روزنامه کائنات
7

شهرستان

۱۴۰۳ دوشنبه ۲۴ ارديبهشت - شماره 4595

مدیر پژوهش، فناوری و مهندسی ساخت شرکت ملی حفاری ایران:

نمایشگاه بین‌المللی نفت تهران محلی برای تبلور دستاوردهای صنعت نفت است


 مدیر پژوهش، فناوری و مهندسی ساخت شرکت ملی حفاری ایران گفت: نمایشگاه بین‌المللی نفت تهران محل تبلور دستاوردهای صنعت نفت در زمینه های گوناگون است.
 محمدعلی بیگ زاده، در حاشیه نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی گفت: این رویداد بزرگ، فرصتی مناسب برای شناسایی شرکت‌های سازنده و توانمند در حوزه تجهیزات و قطعات صنعت نفت و حفاری و شرکت‌های دانش‌بنیان دارای ظرفیت ورود به حوزه فناوری‌های پیشرفته و تجهیزات فوق تخصصی این صنعت به شمار می آید.
وی با بیان این‌که نمایشگاه بین‌المللی نفت تهران و  نمایشگاه تخصصی ساخت تجهیزات صنعت نفت خوزستان مکمل یکدیگرند، اظهار کرد: نمایشگاه های صنعت نفت در تهران و خوزستان مکمل یکدیگر و فضایی برای افزایش تعاملات شركت‌های نفتی به شمار می آید.
مدیر پژوهش، فناوری و مهندسی ساخت شرکت ملی حفاری ایران در پیوند با این مطلب گفت: این شرکت در توسعه فرهنگ بومی سازی اقدامات ارزشمندی انجام داده و چشم انداز خوبی در این زمینه پیش رو دارد که تاکنون با همکاری و همیاری سازندگان، تولید کنندگان، صنعتگران و مجموعه های دانش بنیان و شهرک های صنعتی اقلام تخصصی متنوعی طراحی و ساخت داخل شده است.
بیگ زاده  افزود: با تلاش شرکت های دانش بنیان و به همت متخصصان داخلی تاکنون هفت هزار و 300قطعه مورد استفاده در صنعت حفاری ساخت داخل شده است که این رقم با احتساب تکثیر منابع نزدیک به 24 هزار قطعه می شود و این خودکفایی از نیاز صنعت نفت به فناوری‌های خارجی در تامین تجهیزات صنعت حفاری تا حد قابل توجهی کاسته است.
وی با اشاره به این‌که حمایت از بومی سازی در صنعت نفت و حفاری منجر به حضور پررنگ شرکت های دانش بنیان و فناور داخلی  در نمایشگاه شده است، افزود: در نمایشگاه نفت امسال ۱۵۰۰ شرکت داخلی و ۲۵۰ شرکت خارجی حضور دارند که این مسئله نشان دهنده خودکفایی صنعت نفت، گاز و پتروشیمی ایران با وجود تحریم‌های بین المللی است.
مدیر پژوهش، فناوری و مهندسی ساخت شرکت ملی حفاری ایران همچنین از برنامه ریزی برای امضای دو تفاهم نامه با پژوهشگاه صنعت نفت و پارک علم و فناوری در نمایشگاه بین‌المللی نفت تهران خبر داد و گفت: یک تفاهم نامه نیز با صندوق پژوهش و فناوری صنعت نفت منعقد خواهد شد.
محورهای این همکاری‌ها، رفع نیازهای موجود در صنایع به‌ویژه صنعت حفاری، بومی‌سازی و انتقال فناوری‌های نو، بهره‌گیری بهینه از ظرفیت‌های سازمان برای اولویت‌های پژوهشی، تعریف و اجرای پروژه‌های صنعتی، راه‌اندازی و توسعه تجهیزات موردنیاز طرفین است.

 

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه