روزنامه کائنات
4

جامعه

۱۴۰۳ يکشنبه ۲ دي - شماره 4741

رئیس انجمن حمایت از بیماران سوخته (ققنوس):

مرگ و میر سوختگی در ایران ۲ برابر استاندارد جهانی است


  رئیس انجمن حمایت از بیماران سوخته (ققنوس) با بیان اینکه مرگ‌ومیر ناشی از سوختگی ایران ۲ برابر استاندارد جهانی است، گفت: سالانه حدود ۳۰ هزار نفر در بیمارستان سوختگی بستری می‌شوند که این بیماران سوختگی شدید دارند و به ازای هر یک نفر بستری شده نیز ۶ تا ۸ نفر سرپایی درمان می‌شوند.
محمد جواد فاطمی روز شنبه به مناسبت روز پیشگیری از سوانح سوختگی (اول دی ماه) که در ستاد وزارت بهداشت برگزار شد، افزود: سالانه سه هزار نفر جان خود را بر اثر سوختگی از دست می دهند.
وی ادامه داد: ۲۷ هزار بیمار سوخته نیز در سال از بیمارستان مرخصی می‌شوند؛ در حالی که این بیماران به معلولیت و برخی مشکلات روانی و اجتماعی مواجه می‌شوند.
فاطمی افزود: اگر بخواهیم مشکل سوختگی حل شود باید در بخش پیشگیری کار کنیم زیرا با ساختن بیمارستان و خرید تجهیزات درمانی مشکل حل نمی‌شود.
رئیس انجمن حمایت از بیماران سوخته (ققنوس) با تاکید بر اتخاذ رویکرد آموزشی در پیشگیری از سوختگی اظهار داشت: آموزش به مردم و مسئولان یک ضرورت است و همه باید درک کنند که راه حل‌های ساده‌ای برای پیشگیری از سوختگی وجود دارد.
فاطمی افزود: باید برای استانداردسازی وسایل گرمایشی، پخت و پز، محل کار، اماکن عمومی کاری کنیم و از رسانه‌ها می‌خواهیم تمام تلاش خود را در زمینه آگاهی‌بخشی نسبت به پیشگیری از سوختگی در میان مردم و مسئولان انجام دهند.
علی ده مرده‌ئی رئیس بیمارستان سوختگی شهید مطهری با اشاره به دشواری‌های ارائه خدمات درمانی در بخش سوختگی و گرانی تجهیزات گفت: با وجود همه تلاش‌ها مردم از خدمات درمان سوختگی رضایت کافی ندارند و از سوی دیگر نیز میزان دستمزد کادر درمان بخش سوختگی کافی نیست.
وی با تاکید بر ضرورت حمایت بیشتر از بیماران بخش سوختگی تصریح کرد: باید لباس سوختگی بیماران، پانسمان ها و پمادهای درمانی را تحت پوشش بیمه قرار گیرد.
رئیس بیمارستان شهید مطهری تصریح کرد: به لحاظ دانش فنی و تنوع جراحی در زمینه سوختگی و پزشکان مجرب ایران از کشورهای سرآمد است ولی به لحاظ امکانات بیمارستانی وضعیت چندان مناسب نیست.

 

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه