روزنامه کائنات
7

شهرستان

1402 چهارشنبه 17 خرداد - شماره 4373

دیدار مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق کرمانشاه با فرمانده جدید نیروی انتظامی استان

 مرادی رئیس هیئت مدیره و مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه در دیدار با سردار حاجیان فرمانده انتظامی استان کرمانشاه از زحمات و تلاش های کارکنان نیروی انتظامی در پیشگیری از سرقت و کشف تجهیزات برق قدردانی‌کرد و‌ افزود:نیروی انتظامی استان همواره در جهت حفظ امنیت و ارتقای سلامت اجتماعی پیشگام بوده است و با برقراری امنیت، نقش مهمی در توسعه خدمات رسانی به مردم ایفا می کند، که جای تقدیر از این عزیزان را دارد. وی بیان کرد:نیروی انتظامی استان کرمانشاه همیشه در شناسایی و برخورد با سارقین و سودجویان از تجهیزات برقی با هدف کمک به پایداری شبکه برق،همراه و یاور مجموعه شرکت توزیع برق استان کرمانشاه بوده است. مرادی از اولویت های توزیع برق کرمانشاه در جلوگیری از سرقت را تبدیل کابل مسی به کابل خودنگهدار بیان کرد و افزود: سرقت تجهیزات ،خصوصا سیم مسی شبکه برق هر ساله خسارت فراوانی به شبکه برق وارد می کند و هم موجب خسارت به وسایل و لوازمات الکترونیکی مردم شریف استان کرمانشاه می شود.
سردار حاجیان فرمانده انتظامی استان کرمانشاه برق را به مثابه اکسیژن برای حیات دانست و گفت:نیروی انتظامی با تمام قوا در راستای حفظ این سرمایه ملی همراه مجموعه برق خواهد بود. وی اظهار داشت:با تعامل و گفتگو می توان راه حل مناسبی برای سرقت های مذموم که در حوزه برق اتفاق می افتد پیدا کرد. حاجیان افزود:نعمت برق و امنیت زیر ساخت توسعه اقتصادی ،اجتماعی و فرهنگی است و نیروی انتظامی تلاش می کند با همکاری و تعامل با توزیع برق استان کرمانشاه در راستای حفظ آرامش مردم گامی موثر بردارد. در پایان این دیدار مقرر گردید کارگروه مشترک در جهت جلوگیری از سرقت و پیگیری راهکارهای مقابله با سرقت تجهیزات برق تشکیل شود.

تجلیل از هیات امنا و خادمین بقاع متبرکه در همدان
 همدان- محبوبه یادگاری: رییس اداره اوقاف شهرستان همدان  ضمن تبریک روز ملی تجلیل از بقاع متبرکه  گفت: اداره کل اوقاف همدان 48 بقعه متبرکه دارد که در ده بقعه فعالیت های برجسته ای انجام می شود و مابقی بقعه ها در حد متوسط فعالیت می کنند هر امام زاده از 3 نفر تا 5 نفرهیات امنا دارد و خدام بقاع متبرکه دو گروه هستند یک گروه حقوق بگیر که یک نفر می باشد و گروه دیگر خدام افتخاری که وزن سنگین فعالیت های بقاع را برعهده دارند و از این تعداد 70 درصد خدام افتخاری بقاع متبرکه استان خانم بوده و 30 درصد از آقایان می باشد ضمن اینکه بقاع متبرکه خود گردان هستند و حدود 60 تا 70 درصد هزینه های بقاع متبرکه به همت خیرین و خدام و بخش کوچکی نیز از ضریح بقاع تامین می شود و رسالت خدام در بقاع متبرکه بسیار سنگین است
ترکمان ادامه داد:این هیئت امنا و خادمان در زمینه‌های فرهنگی، اجتماعی، ارتباط با خیران و تهیه بسته‌های معیشتی و همچنین در زمینه‌های قرآنی فعالیت‌های خوبی داشته‌اند و دارند  و در ارزیابی آن‌ها این شاخص‌ها در نظر گرفته شده است.
رییس اداره اوقاف شهرستان همدان  تعداد 12 امام زاده به جز شب ها فعالیت دارند و بقاع متبرکه جواب گوی زوار نیست که باید به این موضوع توجه داشت و خیرین عزیز توجهی خاص به امام زادهای ضعیف تر داشته باشند تا بتوانند به زوار گرامی خدمات بهتری بدهند خیلی از امام زاده ها زمین دارند اما توان مالی برای ساخت بنا ندارند
ترکمان افزود: خدمات امام زادگان به مجموعه های فرهنگی از جمله مرکز فرهنگی افق که بسته هالی معیشتی برای نیازمندان جامعه تهیه می کند.  در امام زاده عبدالله و شاهزاده حسین(ع) کمک هزینه های درمانی و وزیت رایگان برای نیازمندان و زواربه همت هیات امنا و خیرین انجام می شود بسته های مهر تحصیلی – ایجاد آشپزخانه جهت خدمات به زوار و جذب تعدادی خیر از همت های هیات امنای امام زاده ها می باشد. از دیگر فعالیت های هیات امنا و خدام  پیگیری برنامه های کشوری مانند آرامش بهاری که در ابتدای هر سال در 8 هزار بقعه متبرکه کشور برگزار می شود ، برنامه نشاط معنوی، ضیافت الهی در ماه مبارک رمضان ، سوگواره های یاس نبوی ، ایام محرم و صفر و دهه کرامت در بقاع متبرکه می باشد که در ارزیابی آن‌ها این شاخص‌ها در نظر گرفته می شود. در این همایش از 1۵ نفر از هیئت امنای شاخص و ۱۰ نفر از خادمان ممتاز مساجد و امامزادگان تجلیل شد.  ترکمان ادامه داد: 10 امامزاده شاخص در استان همدان وجود دارد، از این امامزادگان شاخص فقط امامزاده عبدالله همدان، امامزاده سطح یک است که تعیین هیئت امنای آن از طریق سازمان اوقاف انجام می‌گیرد و ۹ امامزاده دیگر هم سطح دو هستند که تعیین برنامه‌ها و هیئت امنای آن‌ها به‌صورت استانی انجام می‌شود. استان همدان دارای ۲۱۳ امامزاده فعال است که از این تعداد ۱۰ بقعه شاخص هستند و در سطوح یک و دو طبقه‌بندی می‌شوند و ۲۰۳ بقعه هم در سطح ۳ قرار دارند.

حضور عابدی رئیس سازمان،
در آیین افتتاح اندیشکده حکمرانی استان گلستان
 آیین افتتاح اندیشکده حکمرانی استان گلستان، با حضور علی فرهادی، معاون اجرایی و  طهماسب کاظمی، معاون پژوهشی مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، عابدی، رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان گلستان، شتایی، رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان و جمعی از رؤسای دانشگا‌ه‌ها و مسئولین و مدیران استانی، در سالن توحید دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان برگزار شد.عابدی، رئیس سازمان در حاشیه این افتتاح گفت: افتتاح اندیشکده حکمرانی در استان‌های کشور، امری بسیار ارزشمند بوده است و ارتباط بین مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی با سازمان ها، در توسعه استان ها، نقش بسزایی دارد. وی در ادامه افزود: خوشبختانه با تاکیدات مقام معظم رهبری در زمینه‌های برگزاری کرسی‌های آزاد اندیشی، نقد و نظریه‌پردازی و ترویج گفتگوهای علمی، چند سالی است که اندیشکده‌ها در کشور در حال گسترش هستند.عابدی با بیان اینکه موضوع حکمرانی در کشور یک ضرورت انکار ناپذیر است تصریح کرد: راه‌اندازی اندیشکده‌ها در کشور ،مسیری برای تولیدات حاصل شده از علم دانشمندان، در جهت استفاده در امورات کشور و همچنین بهره‌مندی نهاد‌های تصمیم‌گیر از ظرفیت‌های دانشگاه‌های استان‌های مختلف کشور فراهم می نماید.وی افزود: اندیشکده حکمرانی استانی را باید حلقه اتصال همه نخبگان، اندیشمندان و صاحبنظران استان با دستگاه‌های اجرایی و صنعت در استان، عنوان کرد.

کلینیک دندانپزشکی بعثت گرگان مجهز ترین
مرکز دندانپزشکی شمال کشور خواهد بود
 سردار ملک شاهکوهی گفت: این پروژه به نام بنیاد تعاون بسیج و متعلق به همه بسیجیان استان است تا نشان دهیم خادم بسیجیان و قدردان زحمات این عزیزان هستیم.کلینیک دندانپزشکی بعثت مجهز ترین مرکز دندانپزشکی شمال کشور خواهد بود/ خدمات درمان بسیجیان خدمت بی منت بنیاد تعاون بسیج است.سردار علی  ملک شاهکوهی فرمانده سپاه نینوا در آیین کلنگ زنی کلینیک تخصصی دندانپزشکی بعثت در گرگان گفت: این پروژه به نام بنیاد تعاون بسیج و متعلق به همه بسیجیان استان است تا نشان دهیم خادم بسیجیان و قدردان زحمات این عزیزان هستیم.وی افزود: این کلینیک تخصصی دندانپزشکی ، بزرگ‌ترین ، پیشرفته ترین و مجهز ترین  مرکز دندانپزشکی شمال کشور خواهد بود که عملیات ساخت آن از امروز آغاز خواهد شد.ملک شاهکوهی اظهار داشت: بنیاد تعاون بسیج در شهرستان های ، بندرترکمن، آزادشهر ، کلاله  ، علی آباد و آق قلا اقدام به راه اندازی مراکز خدمات درمانی کرده است تا خدمتی بی منت به بسیجیان ارائه دهد. فرمانده سپاه نینوا خاطرنشان کرد: این پروژه در ۱۳۰۰ متر  ، ۶ طبقه و ۲۴ یونیت بمنظور ارائه کلیه خدمات دندانپزشکی شامل تصویربردای ، جراحی ، ایمپلنت ، آزمایشگاه و رادیولوژی به بهره برداری خواهد رسید.

تسریع در اجرای پروژه های راهبردی
 طرح احیای تالاب بین المللی گمیشان
 رییس سازمان جهادکشاورزی استان اعلام کرد بزودی کمیسیون اهلیت سنجی استان شرایط واگذاری اراضی در شهرک ۶۳۷۱ هکتاری شیلاتی گمیشان را به متقاضیان و سرمایه گذاران بخش کشاورزی ، اجرائی خواهد کرد. تسریع در اجرای پروژه های راهبردی طرح احیای تالاب بین المللی گمیشان و طرح ایجاد شهرك شیلاتی ۶۳۷۱ هكتاری گمیشان.جلسه ای به ریاست دکتر زنگانه استاندار گلستان با دکتر بزرگی رئیس هیئت مدیره و مدیر عامل شرکت شهرکهای کشاورزی و با حضور دکتر برزعلی رییس سازمان جهادکشاورزی استان گلستان برگزار شد در این نشست بر تسریع در اجرای پروژه راهبردی شهرک کشاورزی شیلاتی گمیشان و زیر پروژه طرح احیای تالاب بین‌المللی  گمیشان در استان تاکید شد.دکتر علی محمد زنگانه در جلسه با دکتر بزرگی رئیس هیئت مدیره و مدیر عامل شرکت شهرکهای کشاورزی و باحضور دکتر برزعلی رئیس سازمان جهاد کشاورزی گلستان نسبت به بررسی روند پیشرفت پروژه های مرتبط در سفر ریاست محترم جمهور در زمینه شرکت شهرکهای کشاورزی اقدام نمودند. در ابتدا دکتر بزرگی گزارشی از مجموعه فعالیت های شرکت شهرکهای کشاورزی و خصوصا پروژه های در دست اجرا در استان گلستان بیان کرد.در ادامه دکتر زنگانه یادآور شد:  با توجه به اهمیت و جایگاه پروژه های شرکت شهرکهای کشاورزی در استان خصوصا در شهرک شیلاتی گمیشان، پروژه ایستگاه پمپاژ در طرح نجات تالاب بین‌المللی گمیشان و طرح های شهرک های گلخانه ای استان، تاکید بر رفع مشکلات و محدودیت ها و تسریع در روند اجرای پروژه ها را داشتند.  در  این نشست دکتر برزعلی رییس سازمان جهادکشاورزی استان ضمن ارائه گزارشی از شرایط پروژه های استان گفت: بزودی کمیسیون اهلیت سنجی استان شرایط واگذاری اراضی در شهرک ۶۳۷۱ هکتاری شیلاتی گمیشان را به متقاضیان و سرمایه گذاران بخش کشاورزی ، اجرائی خواهد کرد.

 

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه