روزنامه کائنات
3

اقتصاد

1404 سه‌شنبه 21 بهمن - شماره 5012

وزیر امور اقتصادی و دارایی: با دستور رئیس‌جمهور مدیریت مرزها به گمرک واگذار شد

 وزیر امور اقتصادی و دارایی اعلام کرد: در جلسه ستاد اقتصادی دولت با ریاست رئیس‌جمهور، مدیریت هماهنگی مرزها به گمرک واگذار شد.
به گزارش کائنات، سید علی مدنی‌زاده در گفت‌وگویی درباره هماهنگی مدیریت مرزها اظهار کرد: مرزهای کشور مبادی ورود و خروج کالا و محوریت صادرات، واردات و ترانزیت است؛ با این حال در قوانین کشور تکثر و تعدد قوانین در خصوص دستگاه مدیریت هماهنگی مرزها وجود دارد که یک معضل جدی ایجاد کرده است.
وی ادامه داد: بعد از برگزاری جلسات مختلف در ستاد اقتصادی دولت جمع‌بندی این ستاد به ریاست رئیس‌جمهور این بود که مدیریت هماهنگی مرزها، دبیر کارگروه هماهنگی مرزها و محوریت هماهنگی مرزها در اختیار گمرک باقی بماند؛ سایر دستگاه‌های ذی‌ربط و نهادهای تابعه وزارت‌خانه‌های راه، کشور و اقتصاد ذیل گمرک در مرزها فعالیت می‌کنند. البته این دستگاه‌ها وظایف و مأموریت‌های اختصاصی خود را انجام می دهند اما مدیریت هماهنگی بر عهده گمرک خواهد بود.

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه