روزنامه کائنات
3

اقتصاد

۱۴۰۳ سه شنبه ۲ بهمن - شماره 4761

جرایم عدم پرداخت مالیات بر ارزش افزوده بخشیده شد


 رئیس کل سازمان امور مالیاتی در بخشنامه‌ای به مدیران کل امور مالیاتی خواستار بخشودگی مالیاتی ارزش افزوده مؤدیان مالیاتی برای دوره سوم (پاییز) امسال شد. سید محمدهادی سبحانیان در بخشنامه‌ای به مدیران کل امور مالیاتی کشور دستور داد تا جریمه‌های مالیاتی بند «ب» ماده ۳۶ قانون مالیات بر ارزش افزوده مربوط به مؤدیانی که تا پایان ۲۳ بهمن اظهارنامه مالیاتی ارزش افزوده پاییز امسال را از طریق سامانه مؤدیان ارائه دهند، دچار بخشودگی شوند. بنا بر بند «ب» ماده ۳۶ قانون مالیات بر ارزش افزوده مصوب سال ۱۴۰۰، فرد خاطی باید ۲ برابر مالیات و عوارض پرداخت نشده تا موعد مقرر را به عنوان جریمه پرداخت کند که این مبلغ در صورت تکرار، به جای ۲ برابر، ۳ برابر در نظر گرفته خواهد شد.

مدیرعامل شرکت عمران پرند:
اقساط واحدهای نهضت ملی مسکن پرند
۴ برابر نشده است
 مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید پرند درخصوص ارسال پیامک به برخی متقاضیان نهضت ملی مسکن این شهر که شائبه چهار برابر شدن اقساط را به دنبال داشت، گفت: این پیامک برای متقاضیان بدحساب ارسال شده و به‌معنای چهار برابر شدن اقساط نیست.
شرکت عمران شهر جدید پرند روز شنبه (۲۹ دی‌ماه) پیامکی به متقاضیان نهضت ملی مسکن پرند ارسال کرد مبنی بر اینکه تا تاریخ ۲۴ بهمن‌ماه امسال مهلت دارند که با واریز ۱۶۰ میلیون تومان، مجموع آورده خود را به ۴۸۰ میلیون تومان افزایش دهند.
این موضوع در برخی رسانه‌ها به چهار برابر شدن اقساط نهضت ملی مسکن تعبیر شد که نگرانی‌هایی را در میان متقاضیان ایجاد کرد.
در همین زمینه مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید پرند در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایرنا اظهار داشت: در پروژه‌های مختلف، اعداد و ارقامی که به عنوان آورده متقاضیان اعلام می‌شود، متفاوت است و بنابر شرایط پروژه‌ها، این پیامک‌ها ارسال می‌شود. آرش صیادی بیان‌داشت: واقعیت این است که این پروژه‌ها با آورده نقدی متقاضیان و همچنین تسهیلات بانکی پیشرفت می‌کنند و هرچه زمان پرداخت طولانی‌تر شود، به ضرر متقاضیان خواهد بود؛ چرا که قیمت مصالح ساختمانی افزایش یافته و پیمانکاران نیز درخواست تعدیل قیمت خواهند کرد.
وی گفت: بر این اساس باید هرچه سریع‌تر مبالغ آورده متقاضیان تکمیل شود تا پیمانکار پروژه نیز بتواند کار را به پیش ببرد.
صیادی خاطرنشان‌کرد: مدل مالی برخی پروژه‌های پرند به گونه ای بوده که باید هر از چند ماه آورده ۴۰ میلیون تومانی از سوی متقاضیان تامین می شد، اما پیشرفت فیزیکی پروژه‌ها با پیشرفت مالی آنها همتراز نبود.
وی ادامه‌داد: پیامک یاد شده به همین دلیل برای این دسته از متقاضیان ارسال شد تا آورده متقاضی با پروژه همتراز شود؛ در غیر این صورت پیمانکاران پروژه‌ها مرتبا درخواست تعدیل قیمت خواهند داشت.
مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید پرند تصریح‌کرد: با توجه به تورم موجود در اقتصاد و نگرانی‌هایی که بابت طولانی شدن تکمیل پروژه‌ها وجود دارد، ما ناچار به ارسال این پیامک‌ها شدیم تا متقاضیان نیز هرچه زودتر مبالغ آورده نقدی خود را تکمیل کنند و «مفهوم این پیامک‌ها چهار برابر شدن میزان اقساط نیست».
وی اظهار داشت: اگر به بررسی میزان پرداختی برخی از این متقاضیان بپردازیم شاید تاکنون باید ۴۰۰ میلیون تومان پرداختی می‌داشتند، اما در پیامک مذکور مبلغ ۲۸۰ میلیون تومان عنوان شده است. صیادی درخصوص اینکه آیا عدم تکمیل وجه در مهلت تعیین شده نمی‌تواند به خروج متقاضیان از پروژه و حضور دلالان بیانجامد، گفت: چنین چیزی ممکن است، اما خروج متقاضیان از پروژه‌ها را توصیه نمی‌کنم، زیرا امروز خانه‌دار شدن بسیار سخت و دشوار شده است. وی اظهار داشت: دولت با تامین برخی مصالح ساختمانی، حذف قیمت زمین، اخذ تخفیف در پروانه‌های ساخت و همچنین تسهیلات بانکی و ... تدابیری اندیشیده تا مردم به آسان ترین شکل ممکن صاحب خانه شوند. مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید پرند خاطرنشان‌کرد: هرچند تامین آورده نقدی لازم برای برخی متقاضیان دشوار است، اما به‌هرحال با همین آورده‌های نقدی و تسهیلات بانکی است که پروژه‌ها به پیش می‌رود و نباید فراموش کرد طولانی شدن پروژه‌ها به ضرر متقاضیان است. وی یادآور شد: اکنون افزایش تسهیلات ساخت مسکن به ۶۵۰ میلیون تومان طرح موضوع شده است که اگر عملیاتی و ابلاغ شود، کمک‌حال متقاضیان خواهد بود. صیادی تصریح‌کرد: با این حال به‌ناچار باید متقاضیان بدحساب را نیز از پروژه‌ها حذف کرد، زیرا ظلم به خوش‌حساب‌ها خواهد بود. مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید پرند اعلام‌کرد: بیش از ۳۲ هزار واحد مسکونی در پرند حال ساخت است که تامین مالی این پروژه ها از مهمترین مسائل فعلی است.

آمادگی فرودگاه امام
برای پروازهای تهران پاریس از ۱۲ بهمن
 جلسه هماهنگی پروازهای شرکت هواپیمایی ایران‌ایرتور در مسیر تهران ـ پاریس با حضور رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) و مدیرعامل ایران‌ایرتور برگزار شد.
صبح روز یکشنبه 30 دی ماه 1403، جلسه هماهنگی پروازهای شرکت هواپیمایی ایران‌ایرتور در مسیر تهران ـ پاریس با حضور سید رضا موسوی، مدیرعامل شرکت ایران‌ایرتور، معاونین و مدیران شرکت شهر فرودگاهی، فرماندهان نظامی و انتظامی در سالن جلسات ساختمان مرکزی شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) برگزار شد.
سعید چلندری، رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) در این جلسه از هماهنگی تمام بخش‌های عملیاتی و ارگان‌های نظامی و انتظامی مستقر در شهر فرودگاهی در راستای انجام این پرواز خبر داد.
مدیرعامل شرکت هواپیمایی ایران‌ایرتور در این جلسه ضمن تشریح فرآیند پرواز، نسبت به برقراری سایر پروازهای اروپایی در آینده نزدیک ابراز امیدواری کرد.
براساس هماهنگی‌های صورت‌گرفته، از 12 بهمن ماه، پروازهای شرکت‌ ایران‌ایرتور از مبدأ شهر فرودگاه امام خمینی(ره) به‌مقصد فرودگاه شارل‌دوگل پاریس در روزهای دوشنبه و جمعه انجام خواهد شد.

 

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه