روزنامه کائنات
4

جامعه

۱۴۰۳ شنبه ۱۵ دي - شماره 4750

معاون برنامه ریزی، مدیریت و توسعه منابع سازمان ثبت احوال کشور:

صدور گواهی‌ ولادت الکترونیکی شد


 معاون برنامه ریزی، مدیریت و توسعه منابع سازمان ثبت احوال کشور با اشاره به اقدامات این سازمان در حوزه خدمات الکترونیکی از کاهش مراجعه حضوری متقاضیان به ادارات ثبت احوال خبر داد.
سازمان ثبت احوال طی سال‌های اخیر ایجاد نظام هویتی هوشمند و تمام الکترونیک را در دستور کار خود قرار داد. در این راستا سامانه‌های «سهیم» و «هدا» برای ارائه خدمات غیرحضوری راه‌اندازی شد تا سرعت پاسخگویی به متقاضیان بالاتر برود.
سید علی نصراله معاون برنامه ریزی، مدیریت و توسعه منابع سازمان ثبت احوال کشور در این خصوص عنوان کرد: پس از آسیب شناسی‌های لازم و اتخاذ برنامه‌ها و تصمیمات کاربردی، با استفاده از فناوری‌های نوین و ارتقای ارائه خدمات به صورت الکترونیک و تقویت حوزه فناوری اطلاعات سازمان ثبت احوال کشور، به سوی سازمانی پویا و پیشرو در ارائه خدمات الکترونیک حرکت کردیم.
وی همچنین گفت: سازمان ثبت احوال با هماهنگی وزارت بهداشت امسال فرآیند الکترونیکی شدن گواهی‌های ولادت را آغاز و به جریان انداخته است.
به گفته معاون برنامه ریزی، مدیریت و توسعه منابع سازمان ثبت احوال کشور، در سال‌های اخیر بنا به تکالیف سازمانی تلاش شد تا خدمات سازمان ثبت احوال حتی المقدور به صورت غیر حضوری و در بستر دولت الکترونیک ارائه شود و در این راستا سامانه سهیم به عنوان پنجره واحد ارائه خدمات هویتی طراحی و راه اندازی شد.
وی ادامه داد: همچنین در راستای احراز هویت الکترونیک افراد و صحت سنجی اطلاعات هویتی متقاضیان در دستگاه‌های اجرایی و همچنین ارائه خدمات ثبت احوال، سامانه هدا (هویت دیجیتال ایرانیان) به عنوان درگاه ملی احراز هویت الکترونیک راه اندازی شد تا پیش از ارائه خدمات در هر دستگاهی، اصالت هویت و مشخصات فرد سنجیده شود.
معاون سازمان ثبت احوال همچنین اضافه کرد: یکی از خدمات قابل ارائه از طریق سامانه سهیم، ثبت نام کارت هوشمند ملی با هدف ارائه خدماتی نظیر پیش ثبت نام کارت، پیگیری و همچنین تغییر محل تحویل است که باعث کاهش مراجعه حضوری متقاضیان به ادارات ثبت احوال جهت اخذ خدمات بوده است.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان مازندران:
مالکیت ارزهای دیجیتال در کشور
به رسمیت شناخته نشده است
 معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان مازندران با بیان اینکه در کشورمان خرید و فروش رمز ارز رسمی و قانونی نیست، گفت: به‌علت غیرقانونی بودن مبادلات و خرید و فروش رمزارزها مرجع قانونی خاصی برای نظارت بر این عرصه به طور رسمی وجود ندارد.
به گزارش مرکز رسانه قوه قضائیه، رمز ارز یکی از نمونه‌های ارز دیجیتال محسوب می‌شود که در آن، تولید واحد پول و تایید اصالت تراکنش پول، با استفاده از الگوریتم‌های رمزگذاری شده کنترل می‌شود و معمولا به صورت نامتمرکز کار می‌کند، بدین معناکه وابستگی به یک مرجعیت مرکزی ندارد.
از زمان تشکیل پرونده هایی در حوزه رمز ارزها و با توجه به تاکیدات موکد رئیس دستگاه قضا در این رابطه، دادگستری‌های سراسر کشور  به صورت جدی، هدفمند و قاطع در این رابطه فعال شدند تاجلوی سواستفاده‌های احتمالی در این رابطه را بگیرند.
حجت‌الاسلام والمسلمین سید مرتضی موسوی معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان مازندران با اشاره به ماهیت رمز ارز و جایگاه آن در نظام پولی و بانکی کشور اظهار کرد: هرچند عده‌ای از هموطنان با هدف سرمایه گذاری در عرصه رمزارزها فعالیت دارند اما این اصطلاحاً پول‌های مجازی از سوی بانک‌های ایران به رسمیت شناخته نمی‌شوند و مالکیت آنها هنوز هم در کشور مورد پذیرش قرار نگرفته و از نظر قانونی فعالیت غیر قانونی است.
وی با اشاره به اینکه آمار دقیقی از سرمایه گذاران حوزه رمز ارز در کشور وجود ندارد، افزود: ایران جزو ۱۰ کشور اول استفاده کننده از رمز ارز است لذا مسئولان امر باید درباره مالکیت آن تعیین تکلیف داشته باشند.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان مازندران با بیان اینکه در کشورمان خرید و فروش رمز ارز رسمی و قانونی نیست، عنوان کرد: به‌علت غیرقانونی بودن مبادلات و خرید وفروش رمز ارزها مرجع قانونی خاصی برای نظارت بر این عرصه به طور رسمی وجود ندارد.
حجت‌الاسلام والمسلمین موسوی با اشاره به استخراج رمز ارز به صورت غیرقانونی و خسارتی که این اقدام به بخش تامین نیروی کشور دارد، گفت: درصورت ارائه گزارش از استخراج رمز ارز با شبکه برق خانگی و به صورت غیرمجاز، این اقدام ازسوی دادگاه و محاکم قضایی رسیدگی می‌شود.
وی با اشاره به آسیب‌های حوزه رمز ارزها نیز بیان کرد: نوسان قیمت رمزارزها، ریسک داشتن معاملات و عدم پذیرش آن از سوی بانک‌ها از جمله مهمترین خسارات و زیان‌هایی است که سرمایه گذاری در این پدیده مالی جدید برای استفاده کنندگان آن در ایران متصور است.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری مازندران با اشاره به اقداماتی که از سوی دستگاه قضایی استان برای تنویر افکار عمومی در حوزه رمز ارزها کرده است، عنوان کرد: اقداماتی همچون اطلاع‌رسانی و آگاهی بخشی مردم از طریق صداوسیما و سایر رسانه های مکتوب و مجازی، آموزش دیده بانان پیشگیری برای ارائه اخبار مربوط به استفاده کنندگان رمزارزها و پیگیری پرونده‌های رمزارز از جمله این اقدامات بوده است.
وی در حوزه معاملات رمز ارزها با بیان اینکه با توجه به عدم وضع قانون و مالکیت رمز ارزها تاکنون در کشور به رسمیت شناخته نشده است به هموطنان توصیه کرد از سرمایه‌گذاری در این حوزه با توجه به اینکه مالکیت آنها مشخص نیست و مرجع پیگیری خاصی در کشور ندارند،  بپرهیزند.

مدیرکل دفتر حیات وحش:
احتمال زنده ماندن پلنگ دماوند پایین است
 مدیر کل دفتر حفاظت و مدیریت حیات وحش سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به ابتلای پلنگ دماوند به ویروس کرونا گفت: متخصصین برای زنده ماندن این پلنگ درصد پایینی متصور هستند اما با جدیت سیر درمانی پلنگ را ادامه خواهیم داد.
غلامرضا ابدالی افزود: بعد از آن پلنگ به مرکز تیمار و درمان پردیسان در سازمان حفاظت محیط‌زیست منتقل و در شرایط قرنطینه تحت درمان قرار گرفت که انجام آزمایشات تکمیلی، تصویر برداری و تکمیل مراحل تشخیصب و درمانی در دستور کار سازمان قرار دارد که در این فرایند از مشاوره و راهنمایی صاحبنظران مختلف بهره خواهیم برد.
وی اظهارداشت: به رغم اینکه از نظر تخصصی ابتلای گونه مذکوربه بیماری ویروسی ادامه حیاتش را با مخاطره جدی مواجه کرده است که متخصصین برای زنده ماندنش درصد پایینی متصور هستند اما به دستور رییس سازمان حفاظت محیط‌زیست با جدیت سیر درمانی پلنگ را ادامه خواهیم داد.
گفتنی است، هشتم دی ماه یک قلاده پلنگ در نزدیکی روستای مغانک در دماوند مشاهده شد و با اقدام به موقع محیط بانان و کارشناسان محیط‌زیست، پلنگ زنده گیری و برای درمان به تهران منتقل شد.
این پلنگ نر حدود ۵ تا ۶ ساله است و زمانی که زنده گیری شد بسیار ضعیف بود، شواهد نشان می داد که با پلنگ دیگری درگیر شده است، جای ناخن روی صورت حیوان بود که موجب عفونت و ضعف آن شده بود.

۱۰۰ بسته موادمخدر از معده
یک جوان ۲۲ ساله هرمزگانی خارج شد
 رییس مجتمع آموزشی درمانی پیامبر اعظم(ص) بندرعباس گفت: ۱۰۰ بسته موادمخدر از معده یک جوان ۲۲ ساله هرمزگانی خارج شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، دکتر سعید کاشانی روز جمعه در این خصوص اظهار کرد: این جوان در تاریخ هفتم دیماه امسال در شهر حاجی‌آباد تصادف کرده و به مرکز درمانی این منطقه منتقل شد که به‌دنبال بررسی‌های مختلف درمانی مشخص می‌شود فرد حامل پک‌های موادمخدر در شکمش بوده است.
وی بیان کرد: بیمار به‌دلیل کاهش سطح هوشیاری و نیاز به جراح مغز و اعصاب سریع به مجتمع آموزشی درمانی پیامبر اعظم(ص) بندرعباس منتقل می‌شود و سریع سی تی اسکن شده و به اتاق عمل برای جراحی انتقال پیدا کرد.
مدیر تیم اتاق عمل بیمارستان شهید محمدی بندرعباس نیز ضمن قدردانی از تیم باتجربه اتاق عمل خاطر نشان کرد: تیم اتاق عمل در طول شب در حال جراحی و خارج کردن پک‌های مواد مخدر بودند که تعدادی افزون‌بر ۱۰۰ پک به وزن بیش از یک کیلوگرم بود، که تحویل مقام حراست بیمارستان و مقامات انتظامی داده شد.
روانبخش اعلام کرد: بیمار در حال حاضر در بخش مراقبت‌های ویژه (آی. سی. یو) بستری است و حال مساعدی دارد.

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه