روزنامه کائنات
3

اقتصاد

۱۴۰۳ دوشنبه ۸ بهمن - شماره 4765

تامین نقدینگی مشکل اصلی واحدهای تولیدی و صنایع تهران است


 مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان تهران افزایش نرخ ارز و تامین نقدینگی را از جمله مشکلات اصلی واحدهای تولیدی و صنایع این استان اعلام کرد.
محمود سیجانی در حاشیه بازدید استاندار تهران از ۲ واحد تولیدی و گردشگری پایتخت به خبرنگار ایرنا گفت: در راستای یکشنبه‌های تولید و سرمایه گذاری امروز از ۲ مجموعه گردشگری و تولیدی با حضور استاندار تهران بازدید کردیم.
وی افزود: واحد اول که کاروانسرای هتلی بود و به صورت توریستی و سنتی ساخته شده و خدمات ارائه می‌کند که البته یک مساله مالی داشت که همان جا استاندار تهران با مدیرعامل بانک ملی تماس گرفت و قرار بر این شد برای تامین مالی این واحد اقامتی مساعدت شود.
سیجانی تاکید کرد: همچنین مقرر شد که استمهال بدهی شامل این واحد توریستی و گردشگری شود.
وی ادامه داد: مجموعه دوم که بازدید شد یکی از بزرگترین مجموعه‌های تولیدی بزرگ کشور است که در بحث لوازم خانگی و الکترونیک فعال است.
سیجانی گفت: این واحد سابقه‌ای طولانی دارد که در مقطعی با برندهای خارجی تولید و همکاری داشته است؛ پس از اعمال تحریم، آن برند مشهور کشور را ترک کرد اما این شرکت کار را تعطیل نکرد و با توان داخلی توانسته که کیفیت را بهبود ببخشد و به حیات خود ادامه دهد.
وی گفت: این شرکت هم نیاز به یکی ۲ قلم گروه کالایی داشته که زنجیره تولید خود را حفظ و بیشتر کند همچنین مدیرعامل شرکت تقاضای انتقال یکی از بخش‌های تولیدی خود از شهرک‌های صنعتی به این واحد را داشت که استاندار دستور داد که با کمک اداره کل محیط زیست این روند انجام تا زنجیزه تولیدش کامل شود و توان حضور در بازارهای بین‌المللی هم داشته باشد.
به گفته مدیرکل سمت استان تهران، بیشترین مشکلات صنایع تامین نقدینگی با توجه به افزایش هزینه تولید و افزایش نرخ ارز همان نقدینگی است که ما علاوه بر رونق تولید از منابعی از محل سفر ریاست جمهور به استان تهران خواهیم داشت.
وی افزود: بسیاری از واحدهای تولیدی امروز خودشان محصول را تولید می‌کنند و خیلی ارزبری و نیاز به واردات ندارند اما تلاش می‌کنیم که برای واحدهایی که ارزبری و نیاز به تامین مواد اولیه از خارج دارند، کمک کنیم.
سیجانی این را هم گفت که در ستاد تسهیل تولید استان تهران با استمهال بدهی بانکی و دستگاه‌های خدمات رسان و مالیات مساعدت می‌کنیم.

تغییر نرخ ارز
منجر به افزایش قیمت روغن شد
 رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: با تغییر نرخ ارز نیما به توافقی، قیمت روغن نباتی ۱۵ تا ۲۱ درصد در بازار افزایش یافت.
رضا کنگری رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی  با بیان اینکه  در کمبودی در عرضه کالای اساسی نداریم، گفت: تنظیم بازار شب عید و ماه مبارک رمضان نیازمند افزایش عرضه است.
به گفته او، توزیع قطره چکانی کالا از سوی تولیدکنندگان و واردکنندگان می تواند منجر به کمبود کالاهای پرمصرف سبدخانوار شود.
کنگری ادامه داد: با تغییر نرخ ارز نیما به توافقی، شاهد افزایش ۱۵ تا ۲۱ درصدی قیمت روغن خوراکی در بازار هستیم.
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی با اشاره به نوسانات قیمت حبوبات و چای در بازار افزود: طی ماه های اخیر محدودیت واردات چای منجر به نوسانات بازار شد به طوریکه قیمت این محصول از اردیبهشت ماه حدود ۱۰۰ درصد افزایش قیمت داشته باشد.
او با تاکید بر این موضوع که طبق قانون حاشیه سود بنکداران ۳ درصدی  و خرده فروشی ها ۱۰ درصد است، گفت: زمانیکه کالاها با نرخ هایی بیش از قیمت مندرج روی کالا خرید و فروش می شوند، نهادهای نظارتی ورود می کنند و از واحدهاص صنفی فاکتور رسمی می خواهند، اما به دلیل تخلفات موجود به واحدهای صنفی فاکتور ارایه نمی شود که این امر نیازمند ساماندهی از سوی دستگاه های ذیربط است.

 

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه