مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه نفت تأکید کرد؛
لزوم حفاظت از هورالعظیم
در توسعه میدان نفتی سهراب
مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه نفت در نهمین نشست کمیته مدیریت مشترک (JMC) طرح توسعه و بهرهبرداری میدان نفتی سهراب گفت: پیشنهادهایی را درباره خودداری از وارد آوردن هرگونه صدمه به پهنه هورالعظیم برای توسعه میدان سهراب ارائه کردیم.
به گزارش کائنات و به نقل از شانا، نصرالله زارعی در نهمین نشست کمیته مدیریت مشترک (JMC) میدان نفتی سهراب با تأکید بر لزوم رعایت استانداردهای زیست محیطی و اولویت داشتن این موضوع در شرکت مهندسی و توسعه نفت اظهار کرد: پیشنهادهایی را درباره خودداری از وارد آوردن هرگونه صدمه به پهنه هورالعظیم و موافقت با هزینههای لازم در اینباره را به پیمانکار مربوطه و مجری طرح ارائه کردیم و خواستار تسریع در روند اجرای پروژه هستیم.
مهدی نجاریان، مجری طرح میدان نفتی سهراب نیز در این نشست با ارائه گزارشی تفصیلی از نظارت بر عملکرد پیمانکار، پیشنهادهایی را برای اصلاح و بهبود روند عملیات اجرایی مطرح کرد.
پس از بحث و بررسی درباره دستور کار نشست و گرفتن تصمیمهای مقتضی برای پیشرفت پروژه، برنامه و بودجه سال آینده این طرح به تأیید اعضای نشست رسید.
معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی وزارت نفت:
مطالبات کارکنان صنعت نفت
با جدیت پیگیری میشود
معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی وزارت نفت در بازدید از سکوهای پارس جنوبی با ابلاغ پیام قدردانی وزیر نفت از کارکنان عملیاتی شرکت نفت و گاز پارس گفت: مطالبات کارکنان صنعت نفت با جدیت پیگیری میشود.
به گزارش کائنات و به نقل از شانا، صدیقه خزایی در نخستین بازدید عملیاتی بهعنوان معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی وزارت نفت با بیان اینکه کارکنان سکوهای پارس جنوبی نقش مهمی در رفع ناترازی گاز و تأمین انرژی کشور ایفا میکنند، گفت: قدردان زحمات همکاران عملیاتی هستیم، بازدید به نمایندگی از مقام وزارت و برای شنیدن صحبتهای کارکنان و تلاش حداکثری برای رفع مشکلات آنان صورت گرفته است.
وی با تأکید بر اینکه کارکنان عملیاتی بدون توجه به محدودیتها، بهعنوان مدافعان تولید در حال خدمت به کشور هستند، افزود: به تمام حقوق و مطالبات کارکنان واقف هستیم و در مسیر رفع محدودیتهای موجود تلاش خود را بهکار بستهایم.
معاون وزیر نفت در نشست پرسش و پاسخ با کارکنان سکوی فاز یک پارس جنوبی پس از شنیدن مشکلات کارکنان (رسمی، قراردادی و پیمانکاری) به برنامههای معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی وزارت نفت برای حل چالشها اشاره کرد و گفت: مسائل کارکنان بهطور مستمر پیگیری میشود، اما تصمیمگیری بهینه در زمینههای مختلف نیازمند مطالعات و بررسیهای کارشناسی دقیقی است که برخی از آنها نیاز به زمان دارد.
خزایی بر ضرورت افزایش تعاملات مدیران توسعه منابع انسانی شرکتهای زیرمجموعه با وزارت نفت بهمنظور رفع مشکلات کارکنان تأکید کرد و گفت: امیدواریم با توجه به مشکلات احصاشده از بدنه سرمایه انسانی وزارت نفت و تدابیر اتخاذشده برای رفع آنان، در آینده نزدیک تغییرات مثبتی برای کارکنان ایجاد شود.
وی در این نشست که موضوعاتی همانند طرح طبقهبندی مشاغل، سقف حقوق، مسکن کارکنان، خدمات رفاهی، ورزشی و درمانی، بهروزرسانی ساختار سازمانی و مطالبات ماده ۱۰ و... مطرح شد، تصریح کرد: در تلاشیم در مسیر رفع مشکلات سرمایههای انسانی وزارت نفت گامهای بلندتری برداشته شود.
صدیقه خزایی، معاون وزیر نفت در توسعه مدیریت و سرمایه انسانی، امیر قائمپناه، سرپرست مدیریت توسعه منابع انسانی شرکت ملی نفت ایران، علیرضا ترابی، سرپرست اداره کل تدوین هماهنگی مقررات اداری و استخدامی، مریم قانعنیا، سرپرست اداره کل آموزش برنامهریزی نیروی انسانی و تحول اداری، حسین طنابنده، معاون طرحهای تأمین نیروی انسانی اداره کل آموزش، مریم طالعمقدم، رئیس دفتر معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی وزارت نفت و لیلا هوشمند، رئیس مزایا و طرحهای رفاهی اداره کل تدوین هماهنگی مقررات اداری و استخدامی وارد عسلویه شدند و با همراهی مدیران ارشد شرکت نفت و گاز پارس، از سکوهای SPD۲۱ ،۱۳A و SPQ۱ بازدید کردند.
معاون پیشین امور بینالملل وزیر نفت پاسخ داد؛
چرا آمدن ترامپ
تأثیری بر قیمت نفت نخواهد داشت؟
معاون پیشین امور بینالملل وزیر نفت با بیان اینکه تغییر رئیسجمهوری و حتی حزب حاکم در آمریکا، تأثیری بر تحولات قیمتی در بازار نفت نخواهد داشت، گفت: احتمال دارد ترامپ برای کسب رضایت رژیم صهیونیستی، تحریمهای نفتی علیه ایران را افزایش دهد اما با انجام برخی اصلاحات مانند تعامل مؤثر با گروه ویژه اقدام مالی (FATF)، میتوان از شرایط سخت کنونی با کمترین چالش ممکن عبور کرد.
به گزارش کائنات و به نقل از شانا، سید مهدی حسینی درباره تأثیر بازگشت ترامپ بهعنوان رئیسجمهور آمریکا بر قیمت نفت در بازارهای جهانی اظهار کرد: به نظر میرسد تغییر رئیسجمهوری و حتی حزب حاکم در آمریکا، تأثیری بر تحولات قیمتی در بازار نفت نخواهد داشت، زیرا بهطور کلی دو عامل مهم و اثرگذار بر بازار نفت آمریکا وجود دارد که دموکراتها و جمهوریخواهان نسبت به این عوامل، رویکرد مشابهی دارند.
وی ادامه داد: عامل نخست لابی نفتی موجود در آمریکا است که برنامههای منظمی برای توسعه ظرفیتهای نفتی، بازاریابی و فروش نفت دارد. این لابی قدرتمند که نقش بسیار مهمی در بازار نفت آمریکا بازی میکند، افزون بر حمایت از حزب و جریان دلخواه خود، مستقل از دولت عمل کرده و مسیر خود را با قدرت ادامه میدهد.
کارشناس ارشد حوزه انرژی افزود: دومین عامل مهم که بهنوعی سبب ثبات قیمتی در بازار نفت میشود، ملاحظهای است که مجموعه دولت و ملت آمریکا نسبت به قیمت نفت دارند. در واقع قیمت بالای نفت و فرآوردههای نفتی مانند بنزین، سبب نارضایتی مردم آمریکا میشود، به همین دلیل هنگامی که تحت تأثیر هر پدیدهای قیمت نفت افزایش مییابد، حداکثر تلاش دولت آمریکا بر این است که با بهکارگیری سیاستها و اهرمهای مختلف، قیمتها را کنترل کند.
*تحریمهای نفتی علیه ایران تشدید میشود؟
حسینی با اشاره به تأثیر روی کار آمدن ترامپ بر صنعت نفت ایران بیان کرد: بر اساس چهرهای که از ترامپ در دوره قبلی ریاستجمهوری آمریکا به خاطر داریم، برخی اقدامها همچون اعمال تحریم و تلاش برای به صفر رساندن صادرات نفتی کشوری همچون ایران، دور از انتظار نیست و به نظر میرسد خیلی از انجام اینگونه کارها خودداری نمیکند، البته این اقدام در تعارض با سیاست ثبات قیمتی در بازار نفت است، به همین دلیل به احتمال زیاد، شاهد اتخاذ رویکردی بینابینی باشیم که بهوسیله آن هم فشار بر ایران را افزایش دهد و هم از افزایش غیرقابل کنترل قیمت نفت جلوگیری کند.
وی با بیان اینکه احتمال تشدید تحریمهای نفتی علیه ایران وجود دارد، اظهار کرد: ممکن است در روزهای آغازین، ترامپ برای کسب رضایت و آسودگی خاطر رژیم صهیونیستی، تحریمهای نفتی ایران را افزایش دهد و بازگشت منابع مالی حاصل از فروش نفت را بیشازپیش با اخلال مواجه کند. به همین دلیل پیشبینی میشود روزهای سختی پیش رو داشته باشیم، اما در مقابل مزیتهای نسبی در حوزههای مختلف نظامی، همچنین در بخش صنعت نفت و گاز وجود دارد که باید به شکل مناسبی از آنها بهره برد تا با کمترین چالش از این شرایط عبور کنیم.
*عدم تعامل با FATF به اثرگذاری تحریمهای آمریکا کمک میکند
معاون پیشین امور بینالملل وزیر نفت با بیان اینکه در چنین شرایطی، دیپلماسی ما میتواند نقش بسیار مؤثری ایفا کند، گفت: باید ارتباط مناسبی با بازار نفت، اوپک، اوپکپلاس و مجامع بینالمللی انرژی برقرار شود. در عین حال روابط با سایر کشورها نیز از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است، حتی از روابط با آمریکا در دوره جدید هم نباید غافل شویم، زیرا استفاده از دیپلماسی برای کاهش مخاطرات پیش رو ضروری و اجتنابناپذیر است.
حسینی با بیان اینکه متأسفانه ما در گذشته اشتباهات بسیاری داشتیم که به اثرگذاری تحریمهای آمریکا کمک کرده است، گفت: برای نمونه میتوان به عدم تعامل با گروه ویژه اقدام مالی (FATF) اشاره کرد که در واقع سبب یک خودتحریمی شده و در نتیجه آن، از سیستم بانکی دنیا حذف شدهایم.