مدیرعامل پایانههای نفتی اعلام کرد؛
پهلودهی نفتکش غولپیکر در شرایط طوفانی
پایانه نفتی خارک
مدیرعامل شرکت پایانههای نفتی ایران گفت: در شرایط طوفانی و مواجبودن خلیجفارس، نفتکش غولپیکر در پایانه نفتی خارک پهلودهی شد.
به گزارش کائنات و به نقل از شانا، عباس غریبی با بیان شرایط نامساعد و مواج خلیجفارس برای پهلودهی نفتکشها در پایانه نفتی خارک بیان کرد: با تلاش کارکنان عملیات دریایی پایانه نفتی خارک، نفتکش ۳۲۰ هزار تنی بهصورت ایمن و در کمترین زمان در اسکله صادراتی پایانه نفتی خارک پهلو داده شد. وی افزود: فعالیتهای شرکت پایانههای نفتی ایران بهعنوان یک شرکت فنی، عملیاتی و تخصصی همواره همسو با سیاستهای راهبردی صنعت نفت در زمینه دریافت، ذخیرهسازی و صادرات نفت خام با انجام فرایندهای ذخیرهسازی، اندازهگیری، پهلودهی، بارگیری و جداسازی نفتکشها در حال انجام است. مدیرعامل شرکت پایانههای نفتی ایران ادامه داد: همزمان با افزایش شدت باد جنوب شرقی و مواجبودن دریا در اسکله غربی جزیره خارک بهدلیل جلوگیری از سرریزشدن مخازن ذخیرهسازی و کمک به تولید نفت کشور، طی هماهنگیهای انجامشده، تلاشگران مجموعه عملیات، با پشتیبانی دیگر ادارههای پایانه نفتی خارک، با ارزیابی تمام ریسکهای عملیاتی و تلاش کمسابقه، اقدام به پهلودهی نفتکش ۳۲۰هزارتنی به اسکله غربی کردند. غریبی تأکید کرد: این عملیات با وجود وزش باد جنوب شرقی و متلاطمبودن دریا و در زمان بستهبودن بندر صادراتی (Port Close) انجام شد که نشاندهنده توانمندی، دانش، تجربه عملیاتی و تعصب سازمانی متخصصان این شرکت در انجام مأموریتهای محوله دارد.
واحدهای 4 و 5 نیروگاه چمشیر به شبکه برق متصل شد
اتصال به شبکه و بهره برداری واحدهای 4 و 5 نیروگاه چم شیر با موفقیت انجام شد. به گزارش کائنات، سلطانخواه مدیر مهندسی طرح اظهار داشت: واحدهای 4 و 5 نیروگاه چمشیر پس از انجام موفقیت آمیز تستهای راهاندازی به ترتیب از طریق پست 230 کیلو ولت به شبکه سراسری متصل شد. وی افزود: نیروگاه چمشیر، با ظرفیت 175 مگاوات شامل 3 واحد 55 مگاواتی با توربین فرانسیس عمودی با دبی طراحی 48 متر مکعب بر ثانیه و 2 واحد 5 مگاواتی با توربین فرانسیس افقی (زیست محیطی) با دبی طراحی 5 متر مکعب بر ثانیه و توانایی تولید انرژی سالیانه 482 گیگاوات ساعت را دارد.
حجم مخزن سد 754 میلیون متر مکعب و دبی ورودی به مخزن سد 5 متر مکعب برثانیه و دبی خروجی نیز به میزان 10 متر مکعب بر ثانیه در حال رهاسازی است.