روزنامه کائنات
4

جامعه

1404 دوشنبه 13 بهمن - شماره 5007

تکذیب مخالفت شورای فرهنگی زنان و خانواده درباره گواهینامه موتورسیکلت بانوان

 شورای فرهنگی اجتماعی زنان و خانواده با صدور اطلاعیه‌ای، اخبار منتشرشده درباره مخالفت این شورا با صدور گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان را نادرست دانست. شورای عالی انقلاب فرهنگی روز یکشنبه، اطلاعیه شورای فرهنگی اجتماعی زنان و خانواده را به این شرح، منتشر کرد: پیرو انتشار برخی اخبار و گمانه‌زنی‌های رسانه‌ای مبنی بر مخالفت یا ایجاد مانع توسط شورای فرهنگی اجتماعی زنان و خانواده در مسیر صدور گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان، نکات ذیل جهت تنویر افکار عمومی اعلام می‌گردد:
۱-  بررسی ابعاد فرهنگی و اجتماعی مسائل حوزه زنان و خانواده، وظیفه ذاتی این شورا بوده و این موضوع نیز همچون سایر مسائل مرتبط، مورد تبادل‌نظر و گفتگوی اعضا قرار گرفته است؛ اما طرح و بررسی یک موضوع در شورا، لزوماً به معنای ورود به ساحت اجرا یا اتخاذ تصمیم برای ایجاد مانع قانونی نیست.
۲- این شورا بر تفکیک ساحت «سیاست‌گذاری کلان» از عرصه «قانون‌گذاری و اجرا» تأکید دارد. موضوع صدور گواهینامه و ضوابط آن، ماهیتاً از سنخ قانون و امور اجرایی است؛ فلذا تصمیم‌گیری نهایی در این خصوص در صلاحیت و حیطه اختیارات مجلس محترم شورای اسلامی و دولت محترم می‌باشد. بر این اساس، اخبار منتشر شده مبنی بر اقدام شورا جهت مخالفت یا توقف فرآیندهای قانونی در این موضوع، صحیح نیست و تکذیب می‌شود.

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه