روزنامه کائنات
2

سیاست

1405 چهارشنبه 25 شهريور - شماره 5148

هشدار مقام سابق قرارگاه خاتم به سران کشورهای منطقه:

شگفتی‌های جدیدی در راه است

 معاون پیشین قرارگاه خاتم گفت: ایران به مردم منطقه احترام می‌گذارد. ما مردم این منطقه را مانند مردم خود می‌دانیم؛ اما سران این کشورها باید بدانند که دیگر کوتاه نخواهیم آمد.سردار محمدجعفر اسدی، معاون سابق بازرسی قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء (ص)، اظهار داشت: متأسفانه برخی کشورهای جنوب خلیج فارس به پایگاهی برای دشمنان  ایران تبدیل شده‌اند. سردار اسدی افزود: ایران به مردم منطقه احترام می‌گذارد. ما مردم این منطقه را مانند مردم خود می‌دانیم؛ اما سران این کشورها باید بدانند که دیگر کوتاه نخواهیم آمد. ما باید منطقه را از لوث وجود دشمنان اسلام پاک‌سازی کنیم و دشمنان باید این منطقه را ترک کنند. 
معاون سابق بازرسی قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء (ص) در ادامه تاکید کرد: اگر مسئولان این کشورها بخواهند بار دیگر پایگاهی برای شیطان بزرگ ایجاد کنند، بدون شک مردم منطقه اجازه این کار را نخواهند داد. ما نیز به لطف خداوند شگفتانه‌های زیادی در اختیار داریم که یکی پس از دیگری رونمایی خواهد شد. وی همچنین درباره توانمندی نیروهای مسلح پس از جنگ سوم، گفت: ما روزی در دوران دفاع مقدس هشت‌ساله در برابر همه قدرت‌های جهانی ایستادگی کردیم و آن‌ها در دستیابی به اهداف خود ناکام ماندند؛ این در حالی است که امروز توانمندی نیروهای مسلح ما به هیچ عنوان قابل قیاس با آن دوران نیست. 
سردار اسدی خاطرنشان کرد: امروز بخش قابل توجهی از بار سنگین توان دفاعی کشور، از جمله وزارت دفاع، بر دوش جوانان بسیجی است که در سراسر کشور کارگاه‌های تولیدی دارند و به لطف خداوند، شگفتی‌های جدیدی در راه است که به‌زودی شاهد آن خواهید بود. 

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه