روزنامه کائنات
7

شهرستان

1404 شنبه 2 اسفند - شماره 5019

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان یزد :

اجرای نهضت ملی زندگی با آیه‌ها در ماه مبارک رمضان

 مدیر کل تبلیغات اسلامی استان یزد از برگزاری نهضت ملی «زندگی با آیه‌ها» برای سومین سال پیاپی و به طور رسمی در ماه مبارک رمضان سال جاری خبر داد و گفت: طی دو سال گذشته ۱۱ میلیون نفر در کشور و ۲۷ هزار نفر از استان در این طرح مشارکت کردند.
حجت الاسلام مجتبی صداقت در نشست با خبرنگاران به اقدامات شاخص سازمان تبلیغات اسلامی ماه قرآن کریم اشاره و اظهار کرد: یکی از مهمترین این اقدامات، اجرای طرح کشوری «زندگی با آیه‌ها»ست که امسال پس از دو سال اجرای آزمایشی و پیروی فرمایشات مقام معظم رهبری به صورت رسمی در ماه مبارک رمضان اجرایی خواهد شد.
وی با بیان این که هدف از این طرح انس گرفتن مردم با آیات کلام الله مجید است، گفت: یکی از مهمترین مسائل فرهنگی امروز در کشورمان آشتی دادن جامعه با قران کریم است که می‌تواند بسیاری از مشکلات دیگر را نیز مرتع کند.
صداقت در ادامه از چشم‌اندازهای ترسیم شده برای اجرای  سه ساله‌ی این طرح، رسیدن پیام قران کریم به حداقل ۵۰ میلیون نفر، تغییر انگاره‌های ذهنی ۳۰ میلیون نفر و همچنین حفظ و تبیین و کاربردی‌سازی آیات قران توسط ۱۰ میلیون نفر در کشور ذکر کرد. وی عنوان کرد: همچنین در نظر است که اجرای سه ساله این طرح موجب فعالیت یک میلیون نفر به عنوان سفیر آیات قران کریم شود و از طریق مردم به کنشگران قرآن کریم تبدیل شوند.
مدیر کل تبلیغات اسلامی استان با بیان این که طی دو سال اجرای آزمایشی این طرح قریب به ۱۱ میلیون نفر در کشور با این طرح همکاری داشته‌اند، گفت: براساس آمارها در استان یزد نیز ۲۷ هزار نفر در طرح مذکور طی این مدت شرکت کرده‌اند.
وی ضمن اشاره به این که هر ساله در قالب طرح زندگی با آیه‌ها، تعداد ۳۰ آیه در موضوعات مختلف انتخاب و در اختیار مردم قرار می‌گیرد، خاطرنشان کرد: بالغ بر چهار میلیون نفر از شرکت کنندگان این طرح طی دو سال گذشته جزو کاربران طلایی بودند و مجموع کاربرانی که اپلیکیشن این طرح را در طول سال نگه داشته‌اند نیز یک میلیون و ۶۸۵ نفر بوده‌اند که ۵۱ درصد آنها زنان هستند. وی یادآور شد: امسال اپلیکیشن «زندگی با آیه‌ها» به روزرسانی شده و علاوه بر این سایت سفیران آیه‌ها نیز راه اندازی شده تا کنشگران این طرح از طریق ثبت نام در این طرح و در قالب چهار موقعیت کنشگری شامل مادران و بانوان خانه‌دار، مدارس برای نوجوانان، مساجد برای فعالان قرانی و فرهنگی و نیز فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی جهت فعالان فضای مجازی، تعریف شده است.
وی اظهار کرد: امسال در استان یزد جشنواره‌ای با عنوان زندگی با آیه‌ها ویژه مدارس استان طراحی شده که طی آن، دانش‌آموزان علاوه بر مشارکت در این برنامه، از جوایز مناسبی نیز بهره‌مند خواهند شد.
 
جادوگر فوتبال به پنج سال حبس محکوم شد
 البرز – محمد رنجبرکهن: رئیس کل دادگستری استان البرز از صدور و اجرای حکم قطعی «جادوگر فوتبال» خبر داد و گفت که وی به پنج سال حبس محکوم شده است. حسین فاضلی هریکندی با اعلام محکومیت قطعی فردی که ادعا داشته با جادوگری و دعانویسی قدرت تغییر نتایج فوتبال را دارد گفت: در پی گزارش اداره کل اطلاعات استان البرز مبنی بر اینکه فردی که دارای تحصیلات سوم راهنمایی است از افراد مختلف با ادعای ارتباط با امام زمان (عج) و قدرت تغییر نتایج مسابقات فوتبال، وجوهی را اخذ می‌کند پرونده‌ای در دادسرای عمومی و انقلاب کرج تشکیل شد.
القاب «جادوگر فوتبال»
رئیس کل دادگستری استان البرز با تشریح فعالیت‌های دعانویسی و طلسم از جانب متهم اضافه کرد: در تحقیقات مشخص شد که نامبرده در باغ ویلایی در منطقه کلاک کرج، با ادعای ارتباط با امام زمان (عج)، مریدانی برای خود جمع کرده و افراد و اشخاص مختلف با القابی نظیر «نور علی الحق»، «خوبان عالم»، «امیرخان»، «بالاتر از امامان» از وی یاد کرده و با اهدای نذورات از وی طلب شفای بیماران و سایر حاجات را دارند. فاضلی هریکندی ادامه داد: با توجه به فعالیت‌های نامبرده، پرونده‌ای با اتهام «فعالیت تبلیغی مغایر و مخل به شرع مقدس اسلام از طریق ادعا‌های واهی و کذب موضوع ماده ۵۰۰ مکرر قانون مجازات اسلامی» تشکیل و به وی تفهیم شد  وی افزود:عمده فعالیت‌های این متهم به صورت پنهانی بود بصورتی که ورود به محوطه ویلای وی موسوم به «باغ سبز» با هماهنگی قبلی امکانپذیر بوده و مریدان و مراجعان، محل را با عناوینی از قبیل «محل اتصال با خدا»، «مرکز کائنات عالم»، «کعبه» و «محل رفت و آمد خضر نبی (ع)» یاد می‌کرده‌اند.
ارتباط با جامعه ورزش کشور
فاضلی هریکندی در خصوص نحوه شکل گیری ارتباط وی با جامعه ورزش کشور که در محافل خبری و ورزشی به عنوان «جادوگر فوتبال» شناخته شده بود گفت: وی بدوا نماینده خود را نزد مدیران یکی از باشگاه‌های لیگ برتری می‌فرستد و آنها را متقاعد می‌کند که قدرت پیش بینی و تغییر نتایج فوتبال را دارد و از این طریق همکاری با این باشگاه و سایر باشگاه‌های فوتبال آغاز می‌شود و در ادامه به فدراسیون فوتبال و سایر رشته‌های ورزشی سرایت می‌کند.
دریافت ۱۰۰ سکه و یک تویوتا لندکروز از مدیران فدراسیون فوتبال
وی یادآور شد: محکوم در جریان ارتباطات خود، یک دستگاه تویوتا لندکروز از یکی از مدیران وقت فدراسیون فوتبال و عضو هیئت مدیره یکی از باشگاه‌های فوتبال دریافت می‌کند همچنین بابت ادعای تغییر نتایج بازی‌های تیم ملی ۱۰۰ قطعه سکه بهار آزادی از یکی از نزدیکان رئیس وقت فدراسیون فوتبال دریافت و تعدادی از مریدان خود را جهت اشتغال در فدراسیون معرفی می‌کند.
فعالیت به عنوان آنالیزور در کنار سرمربی باشگاه
رئیس کل دادگستری استان البرز یکی از نکات قابل تامل در خصوص این فرد را فعالیت وی به عنوان آنالیزور یکی از باشگاه‌های فوتبال بیان کرد و گفت: در این راستا سرمربی تیم از وی در خصوص شماره بازیکنان و نحوه چینش در زمین مشورت می‌گرفته است؛ همچنین تعدادی از وزنه برداران نیز با وی ارتباطاتی داشته‌اند.
کشف ارز و سکه بهار آزادی از محل سکونت
فاضلی هریکندی با اعلام اینکه در بازرسی از محل سکونت این فرد مدعی جادوگری، علاوه بر شوکر و گاز اشک آور، چندین مبایعه نامه، اسناد مالکیت، ۶۵۰۰ دلار، ۲۰ هزار یورو، ۷۴ قطعه سکه تمام بهار آزادی و مقادیری شمش طلا کشف شد اضافه کرد: در بازرسی از باغ وی نیز لوازم و وسایل مربوط به دعانویسی، جادوگری و نظیر طلسم و مبطلات و تصاویر منقوش عجیب و غریب و دستنوشته‌های مربوط به دعانویسان کشف شد.

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه