روزنامه کائنات
3

اقتصاد

۱۴۰۳ سه شنبه ۲ بهمن - شماره 4761

اهدای لوح تقدیر و تندیس ششمین جشنواره ملی فولاد ایران به گروه مپنا


 لوح تقدیر و تندیس ششمین جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد ایران، برای “توسعه تکنولوژی، بومی‌سازی و انتقال دانش فنی بر اساس نیاز زنجیره آهن و فولاد” به گروه مپنا اهدا شد.
گروه مپنا در ششمین جشنواره تولیدکنندگان، سازندگان، تامین کنندگان و متخصصان زنجیره آهن و فولاد ایران که همه ساله به همت انجمن فولاد ایران برگزار می‌شود، برای بومی‌سازی فرآیندهای نیروگاه سیکل ترکیبی در فولاد مبارکه و سایر شرکت‌های فولادی کشور، از سوی هیئت رئیسه انجمن فولاد ایران تقدیر شد . لوح تقدیر جشنواره فولاد ایران به گروه مپنا برای “توسعه تکنولوژی، بومی‌سازی و انتقال دانش فنی بر اساس نیاز زنجیره آهن و فولاد” به «علیرضا یزدی‌زاده» قائم مقام مدیرعامل و معاون برنامه‌ریزی و توسعه راهبردی گروه مپنا که به نمایندگی از «محمد اولیاء» مدیرعامل گروه مپنا در این رویداد حضور داشت، اهدا شد.
در بخشی از متن این لوح تقدیر آمده است: «اتکا به توانمندی‌های داخلی و پتانسیل‌های درون‌زای ملی در جهت کاهش وابستگی به خارج از کشور، یکی از مهمترین محورهای اقتصاد مقاومتی است. قطعا بهره‌گیری از فناوری‌های نوین بومی و نوآوری‌های کاربردی در تحقق این مهم بسیار اثرگذار است.» شایان ذکر است، در این رویداد تخصصی، علاوه بر گروه مپنا، تعدادی از شرکت‌های مهندسی دیگر نیز به عنوان شرکت‌های سازنده و دانش بنیان برتر زنجیره آهن و فولاد ایران در سال ۱۴۰۳ معرفی شدند.

با راهبری ایمیدرو؛
کردستان میزبان بیش از ۵۰هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری برای توسعه معدن  
 ارزش سرمایه گذاری های معدن و صنایع معدنی که با راهبری ایمیدرو در استان کردستان در حال انجام است، از 50.4هزار میلیارد تومان عبور می کند. این طرح ها شامل چهار پروژه “آهن اسفنجی بیجار”، “فولاد و نورد قروه”، “کنسانتره آهن گلالی” و “گندله سازی بیجار” است که طی سال های آتی گام به گام به بهره برداری می رسند.  با راه اندازی این پروژه ها، علاوه بر فعال سازی ظرفیت های توسعه معدن و صنایع معدنی استان؛ توسعه صنایع پائینی دستی، بومی سازی، رشد درآمد، اشتغال زایی، کاهش فاصله طبقاتی، ارزآوری و کمک به رشد اقتصادی کشور ایجاد خواهد شد. در حال حاضر طرح تولید ۱٫۶ میلیون تن (مگامدول) آهن اسفنجی شهرستان بیجار با رقم سرمایه گذاری ۸٫۹ هزار میلیارد تومان در حال اجرا است.  میزان اشتغال این طرح ۵۰۰ نفر به طور مستقیم و دو هزار نفر به صورت غیر مستقیم خواهد بود. نکته قابل توجه این پروژه استفاده از تکنولوژی ایرانی پِرد (PERED) است که برای نخستین بار در مقیاس مگامدول (۱٫۶ میلیون تنی) به اجرا در می آید. این شهرستان همچنین میزبان طرح گندله سازی به ظرفیت ۹۲۰هزار تن با سرمایه گذاری ۲٫۷هزار میلیارد تومان است.  میزان اشتغال طرح فوق ۲۰۰ نفر به طور مستقیم و ۵۰۰ شغل نفر به صورت غیرمستقیم برآورد شده است. از سوی دیگر طرح یک میلیون تنی تولید فولاد (خام) و نورد در شهرستان قروه با سرمایه گذاری ۲۹٫۵ هزار میلیارد تومانی در حال احداث است. اشتغال مستقیم این طرح ۱۲۰۰ نفر و اشتغال غیرمستقیم آن ۵هزار نفر پیش بینی شده است.  شهرستان قروه در گلالی، همچنین میزبان یک طرح برای احداث کارخانه دو میلیون تنی کنسانتره سنگ آهن است. سرمایه گذاری این پروژه ۹٫۳ هزار میلیارد تومان پیش بینی شده و اشتغال مستقیم و غیرمستقیم آن به ترتیب ۲۰۰ (نفر) و ۵۰۰(نفر) براورد شده است.

حضور شرکت معدنی و صنعتی چادرملو در نهمین نمایشگاه معدن و صنایع معدنی یزد
 نهمین نمایشگاه تخصصی معدن، صنایع معدنی، ماشین‌آلات، تجهیزات و صنایع وابسته استان یزد با حضور استاندار، معاون معدنی وزارت صمت، مدیرعامل چادرملو و مسئولان حوزه معدن کشور در شهرک‌ نمایشگاهی یزد برگزار می‌شود. این نمایشگاه با هدف ارائه آخرین دستاوردهای بخش معدن از جمله شناسایی زنجیره‌های تأمین صنایع معدنی و زنجیره ارزش در معادن بزرگ و نیز توسعه و گسترش ارتباطات بین‌ صاحبان صنایع و تجهیزات مربوطه با حضور شرکت چادرملو از تاریخ دوم تا پنجم بهمن‌ماه برگزار خواهد شد. غرفه شرکت معدنی و صنعتی چادرملو در این نمایشگاه به همراه شرکت‌های تابعه، از ساعت ۱۶ تا ۲۱ پذیرای بازدیدکنندگان از نمایشگاه است. همچنین نخستین جشنواره استانی عکس معدن با شعار «توسعه پایدار در گرو تاب‌آوری معادن» به منظور حمایت از آزادی زندانیان جرایم غیرعمد، پنل‌های تخصصی در حوزه‌های هوش مصنوعی و انتقال تکنولوژی ماشین‌آلات و صنایع معدنی از برنامه های جانبی این نمایشگاه به شمار می‌رود.

 

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه