روزنامه کائنات
1

صفحه اول

1404 چهارشنبه 8 مرداد - شماره 4881

رئیس جمهور:

باید با همکاری نخبگان مسیر کلی حرکت به سمت تحقق اهداف را طراحی کنیم

 رئیس‌جمهور بر اهمیت همکاری با نخبگان و حمایت از افراد توانمند برای پیشبرد اهداف کلان کشور تاکید کرد و گفت‌: گفت: باید با همکاری نخبگان مسیر کلی حرکت برای تحقق اهداف و سیاست‌های کلان را طراحی کنیم. مسعود پزشکیان با حضور در معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان با رئیس و مدیران این مجموعه دیدار و ضمن گوش سپردن به دیدگاه‌ها، دغدغه‌ها و مطالبات آنان، نکاتی را نیز درباره ماموریت‌ها و مسئولیت‌های این معاونت بیان کرد.
رئیس جمهور با تاکید بر اینکه باید در توزیع منابع برای اجرای طرح‌ها، بر اساس میزان بهره‌وری و اثربخشی آنها اولویت‌بندی کنید، اظهار داشت: باور عمیق دارم که آنچه می‌تواند کشور را نجات دهد، این است که بدانیم، بتوانیم و بخواهیم که این دانستن و توانستن را در مسیر خدمت به کشور و مردم صرف کنیم. پزشکیان با اشاره به اینکه هرگز نخواستم بپذیرم که از دیگران عقب‌تر باشم، افزود: بر این اساس همواره به دنبال بازنگری در افکار و عملکرد خود بوده و هستم و باور دارم که همه باید بر همین منوال، مدام به دنبال ارتقای توانمندی‌های خود باشند. اگر این باور در ذهن ما شکل بگیرد، رشد ما انتها نداشته و می‌توانیم به حل مشکلات کمک کنیم.
رئیس جمهور پیگیری جدی ایده تفویض اختیار به مسئولان اجرایی را برآمده از طرز تفکر مذکور عنوان کرد و گفت: در دستگاه‌ها و استان‌های مختلف کشور ظرفیت‌ها و توانمندی‌های زیادی وجود دارد که اگر معطل این نمانند که از مرکز چه دستوری می‌آید، می‌توانند بخش زیادی از مشکلات را رفع کنند.
پزشکیان تصریح کرد: اگر باور کنیم که دست به دست دادن یکایک ما چه توان و ظرفیت بزرگی ایجاد می‌کند، آن وقت می‌توانیم کارهای انجام دهیم که شاید انجام دادن آنها به تنهایی در تصور هیچکس نگنجد. امروز ما بدون آنکه پول کافی داشته باشیم، در حال ساختن بیش از ۵ میلیون متر مربع مدرسه هستیم که من همچنان آن را ناکافی می‌دانم. اگر بتوانیم قطره قطره ظرفیت‌های مردمی را هم‌افزا کرده و سیل ایجاد کنیم، هیچ مانعی تاب مقاومت در برابر آنها را ندارد.
رئیس جمهور با بیان اینکه این حضور و پشتیبانی مردم بود که باعث بی‌اثر شدن توطئه و نقشه دشمن در جنگ ۱۲ روزه شد، خاطرنشان کرد: با هواپیما و بمباران مگر می‌شود مملکتی را تسخیر کرد؛ دشمنان تصور می‌کردند مردم از روی نارضایتی از حاکمیت، با تهاجم آنها همراهی کرده و به خیابان خواهند آمد، اما مردم دقیقا برعکس تصور دشمن عمل کردند. اگر قدر این حضور و پشتیبانی مردم را بدانیم و اجازه دهیم در عرصه‌های دیگر نیز نقش‌آفرینی کنند، همین مردم مشکلات را حل خواهند کرد.

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه