روزنامه کائنات
7

شهرستان

۱۴۰۰ يکشنبه ۱۴ آذر - شماره 4032

مدیرکل راه و شهرسازی بوشهر:

شرایط واگذاری طرح ملی جهش مسکن و اقدام ملی مسکن یکسان است

 مدیرکل راه و شهرسازی استان بوشهر گفت : تمام شرایط وامتیازات طرح جهش ملی مسکن دردولت سیزدهم  با طرح قبلی اقدام ملی مسکن یکسان بوده واین دوطرح  من بعددر هم ادغام شده وهیچ تفاوتی باهم نخواهند داشت .
به گزارش کائنات به نقل از اداره ارتباطات واطلاع رسانی راه وشهرسازی استان بوشهر، فرزاد رستمی روز شنبه در جمع خبرنگاران در بوشهر افزود:سهم استان بوشهر در طرح جهش مسکن را ۵۰ هزار واحد است  و  مردم می توانند از مزایای اجرای طرح‌های خودمالکی نیزاستفاده کنند.
وی اظهار داشت: دولت تلاش ویژه‌ای را در راستای کمک به تأمین مسکن خانوارهای فاقد مسکن دارد و در این راستا در استان بوشهر نیز ثبت نام برای افراد متقاضی در حال انجام است.
وی با اشاره به ساخت چهار میلیون واحد مسکونی طی چهار سال در سطح کشور، سهم استان بوشهر را ۵۰ هزار واحد عنوان کرد و ادامه داد: شرایط استفاده از این فرصت اعلام شده و به منظور بهره‌مندی بهتر مردم، این شرایط در مسیر تسهیل قرار گرفته است.
مدیرکل راه و شهرسازی استان بوشهر با بیان اینکه مهلت ثبت نام تا ۱۵ آذرماه است، خاطرنشان کرد: در اغلب شهرهای استان زمین مورد نیاز برای ساخت مسکن تأمین شده است و افرادی که صاحب زمین هستند هم می‌تواند در قالب خودمالکی از این طرح استفاده کنند.
وی با اشاره به اینکه مشکل کمبود زمین در شهرهای جم و گناوه نیز در حال رفع شدن است اضافه کرد: انتظار داریم در شهرهای کوچک، افرادی که خودشان زمین دارند از تسهیلات خودمالکی استفاده کنند.
رستمی بیان کرد: در استان بوشهر تاکنون ۱۵ هزار و ۴۶۲ نفر ثبت نام کرده‌اند و زمین مورد نیاز برای ۱۲ هزار و ۵۶۹ واحد آماده شده است و در حال افزایش سطح اراضی مورد استفاده هستیم. وی با اشاره به اینکه در حال انجام مراحل تحویل گرفتن اراضی از منابع طبیعی استان هستیم افزود: در استان بوشهر مشکلی برای تأمین زمین مورد نیاز نخواهیم داشت.
مدیرکل راه و شهرسازی استان بوشهر گفت: در شهر بوشهر بخش عمده اراضی در دست نیروهای نظامی است و نشست‌های متعددی را در این زمینه داشته‌ایم ولی هنوز به نتیجه نرسیده‌ایم. وی  در مورد آخرین وضعیت اجرای پروژه‌های راهسازی استان بوشهر بیان کرد: یکی از مهمترین پروژه‌های حوزه راه استان، بزرگراه نوار ساحلی است که از چابهار تا شلمچه است.
رستمی خاطرنشان کرد: ۳۹۰ کیلومتر از این مسیر در استان بوشهر قرار‌ دارد که تاکنون ۲۴۹ کیلومتر از این مسیر تکمیل و زیر ترافیک رفته است و مابقی در دست ساخت است.
وی در مورد احداث کمربندی شهر آب‌پخش اظهار داشت: در زمان طراحی مسیر مصمم بودیم که برای همه شهرها باید کمربندی ساخته شود و به همین منظور تاکید و اصرار ویژه‌ای برای ساخت کمربندی آب‌پخش داشتیم به این دلیل که همه فکر ما در حوزه راه بود و قرار بود هزینه‌ها هم از طریق وزارت نفت تأمین شود.
مدیرکل راه و شهرسازی استان بوشهر با اشاره به اینکه چهار کیلومتر از کمربندی آب‌پخش اجرا نشده است، تصریح کرد: در هر نقطه‌ای که قرار است بزرگراهی ساخته شود اگر مردم موافق اجرای طرح باشند، می‌توان اراضی مد نظر را تملک کرد و سپس مطالبات مردم را پرداخت کرد ولی اینجا مردم آب‌پخش ناراضی هستند و نمی‌توانیم به این شکل تملک کنیم و پولی نداریم به مردم بدهیم. وی با اشاره به اینکه در این شرایط امکان ساخت کنارگذر آب‌پخش میسر نیست، ادامه داد: در شرایط کنونی به عنوان یک کارشناس موافق اجرای کمربندی آب‌پخش نیستم زیرا نباید اقتصاد یک شهر را نابود کنیم. رستمی تاکید کرد: وقتی که مسیر دهداران و چهارروستایی که برای آنها کمربندی اجرا شده است، عبور می‌کنیم واقعاً عذاب می‌کشم و نباید این بلا را بر سر شهر آب‌پخش بیاوریم. وی اضافه کرد: در صورتی که وضعیت مال بهتر شود و اعتبار لازم برای تملک را داشته باشیم و بخواهیم پروژه را اجرا کنیم، حداقل مسیر رفت یا برگشت باید از شهر آب‌پخش عبور کند. مدیرکل راه و شهرسازی استان بوشهر افزود: محور بزباز - بندو در محل اتصال استان بوشهر به هرمزگان دارای طول ۲۲ کیلومتر است که پنج هزار و میلیارد تومان برای آن هزینه شده است و دهه فجر امسال زیر بار ترافیک می‌رود.

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه