روزنامه کائنات
4

جامعه

1404 چهارشنبه 25 تير - شماره 4871

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی تشریح کرد؛

کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آن‌ها از مهرماه


 رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه از امسال کاهش ساعت کاری معلمان مدارس و مراکز غیردولتی به ۳۰ ساعت انجام می‌شود در خصوص شهریه مراکز و مدارس غیردولتی گفت: حدود ۴۰ هزار مدرسه و مرکز غیردولتی وجود دارد که به همین تعداد شهریه ابلاغ می‌شود به طوریکه حتی دو مدرسه، شهریه یکسانی ندارند.
احمد محمودزاده در خصوص میزان شهریه مدارس غیردولتی گفت: شهریه مدارس و مراکز غیردولتی یکی از موضوعات اصلی در تابستان است، نحوه دریافت و چگونگی تعیین الگوی شهریه در مدارس و مراکز غیردولتی مطالبه خانواده‌ها است بنابراین همه ساله براساس قوانین و مقررات(ماده ۱۵ و ۱۶ تاسیس مدارس غیردولتی) که آیتم‌های تعیین شهریه در آن مشخص است، شهریه مصوب اعلام می‌شود.
وی با بیان اینکه حدود ۷ آیتم در تعیین شهریه اثرگذار است افزود: شهریه باید در شورای مرکزی مورد نظر قرار گیرد و به استان‌ها ابلاغ شود. امسال براساس قوانین سعی بر این بود که نسبت به سال‌های گذشته زودتر شهریه ابلاغ شود بنابراین در ۱۲ اسفند ۱۴۰۳ الگوی شهریه زودتر از سال‌های گذشته ابلاغ شد.
رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی به عوامل موثر در تعیین شهریه دوره تحصیلی اشاره کرد و ادامه داد: کیفیت آموزشی شامل ۱۵۰ شاخص است، تورم سال، فضا و امکانات و تجهیزات، نیروی انسانی و پایه تحصیلی که براساس آن‌ها شهریه مدارس و مراکز غیردولتی تعیین می شود؛ البته موسس شهریه پیشنهادی خود را براساس این الگوها اارئه می‌دهد؛ الگوی تعیین شهریه در منطقه تایید، سپس به استان اعلام و در نهایت ابلاغ می‌شود.
محمودزاده با بیان اینکه اگر کسی اعتراضی داشته باشد این امر در کارگروه تخصصی سازمان بررسی می‌شود گفت: امسال رویکرد این بود که در شهریه‌های پایین، افزایش کف شهریه را داشته باشیم. اعتقاد داریم با شهریه‌های پایین، کیفیت مد نظر در مدارس غیردولتی که توقع داریم اتفاق نمی افتد. تحلیل‌های انجام شده از وضعیت آموزشی و بحث فضای فرهنگی و تربیتی مدارس بدست آمده است.
رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی با بیان اینکه رویکرد دوم بحث توازن شهریه بود ادامه داد: در مدارسی که از یک الگو تبعیت می‌کنند شهریه‌ها متناسب‌سازی می‌شود. همچنین رویکرد سوم بحث بازدارندگی یا کنترل شهریه‌های بالاست که مختص برخی از مناطق بالای تهران است که عقیده این بود تاب آوری مردم در نظر گرفته شود. در نتیجه تفکیک شهریه را لحاظ قرار دادیم تا عددی که اعلام می‌کنیم با عددی که از اولیاء گرفته می‌شود یکی باشد زیرا بعضا تناقضاتی وجود دارد.
محمودزاده با بیان اینکه شهریه اعلامی به مدارس، شهریه برنامه درسی و فوق برنامه است و هزینه‌های دیگری که در مدرسه گرفته می‌شود مربوط به لباس فرم و هزینه ایاب و ذهاب و میان وعده و ... و یا فعالیت‌های آموزشگاهی است که شهریه آن‌ها جداست عنوان کرد: این فرآیند امسال زودتر از سال‌های گذشته انجام شده است؛ اولیا می‌توانند با مراجعه به پنل و با کد مدرسه و نام مدرسه، شهریه مصوب را در مدارس سطح کشور مشاهده کنند.
وی اظهار کرد: حدود ۴۰ هزار مدرسه و مرکز غیردولتی وجود دارد بنابراین ۴۰ هزار شهریه ابلاغ می‌شود، یعنی دو مدرسه شهریه یکسانی ندارند.
رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی در ادامه در خصوص ساعات کاری معلمان مدارس غیردولتی نیز عنوان کرد: به دنبال این بودیم که ساعت کاری معلمان غیردولتی مانند مدارس دولتی کاهش یابد. معلمان مدارس ابتدایی دولتی ۲۵ ساعت و در دوره‌های دیگر ۲۴ ساعت موظفی دارند اما براساس قانون معلمان غیردولتی ۴۴ ساعته هستند که با همکاری دولت و همراهی مجلس، پیگیری های انجام شده این عدد به ۳۰ ساعت رسید.
محمودزاده با بیان اینکه از امسال معلمان مدارس غیردولتی ۳۰ ساعته و با ۳۰ روز بیمه می‌شوند که کار بزرگی است و به ایجاد انگیزه می‌انجامد و باعث منزلت، معیشت و مرجعیت آنان می‌شود گفت: این موضوع ابلاغ شده است.
وی با بیان اینکه به دنبال تفاهم نامه‌ای با سازمان تامین اجتماعی هستیم که نظارت جدی بر این موضوع داشته باشند افزود: امسال همه معلمان مدارس غیردولتی که ۳۰ ساعت کار می‌کنند ۳۰ روز بیمه می‌شوند و متناسب با قانون کار پرداختی‌ها صورت می‌گیرد که بحث بسیار بزرگی در طول تاریخ مدارس غیردولتی است.
رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی به موضوع دانش افزایی و توانمند سازی معلمان مدارس غیردولتی اشاره کرد که از سال‌ها قبل پیگیری آن انجام شده است و عنوان کرد: به دنبال آن هستیم به معلمان کارت صلاحیت حرفه‌ای داده شود، شش پودمان دارد که یک پودمان آن انجام شده و در اسرع وقت دیگر آموزش‌های مربوط به صلاحیت‌های حرفه‌ای، آموزش‌های هوش مصنوعی، آموزش های مربوط به تحول در کلاس درس و مدرسه تراز در فرصت تابستانه انجام می‌شود.
محمودزاده اظهار کرد: به دنبال این هستیم معلمان مدارس غیردولتی مانند سایر معلمان دولتی در بحث بیمه تکمیلی و مسکن در این طرح‌ها حضور داشته باشند.

معاون شهردار تهران در جمع سازندگان و مدیران شهری:
شهرداری تهران
با تمام توان پای کار بازسازی است
 معاون شهردار تهران یا اشاره به پروژه‌های شاخص و اولویت‌دار گفت: تلاش‌مان را می‌کنیم تا شرایطی فراهم شود که سازندگان دغدغه‌مند با اطمینان وارد میدان شوند و بدانند که شهرداری تهران پشتیبان آن‌هاست.
نشست صمیمانه علیرضا زاکانی شهردار تهران، معاونان شهرداری تهران و شهرداران مناطق مختلف پایتخت با جمعی از فعالان و سازندگان شهر تهران برگزار شد.
لطف‌الله فروزنده، معاون شهردار تهران در این نشست با اشاره به ضرورت مشارکت مؤثر و سازمان‌یافته بخش خصوصی در فرآیند بازسازی تهران، از استمرار جلسات با سازنده گان و فعالین حوزه توسعه شهر با رویکرد همدلی و کار مشترک خبر داد و افزود: گام‌های موثری در مسیر نوسازی پایتخت برداشته شده است و  این تعامل و همکاری امروز دیگر یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت اجتماعی و ملی است.
وی با اشاره به جلسات قبلی با شهرداران و سازندگان در مناطق اظهار کرد: بخش مهمی از مصوبات امروز از دل همان جلسات قبلی با شما عزیزان و تلاش‌هایی که در شورای شهر صورت گرفت، بیرون آمد و همچنین اصلاحات کلیدی در برخی موضوعات ثمره همین هماهنگی‌هاست. فروزنده با اشاره به خسارات ناشی از جنگ و ضرورت بازسازی گسترده واحدهای آسیب‌دیده گفت: حدود ۹۰۰ واحد در سطح شهر شناسایی شده که یا نیاز به مقاوم‌سازی دارند یا باید به‌ طور کامل بازسازی شوند و ما وظیفه داریم آرامش را به مردم برگردانیم و این هدف، بدون مشارکت شما عزیزان سازنده محقق نخواهد شد.
* مسئولیت اجتماعی؛ کلید پیشرفت پروژه‌ها
معاون شهردار تهران با تأکید بر رویکرد جهادی شهرداری افزود: بیش از ۵۰ درصد از خسارت‌های جزئی توسط همکاران ما در مناطق برطرف شده است و موضوعاتی مثل شیشه‌های شکسته، پنجره‌ها و درهای آسیب‌دیده در حال رفع هستند؛ اما برای بازسازی اساسی واحدهای آسیب‌دیده، نیاز به یک اقدام ترکیبی داریم و اگر مالکین توان دارند، تسهیلات لازم را در اختیارشان می‌گذاریم در غیر این‌صورت شهرداری با استفاده از پیمانکاران توانمند و مسئول خود وارد عمل خواهد شد. وی ادامه داد: مسئله مهم‌تر، اسکان موقت این ۹۰۰ خانواده است که در این زمینه نیز از شما یاری می‌طلبیم اجاره واحدهای موقت با کمک شهرداری، پرداخت هولوگرام‌های تشویقی و تسهیل روندهای صدور مجوز، بخشی از بسته حمایتی ماست.
* مسیر VIP برای پروژه‌های مهم؛ تسریع در فرآیندها
فروزنده در بخش دیگری از سخنان خود از ایجاد مسیر ویژه (VIP) برای پروژه‌های شاخص و اولویت‌دار در دفتر شهردار تهران خبر داد و گفت: با استقبال شهردار تهران این مسیر ویژه برای عبور پروژه‌ها از پیچ‌وخم‌های اداری و بروکراسی راه‌اندازی شده است و ما می‌خواهیم سازندگان دغدغه‌مند با اطمینان وارد میدان شوند و بدانند که شهرداری تهران پشتیبان آن‌هاست.
* سازندگان، موتور محرک جهاد بازسازی
براساس گزارش سایت شهر، وی خطاب به سازندگان تصریح کرد: انتظار داریم که مباحث مطروحه در این نشست صرفاً در حد کلام نماند و به مرحله اجرا برسد. دغدغه مشترک ما در شهرداری تهران از شخص شهردار تا تمام معاونین این است که ظرفیت‌های موجود کشور را بالفعل کنیم ما معتقدیم سازندگان کشورجهادگرانی هستند که در خط مقدم آبادانی قرار دارند و بر همین اساس در چارچوب قوانین همه ظرفیت‌ها را برای حمایت از شما به کار خواهیم گرفت.

 

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه