روزنامه کائنات
7

شهرستان

۱۴۰۱ شنبه ۸ بهمن - شماره 4301

مدیرعامل شرکت اب وفاضلاب استان بوشهر:

۱۵ هزار انشعاب غیر مجاز در استان بوشهروجود دارد

 مدیرعامل شرکت اب وفاضلاب استان بوشهر گفت :۱۵هزار انشعاب غیر مجاز در استان بوشهر وجود دارد و درسال جاری تاکنون  ۲۵۰۰انشعاب غیر مجازدرشهر بوشهر قطع شده است
ابوالحسن عالی درجمع خبرنگاران با اعلام این مطلب افزود:
برخی انشعابات غیر مجاز در محلات تنگگ و سرتل، حاشیه شهر گناوه و نخل تقی در شهرستان عسلویه هستند که هیچ اقدامی نمی توان کرد. وی اظهار داشت :درحال حاضر ۴۵ هزار مترمکعب آب از طریق آب شیرین کن در این استان تولید می‌شود که تا پایان سال با توجه به پروژه‌های در دست اجرا این ظرفیت به یکصد هزار مترمکعب افزایش می‌یابد و تا سال ۱۴۰۴ به حدود ۲۴۰ هزار مترمکعب می‌رسد .وی افزود: با اجرای پروژه‌های آب شیرین کن با سرمایه گذاری پنج تا ۱۰ هزار میلیارد تومان، ۱۰۰ درصد سرانه نیاز آب آشامیدنی و بهداشتی استان در این حوزه تامین می‌شود. هیچ یک از آبشیرین کن‌های این استان جزء مصوبه های سفر هیات دولت به استان نیست اما با توجه به تاکید دولت، امروز ظرفیت آبشیرین کن‌ها در این استان به سه برابر ظرفیت خود افزایش یافته است. عالی  با اشاره به صدور مجوز ماده ۲۳ از سازمان برنامه و بودجه برای اجرای فاضلاب در محله های جنوبی شهر بوشهر گفت: برای الحاق مناطق جنوبی و حاشیه ای شهر بوشهر به شبکه فاضلاب تفاهم نامه ای به ارزش هزار میلیارد تومان منعقد شده است. مدیرعامل شرکت آب وفاضلاب استان بوشهرمیانگین برخورداری روستاها از شبکه آبیاری در جهان ۵۰ درصد، در ایران ۸۵ درصد و در استان بوشهر ۹۵ درصد ذکر کرد. وی تصریح کرد: تا پایان سال آب‌شیرین‌کن وحدتیه و دالکی با ظرفیت ۶۵۰۰ متر مکعب، آب‌شیرین‌کن سعدآباد با ۲۵۰۰ مترمکعب،  آب‌شیرین‌کن اخند عسلویه با ظرفیت ۱۵۰۰ مترمکعب، مپنا با ۳۵ هزار متر مکعب ظرفیت و فاز اول آب‌شیرین‌کن سیراف-جم با ظرفیت ۱۰ هزار متر مکعب به بهره‌برداری خواهند رسید.

يک حلقه چاه دهلران
به مدار تولید پیوست
 در راستای افزایش تولید از میادین نفتی و تولید صیانتی از این میادین و با همت و تلاش مهندسان مجموعه شرکت بهره برداری نفت و گاز غرب چاه شماره 44 دهلران به مدار تولید پیوست.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شرکت نفت مناطق مرکزی ایران مهندس علی رضایی مدیر عامل شرکت بهره برداری نفت و گاز غرب با اعلام این خبر اظهار داشت: در راستای تحقق اهداف این شرکت مبنی بر تداوم تولید پایدار و بی وقفه نفت و توسعه ظرفیت های فنی و عملیاتی، با توجه به اتمام عملیات حفاری چاه شماره 44 دهلران برای اولین بار با ظرفیت 500 بشکه در روز در مدار تولید قرار گرفت.
وی با اشاره به اهمیت در مدار تولید قرار گرفتن این حلقه چاه گفت: با توجه به مشترک بودن میدان با کشور همسایه افزایش حجم تولید از چاههای این منطقه اهمیت دوچندانی دارد و با ادامه تعمیر و بهینه سازی چاه امکان افزایش ظرفیت چاه تا تولید روزانه 1500 بشکه نیز وجود دارد. مهندس رضایی با تاکید بر اینکه تولید از میدانهای غرب کشور با توجه به شرایط خاص محیطی و جغرافیایی آن و همچنین جنگی بودن این مناطق با چالشهایی همراه است ، تصریح کرد : شرایط بهره برداری از میدانهای این شرکت نیازمند دانش و تجربه مضاعف در بهره برداری از این منابع است ، که جا دارد از مهندسان شرکت در واحد های امور فنی، مهندسی نفت و تعمیر و تکمیل چاهها و کلیه همکاران مجموعه شرکت بهره برداری نفت و گاز غرب در ستاد و مناطق عملیاتی تقدیر و تشکر نمایم.

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه