روزنامه کائنات
2

سیاسی

۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ ارديبهشت - شماره 4597

دانشگاه می‌تواند مسیر درست و غلط را در جنگ روایت‌ها مدیریت کند


  عضو مجمع تشخیص مصلحت گفت: محیط دانشگاهی می‌تواند مسیر درست و غلط را در جنگ روایت‌ها مدیریت کند چرا که معتقدیم وقتی حرکت بر مبنای معرفت، علم و شناخت باشد، بی‌تردید با توجه به اینکه بر پایه سنت‌های الهی شکل گرفته، به نتیجه خواهد رسید.
 سعید جلیلی در جمع دانشجویان دانشگاه زنجان با تاکید بر اینکه یکی از مسائل مهم امروز، آگاهی و اشرافیت به مسیر درست است، افزود: خوشبختانه ملت ایران اسلامی در این زمینه ثابت کرده‌اند که هم در منطقه و هم در دنیا جزو پیشگامان شناخت مسیر درست به شمار می‌روند.
وی با اشاره به اینکه موفقیت‌های امروز ایران اسلامی، موضوعی است که به جرأت می‌توان گفت غرب به تازگی به آن دست یافته است، اظهار کرد: یکی از این مباحث مربوط به حمایت از مظلوم است، موضوعی که امروز غرب آن را ادعا می‌کند اما ملت شریف ایران بیش از چهار دهه آن را فریاد زده و در میدان عمل نیز حضور داشته‌اند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: ملت ایران همواره فریاد دفاع از مظلوم را سر داده و این رویه را دنبال می‌کند و هیچ وقت فریب بزک استکبار در این مسیر را نخورده که هیچ، بلکه موجب برافتادن بزک آزادی‌طلبی جریان غرب هم شده است.
جلیلی پیشگامی و شناخت مسیر را از افتخارات ملت ایران از همان آغاز پیروزی انقلاب اسلامی اعلام کرد و گفت: این مسیر به مدد همین شناخت برای دیگران هم هموار شده است که از موارد نگرانی دشمن به شمار می‌رود.
وی با تاکید بر اینکه برای قرار گرفتن و طی مسیر درست، یکی از نیازهای اساسی برخورداری از آگاهی و دانش لازم است، تصریح کرد: برای اینکه حرکت ما یک حرکت واقعی و ثمربخش باشد، باید از این آگاهی برخوردار باشیم که یکی از راه‌های دست‌یابی به این آگاهی، وحدت حوزه و دانشگاه است؛ چرا که برای رسیدن به این مهم باید از همه منابع بهره‌مند شویم.
جلیلی یادآور شد: محیط دانشگاهی می‌تواند با توجه به ظرفیت‌هایی که دارد، مسیر درست و غلط را در جنگ روایت‌ها مدیریت کند، به همین خاطر موضوع گفتمان تفکر و بررسی مسیرها نیز یکی از از طرح‌های دولت سیزدهم در همین راستا است؛ چرا که معتقدیم وقتی حرکت بر مبنای معرفت، علم و شناخت باشد، بی‌تردید با توجه به اینکه بر پایه سنت‌های الهی شکل گرفته، به نتیجه خواهد رسید.
وی در ادامه گریزی به موضوع حقوق زن و ادعای جوامع غربی در خصوص سردمداری این موضوع زد و خاطرنشان کرد: طی دو سال اخیر همه ما به عینه مشاهده کردیم که مدعیان شعار «زن، زندگی، آزادی» در برابر کشتار بی‌رحمانه زنان در غزه، نه تنها فقط به سکوت بسنده کردند، بلکه از کمک مالی به رژیم صهیونیستی نیز دریغ نکردند.
نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی با اشاره به اینکه شکست مفتضحانه رژیم صهیونیستی در جنگ هشت ماهه علیه مردم مظلوم غزه، حاکی از اندیشه و تفکر مقاومت است، عنوان کرد: بی‌تردید اندیشه و تفکر مقاومت در این جنگ نابرابر منبعث از انقلاب اسلامی ایران است که توانست این پیروزی ارزشمند را برای ملت مظلوم فلسطین به ارمغان بیاورد.
وی با تاکید بر اینکه دانشگاه می‌تواند موانع رسیدن به قله را در عرصه‌های مختلف مرتفع کند، اضافه کرد: یکی از این عرصه‌ها، حوزه هسته‌ای است که به عینه مانع‌تراشی غرب را در این خصوص شاهد هستیم، به طوری که پا را فراتر گذاشته و خواستار تعیین حوزه پژوهش و تحقیقات در این زمینه برای ما بودند.
جلیلی در ادامه با اشاره به یکی از مسائل مهم جامعه امروز یعنی عرصه اقتصادی، برخورداری از اقتصاد سالم را در گرو داشتن انضباط مالی دانست و گفت: معتقدیم ایران اسلامی به دلیل برخورداری از نیروی انسانی کارآمد که ظرفیت بسیار ارزشمندی در حوزه اقتصادی به شمار می‌رود، آینده روشنی را برای آن متصور هستیم و تحقق این آینده روشن نیز به برنامه‌ریزی خود ما بستگی دارد.
نماینده مقام معظم رهبری در شورای علی امنیت ملی همچنین موضوع فرهنگ را یکی از مباحث مهم جامعه امروز برشمرد و با اشاره به اینکه داشتن نگاه فرهنگی در عرصه‌های مختلف، منجر به پیشرفت خواهد شد، افزود: این نگاه فرهنگی باعث می‌شود ما توجه جدی به منابع انسانی داشته و در تربیت درست این منابع گام برداریم، بنابراین موفقیت در این عرصه بیش از آنکه متکی به حمایت‌های مالی باشد، در گرو تربیت درست منابع انسانی است.
جلیلی به ترور دانشمندان ایرانی برای ایجاد مانع در مسیر پیشرفت علمی اشاره و تاکید کرد: نمونه این ترور شهید مجید شهریاری از فرزندان این دیار است، منتهی آن‌ها نمی‌دانند که راه‌کار رسیدن به قله برای فرزندان ایران در مسیر ایمان و تلاش است.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تاکید کرد: رسالت، مأموریت، حق و وظیفه دانشگاه زیر نظر گرفتن امور و تقویت مسیر موفقیت و رفع موانع و البته اصلاح خطاهای احتمالی است.
نماینده مقام معظم رهبری در شورای علی امنیت ملی با بیان اینکه تجربه نشان داده است که هر چقدر برای رسیدن به موفقیت، در مسیر درست قرار گیریم، به همان میزان در رسیدن به اهداف با کم‌ترین تنش‌ها و خسارت‌ها گام برخواهیم داشت، ادامه داد: یکی از وظایف مهم و حیاتی دانشگاه و فعالان عرصه علم، واقعی کردن حرکت‌ها است؛ چرا که این رویکرد باعث می‌شود تا به مقصد واقعی رسیده و با سراب مواجه نشویم.
نتایج منفی شدن رشد اقتصادی در دهه ۹۰ محصول حرکت‌هایی چون توافق برجام است
جلیلی یکی از نتایج منفی شدن رشد اقتصادی در دهه ۹۰ را محصول حرکت‌هایی چون توافق برجام عنوان کرد و ادامه داد: هر چند معتقدیم داشتن روابط گسترده برای رشد اقتصادی لازم است اما فراموش نکنیم که داشتن روابط به این معنی نیست که دنیا فقط در چند کشور خلاصه می‌شود.
وی با یادآوری اینکه برای داشتن روابط اقتصادی خوب باید از همه ظرفیت‌ها و فرصت‌ها استفاده کرده و خود را محدود به چند کشور نکنیم، اظهار کرد: بی‌تردید اگر در انجام این امور دقت و مطالعه کافی را نداشته و اولویت‌های کشور خود را مدنظر قرار ندهیم، جز آسیب چیزی عاید ما نخواهد شد، به همین خاطر اصرار داریم مباحث در این زمینه به صورت واقعی و جدی مطرح شده و از طرح موضوعات به شکل زرد خودداری شود.
نماینده مقام معظم رهبری در شورای علی امنیت ملی در مورد کمرنگ شدن روابط با دیگر کشورها در پی خروج از برجام و اینکه آیا روی پای خود ایستادن به معنی منزوی شدن است، گفت: دقت کنید ایران در برجام توافق انجام داد و بلافاصله تحریم‌ها افزایش یافت و طبق گفته خود آن‌ها به همه تعهدات خود عمل کرد، منتهی آمریکا از برجام خارج شد و از آن گذشته تحریم‌ها نه در زمان توافق بلکه بعد از هشت سال هم لغو نشده، بلکه طبق اطلاعیه اعلامی بازهم تمدید شد.
جلیلی با تاکید بر لزوم برقراری روابط با دیگر کشورها برای فعال شدن اقتصاد، افزود: در این مسیر ما نباید جهان را در چند کشور خلاصه کنیم، چنانکه در چند سال گذشته با تقویت روابط با دیگر کشورها که در مقابل تحریم‌های ثانویه آمریکا مقاومت کردند، ایران موفق به صادرات نفت شد بنابراین باید از فرصت‌ها در کنار حفظ هوشمندی استفاده بهینه برای پیشبرد اهداف کرد و همانطور به کشورهای غربی چندین بار فرصت داده شد، به دیگر کشورها هم فرصت داد.
نماینده مقام معظم رهبری در شورای علی امنیت ملی با تاکید بر اینکه نباید اجازه دهیم عده‌ای با بهانه‌های مختلف جلوی پیشرفت کشور را در عرصه‌های مختلف بگیرند، خاطرنشان کرد: یکی از این عرصه‌ها مربوط به پیشرفت‌های هسته‌ای است که به هیچ وجه اجازه ندادیم طرف مقابل با بهانه‌تراشی از ما زمان خریده و جلوی پیشرفت ما را بگیرد.
وی تصریح کرد: امروز پیشرفت برای ایران اسلامی به خاطر مسیر درستی که در آن قرار گرفته، فراهم است، به همین خاطر باید برای تحقق این امر از همه ظرفیت‌ها استفاده کرده و در برداشتن موانع کوشا باشیم.


واکنش کنعانی به اظهارات
 ناقض حقوق بشری سناتور آمریکایی
  تشویق بکارگیری بمب هسته‌ای توسط رژیم صهیونیستی ناقض تمامی اصول بشردوستانه است
ناصر کنعانی سخنگوی دستگاه دیپلماسی کشورمان در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: اظهارات وحشتناک و ناقض تمامی قواعد، ارزشها و اصول بشردوستانه از سوی یک سناتور آمریکایی در توجیه و تشویق بکارگیری بمب هسته‌ای توسط رژیم صهیونیستی، نشان از میزان توحّش این طیف جنگ‌طلب و بی‌اعتنایی کامل آنها به حق حیات انسان‌ها و عدم احترام به اعلامیه جهانی حقوق بشر دارد. بویژه آنکه چنین اظهاراتی توسط سناتوری مطرح می‌شود که کشورش علاوه بر سابقه بکارگیری بمب اتمی، همواره مدعی پرچمداری حقوق بشر است و خود را دارای صلاحیت ارزش‌گذاری و قضاوت درباره میزان رعایت حقوق بشر در دیگر کشورها می‌داند!
کنعانی افزود: جامعه جهانی می‌بایست با نگرانی تمام ضمن محکوم کردن شدید حمایت‌های بی‌دریغ آمریکا از رژیم صهیونیستی، در مقابل اینگونه اظهارات اهریمنی بایستد تا هر چه زودتر از گستردگی روز افزون نسل‌کُشی و فجایع انسانی در نوار غزه جلوگیری بعمل آورد. لیندسی گراهام سناتور جمهوریخواه آمریکایی روز یکشنبه ضمن مقایسه حمله به غزه با حمله اتمی آمریکا به هیروشیما و ناکازاکی گفت: به اسرائیل هر بمبی را که برای پایان دادن به جنگ نیاز دارد، بدهید.
این سناتور ایالت کارولینای جنوبی در مصاحبه با شبکه «ان‌بی‌سی نیوز» اظهار کرد: ما وقتی که پس از حمله «پرل هاربر» با تخریب مواجه شدیم و با آلمان ها و ژاپنی‌ها جنگیدیم، تصمیم گرفتیم که با بمباران هیروشیما و ناکازاکی با سلاح‌های هسته‌ای به جنگ پایان دهیم. این تصمیم درستی بود.

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه