روزنامه کائنات
1

صفحه اول

۱۴۰۰ سه شنبه ۲۲ تير - شماره 3938

سامانه‌ همسان‌گزینی تبیان؛

سازمان تبلیغات، اپلیکیشن همسریابی راه انداخت

 پلتفرم «همدم» سامانه فراگیر همسان‌گزینی مجموعه «تبیان» است که با استفاده از شیوه‌های نو در بستر تلفن همراه طراحی شده ‌است. این پلتفرم قرار است پاسخگوی نیاز جوانان و خانواده‌ها در امر ازدواج باشد و در راستای تحکیم ازدواج و خانواده به عنوان دستیار عمل کند.
همزمان با اول ذی‌الحجه و سالروز مبارک ازدواج حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه (س) که به نام «روز ازدواج» نامگذاری شده‌ است، از اپلکیشن «همدم» به‌عنوان اولین نرم‌افزار رسمی و دارای مجوز در امر همسریابی و مشاوره ازدواج در موسسه فرهنگی رسانه‌ای تبیان رونمایی شد.
کمیل خجسته، مدیرعامل مؤسسه رسانه‌ای تبیان در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی تسنیم هدف از طراحی پلتفرم همدم را انتخاب آگاهانه و ازدواج پایدار دانست و گفت: هرچقدر سبک زندگی مدرن و صنعتی قدرت پیدا می‌کند، اتصالات مبتنی بر خانواده نیز دستخوش تغییراتی می‌شود. مهاجرت، زندگی‌های دانشجویی و خوابگاهی، شغل‌ها و تغییر زیست‌گاه بومی در روابط افراد تأثیر می‌گذارد بنابراین این تغییرات سبب شده تا ارتباطات جدیدی در جامعه و به‌ویژه در میان جوانان به وجود آید.
خجسته با اشاره به ویژگی‌های این پلتفرم گفت: همدم تلاش می‌کند با رویکرد مبتنی بر خانواده، فضای جدیدی در حوزه ازدواج پایدار با استفاده از ابزارهای نوین ایجاد کند و تلفیقی از اصالت و سبک صنعتی رقم بزند.
وی ادامه داد: 13 میلیون مجرد در سن ازدواج، رشد زیاد طلاق و کاهش ازدواج و افزایش تجرد قطعی که از جمله مشکلات کشور است، این اهتمام را به وجود آورد تا در این حوزه ورود کنیم و در مسیر جامعه مطلوب گام برداریم.
مدیرعامل مؤسسه تبیان درباره شیوه استفاده از این پلتفرم نیز گفت: سبک و روش استفاده از این پلتفرم اینگونه است که افراد متقاضی با روش‌های جدید، احراز هویت می‌شوند. سپس تست‌های متفاوت از آنها گرفته می‌شود و با نظارت اساتید روانشناسی از جمله دکتر گلزاری،نسبت به یکدیگر آگاهی لازم را کسب می‌کنند.
وی ادامه داد: پس از گذراندن مراحل مقدماتی، خانواده‌ها توسط افراد آموزش‌دیده و متخصص در جریان قرار می‌گیرند و در نهایت با اتمام این کار، به‌نوعی مثلث آگاهی، شور و تعهد که محور اصلی راه‌اندازی این پلتفرم است، تشکیل می‌شود. همه فعالیت‌ها در این سامانه تحت نظارت خانواده‌ها صورت می‌گیرد.
مدیرعامل تبیان درباره تجارب موفقیت‌آمیز تبیان در طراحی سامانه همسان‌‌گزینی گفت: سامانه‌ همسان‌گزینی تبیان از خرداد 1394 آغاز به کار کرد. این سامانه در حوزه‌ همسریابی برای جوانان و مجردان، تنها مرکز معتبر و تأییدشده‌ محسوب می‌شد. حدود 3 هزار و 700 نفر به واسطه این سامانه ازدواج کرده‌اند و زندگی مشترکی را تشکیل داده‌اند که تاکنون یک مورد طلاق هم این افراد گزارشی ثبت نشده است.

مهاجرت جمعیت از جنوب به شمال
جمعیت کشور در یک پنجم سرزمین سکنی دارند
رییس سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی با بیان اینکه از ۴۳ مخاطره‌ای که در دنیا موجود است، ۳۴ مورد آن در ایران رخ می‌دهد، گفت: ایران با جشنواره‌ای از مخاطرات طبیعی مواجه است که همه آنها به هم متصل هستند.
دکتر علیرضا شهیدی در مراسم افتتاح مرکز نوآوری علوم زمین با بیان اینکه این مرکز سومین مرکز نوآوری در حوزه علوم زمین شناسی است، افزود: سازمان زمین شناسی متولی علوم زمین شناسی و اکتشافات معدنی است و بر این اساس شعار «ما تولیدکننده ثروت برای کشور از طریق اکتشافات معدنی و صیانت از ثروت تولید شده به واسطه شناخت مخاطرات زمین» را تعریف کردیم.
وی با بیان اینکه این سازمان پس از ۶۲ سال از تاسیس آن بالغ بر ۱۰۰ نوع نقشه زمین شناسی در ۳۰۰ لایه اطلاعاتی را تهیه کرده است، اظهار کرد: مرکز نوآوری علوم زمین را در پایگاه داده علوم زمین مستقر کردیم و این مرکز کانونی برای جمع آوری کلیه داده‌های حوزه علوم زمین کشور است و تولیدات آن می‌تواند پشتوانه علمی کاداستر معدنی باشد و افرادی که در این حوزه فعال هستند قادر خواهند بود از اطلاعات علمی که توسط این سازمان و یا سازمان‌های دیگر تولید می‌شود، بهره برداری کنند. شهیدی، صیانت از ثروت کشور را تنها از طریق شناخت مخاطرات دانست و یادآور شد: ایران در کمربندی آلپ هیمالیا قرار دارد و از ۴۳ مخاطره‌ای که در دنیا موجود است، ۳۴ مورد آن در ایران رخ می‌دهد و متاسفانه مشکلی که در کشور وجود دارد، این است که ما به «پیشگیری بهتر از درمان است» اعتقادی نداریم. رییس سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی ادامه داد: با توجه به اینکه اطلاعات مناسبی در این حوزه در حال تولید است، ولی در حوزه‌های مختلفی مانند زلزله، سیل، فرونشست، گرد و غبار شاهدیم که سازمانی به نام سازمان مدیریت بحران وارد می‌شود و یکسری کارهایی انجام می‌دهد که در آن زمان فایده‌ای ندارد. وی با تاکید بر اینکه در حال حاضر تغییر اقلیم و گرمی هوا کشور را تحت تاثیر قرار داده است، خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه ایران در منطقه گرم و خشک واقع شده است، این تغییر اقلیم موجب شده که با گرمی و خشکسالی مواجه شویم و وقتی با خشکسالی مواجه شویم به سراغ منابع آب‌های زیر زمینی می‌رویم و آب را بدون دانش از زمین برداشت می‌کنیم. شهیدی اضافه کرد: در حال حاضر تعداد چاه‌های زیر زمینی بیش از چاه‌های مجاز و رسمی است و زمانی که با خشکسالی مواجه هستیم، با برداشت بیش از اندازه با پدیده فرونشست روبرو خواهیم شد و در نهایت آبخوان‌های کشور به سمت نابودی هدایت می‌شوند. رییس سازمان زمین شناسی، یادآور شد: با توجه به اینکه در پدیده فرونشست زمین، ما آب را از لایه‌های بسیار ریز خاک خارج می‌کنیم که این امر موجب متراکم شدن خاک می‌شود، در نتیجه در صورتی که بارندگی رخ دهد مردم با سیل و زمین لغزش مواجه خواهند شد. وی با تاکید بر اینکه ما با جشنواره‌ای از مخاطرات مواجه هستیم که همگی به هم متصل هستند، ادامه داد: از سوی دیگر زمین‌های کشور در حال خشک شدن هستند و مشکلی که ما داریم این است که از ۶۰۹ دشتی که داریم ۳۰۰ دشت منطقه قرمز معرفی شدند و با کویری شدن آنها، فرسایش خاک را شاهد هستیم. شهیدی تاکید کرد: همه این موارد موجب شده که بخشی از کشور خالی از سکنه شود، به گونه‌ای که جمعیت کشور در یک پنجم سرزمین سکنی دارند و با شرایط جدیدی که در پیش رو دارد، این عدد کاهش خواهد یافت. وی با بیان اینکه مهاجرت جمعیت از جنوب به شمال کشور در حال رخ دادن است، اظهار کرد: ایران علی رغم آنکه ساحل زیبایی در مکران دارد، دارای ۳۰۰ کیلومتر ساحل رها شده است و در کنار آن ما به دنبال کارآفرینی برای جوانان هستیم. بررسی نقشه جهان نشان می‌دهد که بزرگترین و ثروتمندترین شهرهای کشورها شهرهای ساحلی هستند، ولی ما ۳۰۰ کیلومتر ساحل را رها کردیم. رییس سازمان زمین شناسی، با ابراز خرسندی نسبت به برنامه‌هایی که در این زمینه اجرایی می‌شود، گفت: امیدواریم با جانمایی‌های درست، صنعت و تجارت به سواحل ما نزدیک شود.

کرونا جان ۱۸۲ نفر دیگر را گرفت
 وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد:‌ ۱۸۲ نفر دیگر در طول ۲۴ ساعت گذشته در کشور بر اثر کرونا جان خود را از دست دادند. به گزارش کائنات به نقل از وزارت بهداشت، تا روز گذشته (۲۱ تیرماه ۱۴۰۰) و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۲۰ هزار و ۸۲۹ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که دو هزار و ۲۸۷ نفر از آنها بستری شدند. مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به سه میلیون و ۳۹۴ هزار و ۲۷۹ نفر رسید. اکنون مجموع جان باختگان این بیماری به ۸۶ هزار و ۴۱ نفر رسید.  تا کنون سه میلیون ۴۱ هزار و ۵۴۱ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان ها ترخیص شده اند. سه هزار و ۷۹۰ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند. تا کنون ۲۴ میلیون و ۵۹۴ هزار و ۴۲۰ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است. بر اساس این گزارش، در حال حاضر ۱۴۳ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۱۸۶ شهر در وضعیت نارنجی، ۱۱۹ شهر در وضعیت زرد قرار دارند. تا کنون ۴ میلیون و ۹۰۷ هزار و ۵۴۵ نفر دُز اول واکسن کرونا و دو میلیون و ۱۴۹ هزار و ۷۱۲ نفر نیز دُز دوم را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۷ میلیون و ۵۷ هزار و ۲۵۷ دُز رسید.

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه