روزنامه کائنات
7

شهرستان

1404 دوشنبه 5 خرداد - شماره 4837

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی:

۸ تصفیه‌ خانه با اعتبار ۶ هزار میلیارد تومان در دست احداث است

 لیلا پاشایی: مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی از پیشرفت همزمان چندین پروژه تصفیه فاضلاب در روستاها و شهرهای مختلف استان خبر داد و گفت: تاکنون برای احداث ۸ تصفیه‌ خانه فاضلاب شهری بیش از ۶ هزار میلیارد تومان اعتبار تخصیص یافته و بخشی از این پروژه‌ها در آستانه بهره‌برداری قرار دارند.
ابراهیم سلیمانی، با اشاره به اقدامات شرکت آب و فاضلاب استان آذربایجان شرقی در حوزه جمع‌آوری و تصفیه فاضلاب اظهار داشت: در سال‌های اخیر به‌ صورت جدی وارد موضوع تصفیه فاضلاب در مناطق روستایی شده‌ایم و چندین پروژه در روستاها و شهرهای مختلف استان به اجرا در آمده که برخی نیز در حال بهره‌برداری است. وی با اشاره به پروژه‌های در دست اجرا در بخش شهری ادامه داد: در حال حاضر ۸ تصفیه‌ خانه فاضلاب شهری در سطح استان در حال احداث است که مجموع اعتبار این پروژه‌ها بالغ بر ۶ هزار میلیارد تومان برآورد می‌شود.
سلیمانی افزود: تلاش ما این است که تصفیه‌ خانه آذرشهر را تا پایان سال جاری به بهره‌برداری برسانیم و در صورت تخصیص اعتبارات مورد نیاز، یک تصفیه‌ خانه دیگر نیز در همین بازه زمانی به مرحله تکمیل خواهد رسید.
مدیرعامل شرکت آبفا استان آذربایجان شرقی همچنین از برنامه‌ریزی برای استفاده از پساب تصفیه‌ خانه‌ها در بخش صنعت مطابق با الزامات برنامه هفتم توسعه خبر داد و گفت: در این راستا تفاهم‌ نامه‌ هایی با شرکت‌های صنعتی بزرگ استان از جمله مجتمع مس سونگون منعقد کرده‌ایم تا از پساب تصفیه‌ خانه‌ های مرند و تبریز در فرآیندهای صنعتی به عنوان آب جایگزین استفاده شود.
به گفته این مقام مسئول، این اقدام در جهت جلوگیری از مصرف منابع آب شرب در صنعت بسیار مؤثر خواهد بود.
انعقاد تفاهم‌ نامه اجرای طرح های آب و فاضلاب جلفا و هادیشهر
با هدف ارتقای زیرساخت‌ های آب و فاضلاب در منطقه شمال‌ غرب کشور، تفاهم‌ نامه‌ای به ارزش ۳۰ میلیارد تومان میان منطقه آزاد ارس و شرکت آب و فاضلاب برای اجرای طرح های آبرسانی و شبکه فاضلاب به شهرهای جلفا و هادیشهر به امضا رسید. در مراسمی رسمی با حضور مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی، مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس و نماینده مردم مرند، جلفا و هادیشهر در مجلس شورای اسلامی، تفاهم‌ نامه‌ای به ارزش ۳۰ میلیارد تومان برای اجرای طرح های آب و فاضلاب شهرهای جلفا و هادیشهر امضا شد.
این تفاهم نامه با هدف تأمین پایدار آب شرب و بهبود کیفیت خدمات آبرسانی و اجرای عملیات شبکه فاضلاب مدرن در این مناطق کلید خورده و بخش قابل توجهی از نیازهای زیرساختی شهروندان را برطرف خواهد کرد.
به گفته مسئولان حاضر در مراسم، با اجرای این طرح، ظرفیت انتقال و توزیع آب در این دو شهر افزایش یافته و گامی مؤثر در راستای توسعه متوازن منطقه برداشته خواهد شد.
این تفاهم‌ نامه در چارچوب برنامه‌ های توسعه‌ای شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی برای ارتقای سطح خدمات‌ رسانی و تأمین پایدار آب شرب و همچنین ارتقای شبکه فاضلاب و بهداشت عمومی و کاهش آسیب های زیست محیطی در مناطق مختلف استان امضا شده است.
اجرای این پروژه گامی عملی در جهت پاسخ‌گویی به مطالبات مردم منطقه و بهبود زیرساخت‌ های حیاتی در شهرهای جلفا و هادیشهر به شمار می‌رود.

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه