مدیر منطقه ۸ عملیات انتقال گاز:
ضریب ایمنی خط ۱۲ اینچ انتقال گاز انشعاب
پالایشگاه تبریز افزایش یافت
آذربایجان شرقی – لیلا پاشایی: مدیر منطقه ۸ عملیات انتقال گاز از افزایش ضریب ایمنی خط ۱۲ اینچ انتقال گاز انشعاب پالایشگاه تبریز توسط پرسنل عملیاتی این منطقه خبر داد.
فیروز خدائی اظهار کرد: برای افزایش ضریب ایمنی و حفاظت خط ۱۲ اینچ انتقال گاز انشعاب پالایشگاه تبریز و جلوگیری از به وجود آمدن پیامدهای انسانی و فرآیندی در مواقع اضطراری و حوادث طبیعی و غیر طبیعی، عملگر خودکار قطع جریان گاز نصب شد.
مدیر منطقه ۸ عملیات انتقال گاز یادآور شد: پالایشگاه تبریز روزانه بطور متوسط ۹۰۰ هزار متر مکعب گاز مصرف دارد که از طریق خط انتقال گاز ۲۴ اینچ تبریز- تسوج تأمین می شود.
خدائی افزود: آماده سازی سیستم مذکور نیازمند انشعاب گیری راه اندازهای مربوطه بود، که بدون قطعی گاز خط انتقال گاز پالایشگاه تبریز، اقدام به جوشکاری و اخذ ۲ عدد انشعاب هات تپ (انشعاب گیری گرم) در فشار ۶۵۰ شد و شیر خودکار با آزمایش عملکرد در مدار سرویس قرار گرفت.
مهمترین وظیفه شرکت انتقال گاز ایران خرید و حق العمل کاری گاز طبیعی، اتان، گاز مایع و مایعات گازی از منابع تولید داخلی و خارجی و فروش به مبادی تعیین شده داخلی و پایانه های صادراتی و انجام سوآپ فرآورده های یاد شده است.
این مهم توسط ۱۰ منطقه عملیاتی شامل منطقه ۱ (خوزستان)، منطقه ۲ (اصفهان)، منطقه ۳ (تهران)، منطقه ۴ (خراسان)، منطقه ۵ (فارس)، منطقه ۶ (هرمزگان)، منطقه ۷ (همدان)، منطقه ۸ (آذربایجان شرقی)، منطقه ۹ (مازندران) و منطقه ۱۰ (بوشهر) انجام می شود.
رسالت منطقه هشت گاز کشور دریافت گاز طبیعی از مناطق ۳، ۷ و ۹ و منابع خارجی (جمهوری آذربایجان) و انتقال ایمن و پایدار به مبادی مصارف داخلی کشور و پایانه های صادراتی (کشورهای ترکیه، جمهوری خود مختار نخجوان و جمهوری ارمنستان) و همچنین بهره برداری و نگهداری خطوط لوله است.
شرکت پالایش نفـت تبریز نیز در سـال ۱۳۵۳ طراحـی و پـس از اتمـام مـراحل احداث در بهــمن ســال ۱۳۵۶ با ظرفیـت اسـمی ۸۰ هزار بشـکه در روز راه انـدازی شـد. افزایـش ظرفیـت تولیـد به ۱۱۰ هزار بشکه در سال ۱۳۷۱ با تلاش کارشناسان و متخصصان داخلی، برگ زرینی است که در این شرکت رقم خورد.
شـرکـت پالایـش نفـت تبریـز هـم اکنـون سهـم حـدود هفت درصـدی از تـوان تصـفیه نفـت خـام کـل کشـور را با تبـدیل به فـرآورده هـای اصلی و ویژه به خود اختصاص داده و تأمیـن بخـشی از سوخـت مایـع مورد نیـاز شـمال غـرب کشــور (اسـتان های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، زنجان و کردستان) را برعهده دارد.
آیت الله سعیدی:
دانش عمومی استهلال به مردم آموزش داده شود
تولیت آستان مقدس بانوی کرامت با بیان اینکه برخی افراد بر اثر تفاوت در رؤیت هلال در ذهنشان شبهه و سؤال ایجاد می شود، گفت: آموزش عمومی در زمینه استهلال باید برای عموم مردم انجام شود و یکی از راه های آن آموزش فراگیر از طریق صدا و سیما است.
به گزارش پایگاه خبری آستان مقدس حضرت معصومه سلام الله علیها، آیت الله سیدمحمد سعیدی در دیدار سرگروههای ستادهای استهلال دفتر مقام معظم رهبری در استان قم که پیش از ظهر امروز در سالن محراب حرم مطهر بانوی کرامت انجام شد، اظهار کرد: آموزش در زمینه استهلال باید برای عموم مردم انجام شود و یکی از راه های آن آموزش فراگیر از طریق صدا و سیما است.
وی با بیان اینکه برخی افراد بر اثر تفاوت در رؤیت هلال در ذهنشان شبهه و سؤال ایجاد می شود، گفت: بحث رؤیت هلال در اعمال حج مانند وقوف در عرفه و مشعرالحرام از ارکان مهم است و نیاز به آموزش دارد تا مردم دلیل تفاوتها را بدانند.
تولیت آستان مقدس بانوی کرامت گفت: تعلیم مباحث نجومی ممکن است برای عموم مردم جذابیتی نداشته باشد ولی باید با استفاده از اساتید خوش ذوق این آموزش عمومی انجام شود تا بسیاری از شبهات در ذهن مردم پاسخ داده شود.
وی همچنین تأکید کرد که باید از ظرفیت دفتر مقام معظم رهبری در استان قم که نماینده ویژه رهبر در این دفتر است استفاده شود و تمام ارگان هایی که می توانند به نحوی به ستاد استهلال کمک کنند بسیج شوند تا این امر به درستی و با دقت کافی انجام شود.
در ابتدای این دیدار نیز حجت الاسلام سهرابی مسئول ستاد استهلال دفتر مقام معظم رهبری در استان قم اظهار کرد: این ستاد در حدود ۲۰ سال پیش تشکیل شده است و ۱۲۰ گروه در کل کشور و سه گروه از آنها در قم مستقر هستند.
وی با بیان اینکه گروه های استهلال قم در پارک علم و فناوری پردیسان، جنب مصلای قدس و رصدخانه امام علی علیه السلام مستقر هستند، گفت: بهترین مکان برای رصد ماه ارتفاعات جنوب استان قم در ۳۰ کیلومتری بعد از وسف است.
مسئول ستاد استهلال دفتر مقام معظم رهبری در استان قم ادامه داد: ستادهای استهلال هر ماه مختصات جغرافیایی ماه را به دست می آورند و با توجه به وضعیت هوا در بهترین موقعیت ماه را استهلال ونتیجه را به دفتر مقام معظم رهبری اعلام می کنند.
وی افزود: از جمله کارهای ستاد استهلال آموزش طلاب و دانش آموزان به منظور استهلال ماه و آمادگی برای پاسخ به سؤالات عموم مردم برای استهلال ماه است که برای گروه های مختلف در طول سال انجام میشود.
كشف 37 تن چوب قاچاق در بندرگز
سرهنگ «مهدي مهدوي نيا» در گفت و گو با خبرنگار پايگاه خبري پليس، اظهار داشت: ماموران انتظامي شهرستان حین كنترل خودروهاي عبوري در پليس راه نوكنده به 3 دستگاه كاميون مشکوک و آن ها را متوقف کردند.
این مقام انتظامی افزود: در بازدید از خودروهاي مورد نظر مقدار 37 تن چوب قاچاق کشف شد.فرمانده انتظامي بندرگز در پايان خاطرنشان کرد: در اين راستا پرونده تشکیل و به مراجع ذیصلاح ارسال شد.