روزنامه کائنات
1

صفحه اول

۱۴۰۳ شنبه ۲۱ مهر - شماره 4690

برنده جایزه نوبل صلح : اوضاع غزه شبیه ژاپن بعد از بمباران اتمی است

هیروشیماسازی را متوقف کنید!

 برنده جایزه نوبل صلح سال 2024، اوضاع و شرایط نوار غزه را به مانند 80 سال پیش شهرهای هیروشیما و ناکازاکی ژاپن بعد از بمباران اتمی تشبیه کرد.
سازمان برنده جایزه نوبل صلح ۲۰۲۴ اوضاع نوار غزه را به ژاپن ۸۰ سال پیش تشبیه کرد که بخش‌هایی از آن با بمب‌های اتمی ویران شد.
به گزارش العربی الجدید، سازمان ژاپنی «نیهون هیدانکیو»، سازمانی که نماینده بازماندگان حملات اتمی به ناکازاکی و هیروشیما است و به عنوان برنده جایزه نوبل صلح ۲۰۲۴ معرفی شده است، تاکید کرد: وضعیت نوار غزه شبیه به وضعیت ژاپن است که در پایان جنگ جهانی دوم در بمباران‌ها ویران شد.
رئیس این سازمان ژاپنی در کنفرانسی خبری در توکیو با اشاره به وضعیت اسف بار و خون آلود کودکان در غزه تصریح کرد: این وضعیت دقیقاً مانند ژاپن ۸۰ سال پیش است.
در همین حال کمیته نوبل نروژ روز جمعه با اعلام اعطای این جایزه به سازمان نیهون هیدانکیو تاکید کرد: کشورهای مجهز به سلاح اتمی مسئولیت ویژه‌ای برای حفظ ممنوعیت‌های استفاده از سلاح‌های هسته‌ای دارند.
یورگن واتنی فریدنس، رئیس کمیته جایزه نوبل در یک کنفرانسی خبری گفت: جایزه امسال بر ضرورت حفظ این ممنوعیت‌های هسته‌ای تمرکز دارد و همه ما به ویژه کشورهای دارای سلاح هسته‌ای در این زمینه مسئولیت داریم.
گفتنی است بمباران اتمی هیروشیما و ناکازاکی ژاپن در زمان جنگ جهانی دوم به دستور هری ترومن، رئیس‌جمهور وقت امریکا انجام شد.
جنایت رژیم صهیونیستی علیه غزه تفاوتی با بمباران اتمی هیروشیما ندارد
آمریکا در ۸ و ۹ آگوست ۱۹۴۵ در جریان جنگ جهانی دوم شهر‌های هیروشیما و ناکازاکی ژاپن را با بمب اتمی هدف قرار داد؛ این بمب‌ها حاوی اورانیوم غنی شده بودند؛ استفاده آمریکا از بمب اتم علیه شهر هیروشیمای ژاپن در جریان جنگ جهانی دوم یکی از تاریک‌ترین نقاط تاریخ ذهن بشری است.
بمبی که آمریکا در سال ۱۹۴۵ علیه هیروشیما از آن استفاده کرد، معادل تقریبا ۱۳ هزار تن مواد منفجره «تی‌ان‌تی» بود.
رژیم صهیونیستی طی ۱۸ روز نخست حمله به غزه از میزان بمبی علیه غیرنظامیان استفاده کرد که با بمب اتمی استفاده شده علیه هیروشیما قابل مقایسه بود.
تصاویر منتشر شده از غزه تفاوت چندانی با تصاویر هیروشیما در سال ۱۹۴۵ ندارد؛ بیش از ۱۸۵ هزار خانه معادل نیمی از مناطق مسکونی غزه آسیب دیده یا تخریب شدند. در عین حال، تعداد بمب‌هایی که رژیم صهیونیستی بر غزه ریخت معادل تعداد بمب‌هایی است که آمریکا طی یک سال علیه افغانستان استفاده کرد.
رژیم صهیونیستی از ۷ تا ۲۵ اکتبر ۲۰۲۳ بیش از ۱۲ هزار تن مواد منفجره بر سر غزه ریخت.
رژیم صهیونیستی به دنبال هیروشیماسازی غزه
رژیم صهیونیستی در حالی حملات مستمر و مرگ‌بار خود به غزه را ادامه می‌دهد که در این مسیر از حمایت همپیمانان غربی خود برخوردار است؛ حتی در مواردی نیز از جنایت‌های آن‌ها الگوبرداری می‌کند.
چندی پیش یک عضو سابق کنست اعلام کرد که راه‌حل بحران، تخریب کامل غزه و رقم زدن ویرانی مانند هیروشیما بدون سلاح هسته‌ای است.

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه