روزنامه کائنات
2

سیاست

1404 يکشنبه 24 فروردين - شماره 4806

معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی:

اگر غنی‌سازی اورانیوم را انجام نمی‌دادیم قادر به راه‌اندازی رآکتورهای خود نبودیم

 معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی در آیین امضای تفاهمنامه میان سازمان انرژی اتمی ایران و دانشگاه علوم پزشکی جهرم، از آغاز گسترش کلینیک‌های درمان زخم با فناوری بومی پلاسمای سرد خبر داد و تأکید کرد: این فناوری نوین با حمایت از ظرفیت علمی کشور، در مراکز درمانی مختلف مستقر خواهد شد.
«محمد اسلامی»، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی در آیین امضای تفاهمنامه راه‌اندازی کلینیک پلاسماتراپی به‌منظور درمان زخم در دانشگاه علوم پزشکی جهرم، اظهار کرد: ما باید همواره شکرگزار خدای متعال باشیم که امام راحل (ره)، شهدا و مقام معظم رهبری این مسیر عزت، اقتدار و آبرو را برای ملت ایران هموار کردند. ایران همواره مهد علم، دانش و فناوری بوده و ایرانیان در طول تاریخ نقش پیشرو و پیشتاز داشته‌اند. امروز در اقصی نقاط کشور شاهد رشد، شکوفایی و ظهور ظرفیت‌هایی هستیم که می‌توانند نقش مؤثری در پیشرفت کشور ایفا کنند.
وی افزود: سازمان انرژی اتمی ایران توانسته است با ایمان، تلاش شبانه‌روزی و اتکا به توان داخلی، مسیرهایی را طی کند که پیش از این مسدود یا تحت سلطه قدرت‌های خارجی بوده است. امروز شاهد گسترش دانش و فناوری در حوزه‌های مختلف هستیم و یکی از این دستاوردها، رونمایی از فناوری پلاسمای سرد است. اسلامی ضمن قدردانی از استاندار فارس و رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، گفت: بی‌تردید این آغاز راه است و این روند را با قدرت و گستردگی بیشتری ادامه خواهیم داد. رئیس سازمان انرژی اتمی ایران اظهار کرد: در حوزه استفاده از پرتوها، اقدامات مؤثری در استان فارس در دستور کار قرار گرفته است. دانشگاه علوم پزشکی جهرم نیز آمادگی خود را برای استقرار سامانه‌های مبتنی بر این فناوری در مجموعه این دانشگاه اعلام کرده است. وی تصریح کرد: در سه سال گذشته، با وجود تهدیدات گسترده علیه صنعت هسته‌ای کشور، جریان و نهضت پژوهشی با اتکا بر ایمان و تلاش خستگی‌ناپذیر همکارانمان شکل گرفته است و نتایج ملموس آن به‌زودی در اختیار مردم قرار خواهد گرفت. معاون رئیس‌جمهور با بیان اینکه ما ظرفیت‌سازی را وظیفه خود می‌دانیم و از گسترش آن پشتیبانی می‌کنیم، افزود: براساس افق ۱۴۲۰، باید به تولید ۲۰ هزار مگاوات برق هسته‌ای برسیم

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه