روزنامه کائنات
6

انرژی

۱۴۰۳ دوشنبه ۸ بهمن - شماره 4765

مدير عمليات شرکت ملي پخش خبر داد:

انتقال روزانه 320 ميليون ليتر انواع فرآورده‌هاي نفتي در کشور


  مدير عمليات شرکت ملي پخش فرآورده‌هاي نفتي ايران گفت: روزانه 320 ميليون ليتر انواع فرآورده‌هاي نفتي بارگيري شده و به مقاصد مختلف انتقال مي‌يابد.
به گزارش شرکت ملي پخش فرآورده‌هاي نفتي ايران، نعمت‌اله نجفي همچنين از رکورد بارگيري روزانه بيش از 37 ميليون ليتر انواع فرآورده‌هاي نفتي در انبار نفت ماهشهر منطقه آبادان خبر داد و افزود: بارگيري اين ميزان فرآورده با بيش از يک‌هزار و 137 نفتکش در تاريخ فعاليت‌هاي سوخت‌رساني شرکت ملي پخش فرآورده‌هاي نفتي بي‌سابقه است.
وي با بيان اينکه اين رکورد در اين انبار در حال تداوم است، گفت: اين در حالي است که پيش از اين، روزانه حدود 24 ميليون و 500 هزار ليتر فرآورده نفتي در اين انبار بارگيري شده است.
مدير عمليات شرکت ملي پخش فرآورده‌هاي نقتي ايران با اشاره به اينکه انبار نفت ماهشهر يکي از مهم‌ترين تاسيسات سوخت‌رساني کشور است که در استان خوزستان واقع شده است، خاطرنشان‌کرد: اين انبار به دليل موقعيت جغرافيايي خود، نقش کليدي در ذخيره‌سازي و توزيع محصولات نفتي و پشتيباني از ساير مناطق کشور ايفا مي‌کند.
نجفي، درباره موقعيت استراتژيک و ظرفيت ذخيره‌سازي اين انبار ادامه‌داد: دومين انبار مهم تدارکاتي، انبار نفت شهيد رجايي است که به عنوان قطب انرژي کشور روزانه حدود 10 درصد کل بنزين کشور از اين انبار به مقاصد مصرف بارگيري مي‌شود.
وي با اشاره اينکه ظرفيت بارگيري انبار نفت نظاميه اهواز نيز به بيش از 10 ميليون ليتر در روز رسيده است، گفت: ثبت اين رکوردها نسبت به سال‌هاي قبل بي‌سابقه است.
اين مسئول با تاکيد بر ضرورت مديريت مصرف سوخت و با ابراز خرسندي از روند سوخت‌رساني به نيروگاه‌ها، بيان‌داشت: ارسال نفتگاز به نيروگاه‌ها در دي ماه بيش از 53 ميليون ليتر در روز بوده است.

طرح روستاي سبز
در دستور کار پژوهشگاه نيرو قرار گرفت
 اجراي طرح روستاي سبز با هدف ارائه الگويي پايدار براي زندگي روستايي و تمرکز بر حفاظت محيط زيست، مديريت منابع طبيعي و بهره‌گيري از انرژي‌هاي تجديدپذير در دستور کار پژوهشگاه نيرو قرار گرفت.
به گزارش پژوهشگاه نيرو، مهدي رضايي، محقق پژوهشکده انرژي و محيط زيست پژوهشگاه نيرو، با اعلام اين خبر گفت: طرح «روستاي سبز» به عنوان راهکاري جامع و هماهنگ براي کاهش اثرات زيست‌محيطي و دستيابي به توسعه پايدار طراحي شده است. اين طرح بر محورهايي نظير مديريت پايدار منابع طبيعي، استفاده از انرژي‌هاي تجديدپذير، کشاورزي ارگانيک، مديريت پسماند و تقويت مشارکت جامعه محلي تمرکز دارد.
وي افزود: از اهداف کليدي اين طرح مي‌توان به کاهش انتشار گازهاي گلخانه‌اي، حفاظت از اکوسيستم‌هاي محلي و تقويت اقتصاد روستايي اشاره کرد. همچنين، طراحي معماري پايدار و گسترش گردشگري سبز از ديگر جنبه‌هاي اين طرح است که در نهايت به بهبود کيفيت زندگي ساکنان و کاهش آلودگي‌هاي محيطي منجر خواهد شد. رضايي تأکيد کرد: اين طرح همچنان در مرحله برنامه‌ريزي قرار دارد و مراحل اجراي آن شامل مطالعات اوليه، آموزش و آگاهي‌بخشي به جامعه محلي، تأمين زيرساخت‌ها و نظارت بر پيشرفت پروژه خواهد بود. پژوهشگاه نيرو اميدوار است با اجراي موفق اين طرح، الگويي الهام‌بخش براي ساير مناطق روستايي کشور فراهم شود.
 

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه