تولید گاز شیرین
به ۸۷۰ میلیون مترمکعب رسید
سرپرست مدیریت هماهنگی و نظارت بر تولید شرکت ملی گاز ایران گفت: هماکنون تزریق گاز شیرین به خطوط انتقال به ۸۷۰ میلیون مترمکعب رسیده است.
محمدرضا جولایی دیروز (دوشنبه، ششم اسفند) در نشست تخصصی «دستاوردها و رویکردهای فناورانه شرکت ملی گاز ایران» در سومین همایش پتروتک با اشاره به وجود سه نوع توربوکمپرسور در مجتمع پارس جنوبی بیان کرد: اگر آیندهنگری ۱۰ سال پیش در زمینه تعمیر و نگهداری توربوکمپرسورها در صنعت گاز صورت نمیگرفت، حداقل یکسوم تولید کنونی پارس جنوبی از مدار خارج میشد.
وی با تأکید بر اینکه هیچگاه منتظر شرکتهای خارجی همچون زیمنس برای تعمیر و نگهداری توربوکمپرسورها نماندهایم، اظهار کرد: در چهار ماه اخیر دستاوردهای زیادی با کمک شرکتهای دانشبنیان داخلی بهدست آمده است. سرپرست مدیریت هماهنگی و نظارت بر تولید شرکت ملی گاز ایران با اشاره به بازدید اخیر خود از مجموعه شرکت کمپرسورسازی اوتیسی در شهرک صنعتی شمسآباد و دستاوردهای این مجموعه با حمایتهای شرکت ملی گاز ایران گفت: باید از سایر شرکتهای دانشبنیان داخلی در این زمینه حمایت شود تا در این زمینه از تنوع لازم برخوردار باشیم و با دست بازتر بتوانیم بهموقع برنامههای تعمیرات و نگهداری این تجهیزات دوار را انجام دهیم.
تولید 6.5 میلیون مگاوات
ساعت برق در نیروگاه شیروان
در ۱۱ ماه گذشته
مدیرعامل نیروگاه سیکلترکیبی شیروان گفت: میزان تولید برق این مجموعه در 11ماهه امسال به مرز 6.5 میلیون مگاوات ساعت رسید. سید یحیی نوبخت با اعلام این خبر، افزود: از این میزان تولید بیش از 4.5 میلیون مگاوات ساعت سهم واحدهای گازی و حدود 1.85 میلیون مگاوات ساعت مربوط به واحدهای بخار بوده است.
وی با بیان اینکه میزان آمادگی نیروگاه شیروان برای تولید بیش از 7.92 میلیون مگاوات ساعت بوده، ادامه داد: از ابتدای سال راندمان نیروگاه 45.63 درصد بوده است. نوبخت در پایان گفت: با توجه به تاکید وزیر محترم نیرومبنی بر برطرف شدن ناترازی و عدم خاموشی در سال ۱۴۰۴، نیروگاه سیکل ترکیبی شیروان با تلاش و همت همکاران، با آمادگی و تولید حداکثری، سهم خود را در تحقق این هدف ایفا خواهد نمود.
نیروگاه شیروان با ظرفیت تولید یک هزار و ۵۲۴ مگاوات شامل ۶ واحد گازی ۱۷۴ مگاواتی و سه واحد بخار ۱۶۰ مگاواتی است.
اجرای سه طرح آبرسانی
در طالقان
با اعتبار ۱۴۹.۵ میلیارد تومان
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان البرز، از اجرای سه طرح آبرسانی در شهرستان طالقان با هزینهای بالغ بر ۱۴۹.۵ میلیارد تومان خبر داد.
حمیدرضا نامداری با اشاره به اهمیت این پروژهها در تأمین پایدار آب شرب منطقه، اظهار داشت: هدف از اجرای این طرحها، بهبود کیفیت خدماترسانی و تأمین آب سالم و پایدار برای مردم طالقان است. نامداری در تشریح اقدامات انجامشده با اشاره به احداث مخزن ذخیره آب با ظرفیت ۹۰۰ مترمکعب گفت:: این اقدام به منظور افزایش ظرفیت ذخیرهسازی و تأمین پایدار آب برای مناطق مسکونی صورت گرفته است. وی به افزایش تولید آب زیرزمینی به میزان ۴۵ لیتر بر ثانیه اشاره کرد و افزود: با اجرای این طرح، میزان برداشت و تأمین آب از منابع زیرزمینی افزایش یافته که نقش مؤثری در کاهش مشکلات کمآبی منطقه دارد. نامداری توسعه و بازسازی ۳۰ کیلومتر از شبکه آبرسانی را نیز مورد اشاره قرار داد و اظهار کرد: بهروزرسانی و نوسازی خطوط انتقال آب، باعث کاهش هدررفت و افزایش بهرهوری در مصرف منابع آبی خواهد شد. مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان البرز با اشاره به اهمیت مصرف بهینه آب، تأکید کرد: حفظ و توسعه منابع آبی نیازمند مشارکت و همراهی مردم است. با اجرای این پروژهها، زیرساختهای لازم برای تأمین پایدار آب فراهم شده، اما صرفهجویی در مصرف همچنان یک اصل ضروری است. نامداری در پایان خاطرنشان کرد: شرکت آب و فاضلاب استان البرز با اجرای طرحهای توسعهای و بهرهگیری از فناوریهای نوین، به دنبال ارائه خدمات بهتر و افزایش رفاه شهروندان است.