روزنامه کائنات
1

صفحه اول

۱۴۰۱ سه شنبه ۲۵ مرداد - شماره 4188

پوتین:

آماده ارائه مدرن‌ترین تسلیحات به متحدانمان هستیم

  «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه روز دوشنبه اعلام کرد کشورش آمادگی دارد مدرن‌ترین تسلیحات خود را با کشورهای متحد به اشتراک بگذارد.
به نوشته وبگاه شبکه «راشا تودی»، پوتین حین سخنرانی در مراسم افتتاح نمایشگاه بین‌المللی نظامی با حضور نمایندگان ۱۲۰ کشور گفت: «روسیه قدردان این است که متحدان هم‌فکر زیادی در قاره‌های مختلف دارد که در برابر هژمونی سر خم نکرده و مسیر مستقلی را پیش گرفته‌اند». رئیس جمهور روسیه درباره جنگ اوکراین نیز گفت: «در مورد علمیات ویژه نظامی، سربازان ما در کنار جنگجویان دونباس، به طور افتخار آمیزی وظایف خود را انجام می‌دهند و برای روسیه و زندگی در صلح در جمهوری‌های لوهانسک و دونتسک می‌جنگند و به روشنی وظایف تعیین شده را اجرا می‌کند و قدم به قدم سرزمین دونباس را آزاد می‌کنند».
او همچنین گفت: «ما آماده هستیم مدرن‌ترین انواع تسلیحات، از سلاح‌های سبک تا خودروهای زرهی و توپخانه و رزم هوایی و وسائل پروازی بدون سرنشین را برای متحدان خود پیشنهاد دهیم». آمادگی روسیه برای فروش تسلیحات مدرن به کشورهای متحد در حالی اعلام شده است که کشورهای غربی مدعی شده‌اند با گذشت پنج ماه از جنگ اوکراین، انبارهای تسلیحاتی روس‌ها در حال ته‌کشیدن هستند.  مدیر یک شرکت روسی روز دوشنبه اعلام کرد، تحویل سامانه‌های پدافند موشکی اس-۴۰۰ ساخت این کشور به هند، طبق برنامه قبلی انجام می‌شود. مدیر شرکت واردات و صادرات صنایع نظامی «روسوبورونکسپورت» گفت: «قرارداد با هند به طور موفقیت آمیزی اجرایی شده است».

فروشگاه‌های زنجیره‌ای تولیدکنندگان
را گروگان گرفته‌اند!
 یک تولیدکننده از تعویق فروشگاه‌های زنجیره‌ای در پرداخت مطالبات تولیدکنندگان خبر داد و گفت که بیشتر تامین کنندگان در حال حاضر با این مشکل دست و پنجه نرم می‌کنند و توانایی شکایت هم ندارند.
سال گذشته چند تولیدکننده در تماس با ایسنا، از هزینه‌های سرسام آوری که فروشگاه‌های زنجیره‌ای از آن‌ها دریافت می‌کنند، ‌ انتقاد کردند. تا جایی که طبق گفته برخی از آنها، فقط می‌توانند ۴۰ درصد از قیمت درج شده روی کالا را از فروشگاه‌ها دریافت کنند و مابقی صرف هزینه ورود به فروشگاه زنجیره‌ای، خسارت، بازاریابی و غیره می‌شود که همان مبلغ را هم قسطی و با دیرکرد پرداخت می‌کنند.
این موضوع از اتحایه فروشگاه‌های زنجیره‌ای هم پیگیری شد و یکی از اعضای این اتحادیه تلویحا دریافت هزینه‌های یاد شده از تولیدکنندگان را تایید کرد و با اشاره به هزینه‌های چند صد میلیونی بیلبوردهای تبلیغاتی گفت که حضور در یک فروشگاه زنجیره ای به عنوان یکی از اثرگذارترین کانال‌های تبلیغاتی، نیاز به برنامه ریزی برای بهره‌برداری هر چه بیشتر از حضور در شلف فروشگاه دارد. در نهایت معاونت بازرسی اتاق اصناف در این رابطه گفت که در صورت شکایت رسمی، امکان پیگیری ماجرا در سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان که زیرمجموعه وزارت صمت است و همچنین معاونت نظارت و بازرسی اتاق اصناف، وجود دارد. اما به نظر می‌رسد اختلافات تولیدکنندگان با فروشگاه‌های زنجیره‌ای تمام نشده است. چرا که در روزهای اخیر یک تولید کننده در بخش بسته‌بندی در تماس با ایسنا از تعویق فروشگاه‌های زنجیره‌ای در پرداخت مطالبات تولیدکنندگان خبر می‌دهد. به گفته وی فروشگاه‌های زنجیره‌ای با تولیدکنندگان قرارداد دو ماهه دارند، اما پنج ماه است که پول محصولاتی که از این تولیدکننده خریده‌اند، پرداخت نکرده‌اند. این وضعیت به تولیدکنندگان آسیب جدی وارد می‌کند، چرا که آن‌ها باید بابت دیرکرد اقساط خود به بانک‌ها، جریمه‌های کلان بپردازند. این تولیدکننده همچنین می‌گوید که فروشگاه‌های زنجیره‌ای با پول‌های تولیدکنندگان کارهای اقتصادی متفاوت و طرح‌های توسعه‌ای اجرا می‌کنند و سود می‌برند یا بدهی‌های خود را پرداخت می‌کنند: فروشگاه‌های زنجیره‌ای به نوعی ما را گروگان گرفته‌اند و حتی نمی‌توانیم از آن‌ها شکایت یا با آن‌ها برخورد تند کنیم.

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه