روزنامه کائنات
2

سیاست

۱۴۰۱ سه شنبه ۳۱ خرداد - شماره 4153

احساس نارضایتی در سراسر ایالات متحده حاکم است دوران بایدن فاجعه‌بار است

 «احتمالا در دنیای امروز، غم‌انگیزترین منظره مربوط به افول خیره‌کننده ابرقدرت جهان باشد. ایالات متحده در حال سقوط آزاد است؛ اقتصاد آن به سمت رکود می‌رود، تورم فزاینده، قیمت‌های سرسام‌آور بنزین و کالاهای مصرفی و همچنین سقوط شدید بازار سهام تریلیون‌ها دلار را از ارزش حساب‌های آمریکا از بین می‌برد.»
نیل گاردینر، نظریه‌پرداز روزنامه ساندی تلگراف در تحلیلی برای این روزنامه نوشت: «مرزهای نفوذپذیر جنوبی آمریکا از زمان آغاز ریاست‌جمهوری جو بایدن شاهد دو میلیون عبور غیرقانونی از این مرزها بوده‌اند و اکثر شهرهای بزرگ ایالات متحده نظاره‌گر بزرگترین موج جنایات در چند دهه اخیر هستند و همچنین واشنگتن دی‌سی برای تبدیل شدن به پایتخت دزدان اتومبیل رقابت می‌کند. در واقع افزایش بی‌قانونی و هرج‌ومرج از نیویورک تا لس آنجلس بار دیگر به مسئله‌ای مهم برای رای‌دهندگان آمریکایی بدل شده است. احساس نارضایتی و بیمارگونه‌ای در سراسر ایالات متحده حاکم است. اعتماد کمی نسبت به جو بایدن وجود دارد؛ رئیس‌جمهوری که با عصبانیت با منتقدان خود در هر دو حزب سیاسی رفتار و همچنین از پذیرش هرگونه مسئولیت درخصوص وضعیت خطرناک کشورش خودداری می‌کند.
نظرسنجی‌های اخیر حاکی از آن است که محبوبیت کلی جو بایدن به سختی به ۴۰ درصد می‌رسد و این آمار و ارقام او را به یکی از نامحبوب‌ترین روسای جمهور تاریخ مدرن آمریکا تبدیل کرده است. جو بایدن به عنوان رئیس‌جمهوری آمریکا یک فاجعه محسوب شده است و حتی حزب خودش هم او را مشکل‌سازی بزرگ تلقی می‌کنند.
دوران بایدن تنها مواردی از جمله ایدئولوژی افراطی و نژادپرستانه، مرزهای باز، ضعف چشمگیر در صحنه جهانی و چشم‌اندازی بی‌رحمانه از افول ایالات متحده را به مردم آمریکا ارائه می‌دهد. هزینه‌های بالای کاخ سفید و مالیات‌های سنگین ده‌ها میلیون آمریکایی را فقیرتر کرده است و این در حالیست که آنها در حال تلاش برای تامین مخارج زندگی در بزرگترین اقتصاد جهان هستند.
جو بایدن هنگام سخنرانی‌های خود منزوی و به شدت گیج به نظر می‌رسد. وی در سخنرانی اخیر خود به بحران تورم پاسخی نداد و باور کردنش سخت است که این رهبر جهان آزاد در زمان مشکلات اقتصادی بغرنج، نسبت به پرسش یک ملت بی‌تفاوت باشد.

علت پیش‌نویس روسیه علیه اسرائیل
در شورای امنیت چیست؟
مسئولان: آمریکا، فرانسه
 و انگلیس از حق وتو
استفاده می کنند
 مسئولان اسرائیلی ادعا کردند اصرار مسکو برای ارائه پیش نویس قطعنامه‌ای در شورای امنیت جهت محکوم کردن حمله هفته گذشته این رژیم به فرودگاه دمشق، به دلیل موضع اسرائیل نسبت به حمله روسیه به اوکراین است.
شبکه رسمی اسرائیل «کان» از این مسئولان نقل کرد که این پیش‌نویس روسیه، حمله به فرودگاه دمشق را تجاوز به قانون بین الملل و نقض حاکمیت سوریه و کشورهای مجاور و ضربه به امنیت و ثبات در منطقه و نیز آسیب رساندن به پروازهای داخلی و پروزهای بین المللی به حساب می ‌آورد. این پیش‌نویس همچنین خواهان این است که طرفی که دست به این تجاوزات زده است، مسئولیت این اقدامات را برعهده بگیرد.
این شبکه اعلام کرد، در این پیش نویس روسیه،منظور از کشورهای همسایه که حاکمیتشان به دلیل حملات اسرائیل نقض شده است، لبنان است؛ چراکه نیروی هوایی اسرائیل حملات خود در عمق سوریه را از طریق حریم هوایی لبنان انجام می‌دهد. از سوی دیگر، عاموس هارئیل، تحلیلگر نظامی اسرائیلی در روزنامه هاآرتص گفت، پیش نویس روسیه علیه اسرائیل یک تحولی است که ایجاب می‌کند اسرائیل درخصوص استراتژی خود درسوریه تجدید نظر کند.
هارئیل در تحلیلی عنوان داشت،  اعتراض روسیه ایجاب می‌کند خطرات و نتایج برخاسته از استراتژی «نبرد بین جنگ‌ها» که توسط اسرائیل در سوریه اجرا می شود،  مورد ارزیابی قرار بگیرد.
هارئیل عنوان داشت، اسرائیل نمی‌تواند مخالفت روسیه با حملات تل‌آویو در عمق سوریه را نادیده بگیرد؛ چراکه روسیه حضور نظامی در سوریه دارد و مسکو دارای تاثیرگذاری در صحنه بین الملل است. وی گفت که واکنش روسیه از حمله به فرودگاه دمشق ثابت می‌کند که حساب باز کردن اسرائیل بر روی تلاش برای اختلاف افکنی میان روسیه، ایران و نظام سوریه شکست خورده است.
اسرائیل پیش بینی می‌کند که آمریکا، فرانسه و انگلیس از حق وتو علیه این پیشنویس قطعنامه روسیه استفاده کنند.

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه