ظریف: وفاق یعنی یاد بگیریم بیشتر بشنویم تا اینکه حرف بزنیم
معاون راهبردی رئیس جمهور گفت: وفاق یعنی اینکه یاد بگیریم بیشتر بشنویم تا اینکه فقط حرف بزنیم و وعده بدهیم، ما دولتی ها باید یاد بگیریم که بشنویم، موعظه خوب است ولی شنیدن بهتر است. اول باید بشنویم و بعد عمل کنیم.
محمد جواد ظریف در نشست ویژه «چهل میلیون امضا شدن کارزار» با حضور کنشگران و نویسندگان کارزارهای پُرامضا، افزود: این مایه خوشحالی است که بخشهای مختلف دولت متقاضی ارتباط با کنشگران کارزار و جامعه مدنی هستند.
وی تاکید کرد: ما تصمیم داشتیم جایی را برای پلتفرم ارتباط مردم با دولت راه بیاندازیم که منصرف شدیم و بعد از هماهنگی میان بخشهای مختلف دولت که متقاضی ارتباط با جامعه مدنی هستند، تفاهم نامهای میان معاونت راهبردی و کارزار امضا میشود که کارزارها در بخشهای مختلف دولت پیگیری شود.
معاون رئیس جمهور درمورد وفاق ملی به عنوان شعار محوری رئیس دولت چهاردهم، گف: وفاق یعنی ما نمیخواهیم در حاکمیت دعوا کنیم و می خواهیم داخل حاکمیت با هم صحبت کنیم . برخی معتقدند که توسعه وقتی محقق میشود که در حاکمیت درگیری نباشد. این بد نیست اما به هر صورت ۵۰ درصد در انتخابات رأی ندادند.
ظریف خاطرنشان کرد: در انتخابات اکثر کشورها ۲۰ تا ۲۵ درصد سراغ صندوق رأی نمیروند و این در همه کشورها طبیعی است. اما اینجا ۵۰ درصد تصمیم گرفتند که سراغ صندوق رأی نروند. شاید نا امید شدند و گفتند فایده ندارد. وفاق یعنی صدای آنها را هم بشنویم و این دستاورد مهمی است به شرطی که به مردم به چشم تهدید نگاه نکنیم .
وی در ادامه با بیان اینکه امروز در ایران اسلامی بعد از ۲۲۰سال به شرایطی رسیدهایم که از توان دفاعی خود اطمینان داریم، اظهار داشت: ما همیشه نگران بوده ایم که اتفاقی بیفتد و ما امنیت و سرزمینمان را از دست بدهیم اما امروز میتوانیم به راحتی بگوییم که هیچکس فکر نمیکند ایران یک لقمه چرب و نرم قابل خورده شدن است.
معاون راهبردی رئیس جمهور تصریح کرد: امروز شرایط کشور ما به گونه ای است که دیگر هیچ کس فکر نمیکند مثل جنگ جهانی اول و دوم یکی شمال یا جنوب ما را بگیرد یا مثل شوروی آذربایجان را بگیرد و بعد مردم ما به قحطی و گرسنگی بیفتند. کسی فکر نمیکند به این شرایط برگردیم و این دستاورد بزرگی است.
ایرانیان خارج از کشور را به چشم تهدید نگاه نکنیم
معاون راهبردی رئیس جمهور تاکید کرد: حال زمان این است که به مردم به چشم تهدید نگاه نکنیم. نباید به ایرانیان خارج از کشور به چشم تهدید نگاه کنیم که اگر کسی خارج از کشور بچهاش بود یا خارج از کشور به دنیا آمده بود،نتواند مسوولیت بگیرد.
ظریف ادامه داد: بسیاری از ایرانیان خارج از کشور حاضر هستند برای ایران فداکاری کنند. ما باید به آنها به شکل فرصت نگاه کنیم در این صورت کارزار برای ما یک فرصت است که میتوانیم نگرانیهای مردم را بشنویم و یک سیاستی که با نیت خوب و پاک برای کمک به مردم اتخاذ شده است، ولی ضرر می زند، دنبال نشود.
وی با بیان اینکه باید زنان را به عنوان فرصت ببینیم نه تهدید و امنیت آنها را تأمین کنیم و فضای مجازی را به عنوان فرصت ببینیم نه تهدید، گفت: از کارزار باید به عنوان یک بازوی آگاهی پیدا کردن استفاده کنیم .این یعنی وفاق. یعنی بفهمیم آن ۵۰ درصد که رای ندادند چه می خواهند.
معاون رئیس جمهور تاکید کرد: ما همه چیز را مدیون مردم هستیم. اگر برای اولین بار در ۲۲۰ سال توانسته ایم از مرز و بوم کشور رفع تهدید کنیم،بچه های همین مردم در نیروهای مسلح هستند. مردم ما و ایرانیان ما و منطقه ما برای ما تهدید نیست.
بیانیه سفارت ایران در بروکسل در واکنش به قطعنامه پارلمان اروپا در مورد وضعیت زنان
سفارت کشورمان در بلژیک در بیانیهای اعلام کرد، بانیان و حامیان قطعنامه 28نوامبر 2024در پارلمان اروپا، فاقد هرگونه اعتبار و جایگاه اخلاقی برای ارزیابی و قضاوت وضعیت حقوق زنان در ایران هستند.
در بخشی از این بیانیه که سفارت کشورمان در بروکسل منتشر کرده، آمده است: ما قطعنامه پارلمان اروپا را بهشدت محکوم میکنیم. این قطعنامه بخشی از مجموعه تلاشهای مذبوحانه این نهاد اروپایی در چارچوب رویکرد مداخلهجویانه، مغرضانه و خصمانه آن علیه حاکمیت و امور داخلی کشورهای مستقل ازجمله جمهوری اسلامی ایران است.
در این بیانیه آمده است: بانیان و حامیان این قطعنامه فاقد هرگونه اعتبار و جایگاه اخلاقی برای صدور ارزیابی و قضاوت درخصوص وضعیت حقوق زنان در ایران هستند. همین نمایندگان پارلمان اروپا طی ۱۴ ماه گذشته بهرغم اینکه شاهد نقض مکرر، سیستماتیک و فاحش حقوق اولیه زنان و کودکان در غزه توسط رژیم صهیونیستی بودهاند با هرگونه صدور قطعنامه علیه این رژیم آپارتاید و نژادپرست اسرائیل مخالفت کرده است.