روزنامه کائنات
8

صفحه آخر

1404 يکشنبه 17 فروردين - شماره 4801

سیمافیلم کدام سریال‌ها را می‌سازد؟

از «همسران» تا «آژانس دوستی»

 رئیس مرکز سیمافیلم‌ از ساخت دوباره سریال های موفق و قدیمی مثل «همسران» و «آژانس دوستی» خبر داد.
مهدی نقویان رئیس مرکز سیمافیلم درباره برنامه‌های جدید این مرکز در سال جدید توضیحاتی داد و در این باره گفت: ساخت فصل جدید سریال‌هایی که دیده شده‌اند مانند «طوبی» و «مهیار عیار» در دستور کار قرار دارد.
وی یکی از مهمترین کارویژه‌های سیمافیلم را احیای برندها دانست و تصریح کرد: فصل‌های جدید سریال‌های موفق «نون.خ»، «زیرخاکی» و «پایتخت» با همین نگاه تولید شد. همچنین پروژه‌هایی مانند سریال «کاراگاه علوی ۳» هم اکنون در مرحله پیش‌تولید است و پیشرفت خوبی داشته است. یا پروژه «بهترین تابستان من ۲» با کارگردانی راما قویدل به‌زودی وارد تولید می‌شود.
نقویان درباره اینکه ساخت این پروژه‌ها در حالی‌که برخی بازیگران اصلی‌شان در قید حیات نیستند چه‌طور امکان‌پذیر است، بیان کرد: احیای این برندها با چالش‌هایی همراه است و همان‌طور که گفته شد ممکن است برخی بازیگران اصلی در قید حیات نباشند یا به‌دلیل سن بالا امکان همکاری نداشته باشند. همچنین باید تغییرات لازم در روایت داستان با توجه به تحولات اجتماعی امروز اعمال شود. با این حال تلاش ما این است که امکان ساخت سریال‌های موفق فراهم شود.
رئیس سیمافیلم ادامه داد: برخی پروژه‌های جدید مانند «آژانس دوستی» و «همسران» در حال بررسی و به‌روزرسانی هستند به‌عنوان مثال، اگر «آژانس دوستی» ساخته شود، احتمالاً با الگوهای جدیدی مانند تاکسی‌های اینترنتی تطبیق داده خواهد شد.
نقویان درباره همکاری با مسعود جعفری جوزانی نیز بیان کرد: خوشحالیم که سازمان صداوسیما در سریال «پوریای ولی» با آقای جعفری جوزانی در حال همکاری است. این سریال اثری تاریخی و استراتژیک است که ساخت آن برای صداوسیما اهمیت دارد.
رئیس سیمافیلم در پایان با اشاره به روند تولیدات گفت: به لطف فناوری‌های جدید، برخی مراحل پس‌تولید هم‌زمان با تولید انجام می‌شود که این امر باعث شده روند ساخت با سرعت بیشتری پیش برود. همچنین انتظار داریم اوایل امسال تعداد جدیدی از سریال‌ها وارد تولید شوند.

۲ فیلم کوتاه ایرانی در جشنواره مورد تائید اسکار
 جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه در بلغارستان میزبان نمایش دو اثر کوتاه از سینماگران ایرانی خواهد بود.
فیلم کوتاه «زیر سایه بلوط» به کارگردانی حسین الهیاری و انیمیشن کوتاه «وزن مقدس» ساخته فرنوش عابدی به بیست و دومین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه «IN THE PALACE» بلغارستان راه یافتند.
جشنواره «IN THE PALACE» در سال ۲۰۰۳ تاسیس و به یک رویداد بین‌المللی شناخته‌شده برای بیان هنرمندان جوان و متخصصان حرفه‌ای تبدیل شد. این جشنواره، مورد تایید آکادمی اسکار و جوایز آکامی سینمای اسپانیا (گویا) است.
بیست و دومین دوره این جشنواره از ۲۸ ژوئن تا ۵ ژوئیه ۲۰۲۵ (۷ تا ۱۴ تیرماه ۱۴۰۴) در کاخ فرهنگ پرنیک کشور بلغارستان برگزار خواهد شد.
«زیر سایه بلوط» پیش‌ از این، موفق به کسب جایزه بهترین فیلم، بهترین فیلمنامه و بهترین صداگذاری در بخش ملی چهل و یکمین دوره جشنواره فیلم کوتاه تهران و جایزه تجلی اراده ملی در چهل و سومین دوره جشنواره فجر شده است.
امین شعرباف، فتح‌الله طاهری، یوسف صفری بختیاری، مرتضی علیدادی، سپاس رضایی، سیما صادقی و پرهام غلاملو در این فیلم کوتاه ایفای نقش کرده‌اند و پخش بین‌الملل اثر، برعهده کمپانی سینه‌راما به مدیریت نشاط باقری است.
انیمیشن کوتاه «وزن مقدس» ساخته فرنوش عابدی که پیش از این به بخش مسابقه سی و نهمین جشنواره فریبورگ سوئیس نیز راه یافته بود، درباره پدر و پسری است که درگیری پسر خانواده با گذشته‌اش، مشکلات و چالش‌هایی برایشان به وجود می‌آورد.
این انیمیشن ۸ دقیقه است.

پاداش به متحدان سیاسی؛
دونالد ترامپ اسلحه را به دست مل گیبسون داد!
 وزارت دادگستری که سال ۲۰۱۱ پس از خشونت خانگی توسط مل گیبسون، حق مالکیت اسلحه را از وی گرفته بود، این حق را دوباره به وی بازگرداند.
به گزارش نیویورک تایمز، دادستان کل آمریکا حق داشتن اسلحه را به مل گیبسون و ۹ نفر دیگر بازگرداند.
گیبسون که ژانویه در کنار جان وویت و سیلوستر استالونه از سوی ترامپ به عنوان «سفیر ویژه» در هالیوود معرفی شد، دوباره مجاز به داشتن سلاح گرم شد.
کریس براون رئیس اتحاد علیه خشونت با سلاح گرم، در اعتراض به این امر با انتشار بیانیه‌ای گفت: وقتی متجاوزان خانگی را مسلح می‌کنید، نمی‌توانید ادعا کنید در برابر جنایت سرسختانه می‌ایستید. تصمیم دولت ترامپ برای بازگرداندن حق داشتن اسلحه به مل گیبسون، دستور کار واقعی آنها را آشکار می‌کند: پاداش دادن به متحدان سیاسی و در عین حال ایجاد خطی برای بازگرداندن اسلحه به دست متجاوزان. سلاح گرم خطر قتل را تا ۴۰۰ درصد افزایش می‌دهد.
این نخستین اعتراض به داشتن دوباره حق اسلحه برای گیبسون نیست و از چندی پیش بحث بر سر این امر موجب آشفتگی قابل توجهی در وزارت دادگستری شد و الیزابت جی اویر وکیل این وزارتخانه، در ماه مارس پس از آن که با دادن این حق به مل گیبسون مخالفت کرد، توسط دولت ترامپ اخراج شد.
وی در آن زمان گفت: بازگرداندن اسلحه به متجاوزان خانگی یک موضوع جدی است که من نمی‌توانم آن را خیلی راحت توصیه کنم، زیرا در اختیار داشتن اسلحه گرم توسط افرادی که سابقه خشونت خانگی دارند، می‌تواند عواقب جدی داشته باشد.
گیبسون به اتهام کتک زدن نامزد سابقش، به ۳۶ ماه حبس تعلیقی و همچنین خدمات اجتماعی و مشاوره محکوم شده بود.

بازدید بیش از ۵۵ هزار نفری از «پیکاسو در تهران»
 از روز ۲۱ اسفند ۱۴۰۳ تا ۱۵ فروردین‌ ۱۴۰۴ بیش از ۵۵ هزار نفر از نمایشگاه آثار پیکاسو با عنوان «پیکاسو در تهران» در موزه هنرهای معاصر تهران بازدید کردند.
به گزارش روابط‌عمومی موزه هنرهای معاصر تهران، نمایشگاه «پیکاسو در تهران» از آغاز برگزاری تاکنون مورد استقبال علاقه‌مندان به هنر و هنرمندان قرار گرفته است و در مدت ۱۸ روز بیش از ۵۵ هزار نفر از این نمایشگاه در موزه هنرهای معاصر تهران دیدن کردند.
در نمایشگاه «پیکاسو در تهران» ۷۹ اثر از آثار پابلو پیکاسو، منتخب ۹ اثر از آثار هنرمندان ایرانی متأثر از پیکاسو از جمله بهرام دبیری، بهمن محصص، جلیل ضیاءپور، محسن وزیری مقدم، محمدعلی شیوا (کاکو)، گارنیک درهاکوپیان، هانیبال الخاص و پروانه اعتمادی و همچنین منتخبی از آثار هنرمندان خارجی هم‌دوره‌ پیکاسو مانند ژرژ براک، رابرت دلونه، فرنان لژه و خوان میرو از آثار گنجینه موزه هنرهای معاصر تهران به‌نمایش‌درآمده است. همچنین ویدئوهایی مرتبط با موضوع نمایشگاه و گرافیک موشن به‌ نمایش‌ درآمده است.
علاقه‌مندان برای بازدید از نمایشگاه «پیکاسو در تهران» می‌توانند تا ۳۱ اردیبهشت‌، همه‌روزه به‌جز دوشنبه‌ها از ساعت ۱۰ صبح تا ۷ عصر به موزه هنرهای معاصر تهران مراجعه کنند.

 

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه