استاندار تهران اعلام کرد؛
وجود ۱۴۵۰ پروژه نیمه تمام
با طول عمر بالا در استان تهران
استاندار تهران، شهر ری را اولین مقصد برای سفرهای شهرستانی استان اعلام کرد و گفت: به دنبال حضور نمایشی نیستیم و مشکلات توسط سه معاونت سیاسی، اقتصادی و عمرانی احصا و تصمیم گیری ها به صورت دقیق انجام میشود.
محمد صادق معتمدیان در جلسه با ائمه جمعه استان تهران، اظهار کرد: تلاش بر این است که با برگزاری جلسات مستمر، منظم و دورهای از نظرات ائمه جمعه محترم در حوزه دغدغهها و مشکلات مردم بهره مند شویم.
معتمدیان با بیان اینکه برنامه سفرهای شهرستانی به طور منظم و اثرگذار برگزار خواهد شد، گفت: تیم مدیریتی مشخص شده و با برنامهها و سیاستهای جدید کار استان را پیش خواهیم برد.
وی در خصوص چگونگی برگزاری سفرهای شهرستانی، عنوان کرد: به دنبال حضور نمایشی نیستیم و در ابتدا معاونتهای سیاسی و اجتماعی، اقتصادی و عمرانی در شهرستان حضور یافته و با برگزاری جلسات مختلف با مسئولان، دغدغه مندان و بازدیدهای میدانی مشکلات را مردم دسته بندی و به صورت مؤثر به حل معضلات خواهیم پرداخت.
استاندار تهران با تاکید بر حل مشکلات مردم و پروندههایی که مربوط به سالهای قبل هستند، افزود: به این موضوعات ورود پیدا میکنیم و با ظرفیت سنجی در حوزههای مختلف به حل مشکلات مردم میپردازیم، اساساً رویکرد ما حضور میدانی است تا معضلات با حضور مدیران حل شود چرا که تصمیم گیری ها برای استان در اتاقهای دربسته خطا ایجاد میکند و باید با اولویت بندی صحیح به دلیل منابع محدود موجود، کمترین خطا را داشته باشیم و تصمیم گیری ها به عنوان نقشه راه اخذ شوند.
وی با اشاره به اینکه در تصمیم گیری ها همه نقشها مشخص خواهند بود گفت: برنامه کامل و جامع اجرایی- عملیاتی را تدوین و در اختیار مردم خواهیم گذاشت که مطالبه گری مردم نهادینه شود و در این خصوص نیز میخواهیم که ائمه جمعه، مردم، رسانهها و همه جامعه مطالبه گر باشند تا نابرابریها و محرومیتها را رفع کنیم.
معتمدیان اظهار کرد: اولین حضور شهرستانی در استان تهران، شهرستان ری است که مقدمات آن فراهم شده و معاونت عمرانی و اقتصادی در این منطقه حاضر شده اند.
استاندار تهران تراکم جمعیت، بارگذاری های غیر کارشناسانه، توسعه نامتوازن، نابرابریهای اجتماعی، حاشیه نشینی، بافتهای ناکارآمد، حضور اتباع، کمبود فضای آموزشی و بهداشتی و درمانی، ترافیک و آلودگی هوا، تداخل حرایم، نگاه انتفاعی حکمرانی، تراکم فروشی، آسیبهای اجتماعی را موضوعات و چالشهای استان تهران دانست و بیان کرد: استان تهران به علت خشکسالی، فقدان بارش مناسب و خالی شدن سدها با ابر چالش آب، برداشتهای بی رویه از آبهای زیرزمینی و فرونشست روبرو است.
وی اجرای قانون هوای پاک را مهم عنوان و بیان کرد: تعطیلیهای ناشی از آلودگی هوا به دلیل حفظ سلامت مردم است و باید قوانین حول پایش های نظارتی و حمل و نقل عمومی و طرحهای ترافیک به درستی اجرایی شوند.
معتمدیان گفت: استان تهران دارای ظرفیت و چالشهای زیادی است که باید مدیریت شوند، بیش از نیمی از درآمدهای کشور در این استان است و ۱.۴ دهم درصد به استان باز میگردد و در سرانه جمعیتی رتبه ۳۴ هستیم.
استاندار تهران وجود ۱۴۵۰ پروژه نیمه تمام با طول عمر بالا در این استان را به دلیل عدم اعتبارات دانست و گفت: برای سه پروژه آب رسانی استان باید تأمین اعتبار صورت بگیرد و در این حوزه اقدامات و مذاکراتی صورت گرفته است.
وی توجه به محرومیت زدایی و حاشیه نشینی و ایجاد امکانات را برای بخشهای مختلف استان ضروری دانست و اظهار کرد: در سفرهای شهرستانی به توسعه متوازن امکانات توجه ویژه خواهد شد و هر کجا که با کمبود سرانه مواجه هستیم باید در آن منطقه دسترسی ایجاد شود.
براساس گزارش روابط عمومی استانداری تهران، معتمدیان بیان کرد: نیازمند رهنمود از جانب ائمه جمعه هستیم، فرمانداران نمایندگان عالی دولت در شهرستانها هستند و تصمیمات آنان تصمیمات حاکمیتی است و تلاش بر این بود که در انتصابات با توجه به ارزیابی، تجارب و رزومه مناسب بر حسب عملکرد در دوران خدمت، تعامل گرایی، ایجاد رضایت مندی در مردم، مدیران کارآمد را از بدنه وزارت کشور انتخاب کنیم تا با بهره مندی از روحیه مردمی و حضور در میان مردم مطالبات مردم را پاسخ دهند.
مدیر کل فرآوردههای بهداشتی و آرایشی سازمان غذا و دارو اعلام کرد؛
رشد تعداد کارخانههای بهداشتی و آرایشی
مدیر کل فرآوردههای بهداشتی و آرایشی سازمان غذا و دارو از رشد تعداد کارخانههای تولیدی به ۱۸۵۰ واحد و آغاز فرآیند شناسهگذاری محصولات تولید داخل خبر داد.
دکتر محمود آلبویه افزود: در راستای حمایت از تولیدکنندگان داخلی، تعداد کارخانههای تولیدی به ۱۸۵۰ مورد رسیده است و بیش از ۵۷۲۳۹ IRC برای فرآوردهها و ۳۵۲۴۸ IRC برای مواد اولیه صادر شده است. همچنین ۳۶ کارخانه تولید داخل و ۸۳۵ کارخانه وارداتی در این حوزه ثبت شدهاند.
وی همچنین از آغاز فرآیند شناسهگذاری برای محصولات آرایشی، بهداشتی و سلولوزی تولید داخل خبر داد و گفت: در حال حاضر ۱۰۰ درصد محصولات وارداتی دارای شناسه هستند و این روند در محصولات داخلی نیز آغاز شده است.
بنابر اعلام سازمان غذا و دارو، آلبویه ابراز امیدواری کرد این اقدام با سرعت بیشتری ادامه یابد و تمامی تولیدکنندگان این حوزه در فرآیند شناسهگذاری مشارکت کنند.
معاون پرستاری وزارت بهداشت خبر داد
آخرین وضعیت تغییر فرمول
پرداخت اضافهکار پرستاران
معاون پرستاری وزارت بهداشت درباره آخرین وضعیت تغییر فرمول پرداخت اضافه کاری پرستاران توضیح داد.
دکتر عباس عبادی درباره برگزاری جلسه تعیین تکلیف وضعیت اضافهکار پرستاران اظهار کرد: جلسه بررسی وضعیت اضافهکار پرستاران، روز پنجشنبه، ۶ دی ماه با حضور وزیر بهداشت و رئیس سازمان اداری و استخدامی برگزار شد. بر اساس برنامهریزیهای انجام شده، جلسه شورای «حقوق و دستمزد» سازمان اداری و استخدامی به منظور رسیدگی به وضعیت اضافهکار پرستاران، روز دوشنبه، ۱۰ دی ماه برگزار میشود. پیش از این، تصمیم بر این بود که جلسه شورای حقوق و دستمزد، روز دوشنبه، ۲۶ آذر ماه برگزار شود اما به دلیل تعطیلات هفته پایانی آذر ماه لغو شد.
وی با بیان اینکه شورای حقوق و دستمزد سازمان اداری و استخدامی درباره دو موضوع تصمیم میگیرد، افزود: دو موضوع «تغییر فرمول نحوه پرداخت اضافه کار» و «تغییر منابع پرداخت اضافه کار» پرستاران مورد بررسی قرار میگیرد.
معاون پرستاری وزارت بهداشت در پاسخ به پرسش «در حال حاضر، متوسط پرداخت اضافهکار پرستاران بابت هر ساعت حدود ۶۷ هزار تومان است، میزان اضافهکار پرستاران تا چه میزان افزایش مییابد؟» گفت: این احتمال وجود دارد که متوسط پرداخت اضافهکار پرستاران حدود ۸۰هزار تومان شود. به طور کلی میتوان گفت که میزان اضافهکار پرستاران ۱۰ تا ۲۰ درصد افزایش مییابد.
* پیگیری «فوقالعاده خاص» پرستاران از طریق لایحه حمایت مادی و معنوی
عبادی درباره آخرین وضعیت بررسی «فوقالعاده خاص پرستاران» در دولت توضیح داد: متاسفانه، موضوع فوقالعاده خاص پرستاران در ردیف بودجه سال آینده پیشبینی نشده و در این بودجه قرار نگرفته است. معاونت پرستاری وزارت بهداشت در نظر دارد که موضوع فوقالعاده خاص پرستاران را عطف به سوابق و قوانینی که در خصوص گروههای بالینی وجود دارد از مسیر لایحه «حمایت مادی و معنوی کارکنان بالینی» پیگیری کند.