روزنامه کائنات
2

سیاسی

1404 دوشنبه 1 ارديبهشت - شماره 4812

سخنگوی دولت:

از هر ابتکار عملی برای رفع تحریم‌ و تامین حقوق ملت استقبال می‌کنیم

 سخنگوی دولت با اشاره به برگزاری دور دوم گفت‌وگوهای غیرمستقیم میان ایران و آمریکا در رم پایتخت کشور ایتالیا، تأکید کرد: این مذاکرات در چارچوب وظایف و مأموریت‌های وزارت امور خارجه پیگیری می‌شود و دولت تمرکز خود را از مسیر اصلی اداره کشور منحرف نخواهد کرد. فاطمه مهاجرانی با بیان اینکه مذاکرات با وساطت عمان و در فضایی سازنده برگزار می‌شود، گفت: هدف این گفت‌وگوها، بررسی گام‌های عملی برای کاهش تنش و فراهم کردن بستر گفت‌وگوهای فنی در آینده است.
وی افزود: با توافق طرفین، ادامه رایزنی‌ها در سطح کارشناسی طی روزهای آتی و سپس در سطح عالی‌تر در مسقط برگزار خواهد شد.
مهاجرانی همچنین تصریح کرد: دولت چهاردهم وظایف و مسئولیت‌های اصلی خود را در حوزه‌های مختلف اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و اجرایی با جدیت دنبال می‌کند و مسائل سیاست خارجی، ازجمله مذاکرات، تنها بخشی از برنامه‌های کلان کشور است که از مسیر نهادهای مسئول مربوطه پیگیری می‌شود.
وی در پاسخ به سؤالی درباره پیش‌بینی دولت از روند مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا، گفت: براساس اعلام وزارت امور خارجه کشورمان، روند مذاکرات تاکنون مثبت بوده است اما همانگونه که مقام معظم رهبری فرمودند نه به مذاکرات خوش‌بین هستیم و نه بدبین.
سخنگوی دولت، در پایان بار دیگر بر رویکرد اصولی دولت در حوزه سیاست خارجی تأکید کرد و گفت: «جمهوری اسلامی ایران همواره بر مبنای منافع ملی و حفظ عزت ملت ایران عمل کرده است و اصول حکمت و مصلحت را نیز دنبال می‌کند؛ در ادامه مسیر مذاکراتی نیز از هر ابتکار عملی که در جهت رفع تحریم‌ها و تأمین حقوق ملت ایران باشد، استقبال خواهیم کرد.»

 

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه