روزنامه کائنات
4

جامعه

۱۴۰۳ يکشنبه ۲۵ آذر - شماره 4736

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور اعلام کرد؛

آماده باش دستگاه‌های امدادی در ۲۱ استان


 سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور از آماده باش دستگاه‌های امدادی در ۲۱ استان کشور خبر داد.
حسین ظفری در توضیح بیشتر گفت: با توجه به تشدید فعالیت سامانه سرد و بارشی در ۲۱ استان کشور، ستادهای مدیریت بحران در سطوح استانی و شهرستانی تشکیل شده است و در این راستا تمام پرسنل عملیاتی، تجهیزات و ماشین آلات در دستگاه‌های امدادی، خدمات رسان و انتظامی در سطح آماده باش کامل قرار گرفته‌اند. وی افزود: در ارتباط با موج هوای سرد باید گفت که هر یک از استان‌ها وضعیت متفاوتی دارند و بر همین اساس، این اختیار به استانداران داده شده که با توجه به نوع اقلیم، میزان و شدت بارش‌ها، وضعیت برودت هوا و شدت یخبندان معابر و جاده‌های هر استان، در ستاد استانی تصمیم گیری کرده و متناسب با آن پیشنهادات خود را اطلاع رسانی کنند. به گفته وی، تصمیم گیری در خصوص غیرحضوری بودن مدارس، کاهش ساعات اداری و یا حتی تعطیلی مراکز آموزشی، ادارات و کارخانه‌ها و سایر بخش‌ها بر اساس وضعیت هر استان، در صورت لزوم و بنابر شرایط، توسط استانداران هر استان اعلام خواهد شد.  ظفری در پایان به هموطنان توصیه کرد که با توجه به شرایط و مخاطرات موجود جوی و یخ زدگی جاده ها؛ از رفتن به سفر جدا خودداری کنند و  دمای محیط خود را حداقل دو درجه کاهش دهند.

معاون شهردار تهران عنوان کرد
کمبود ۸۰۰۰ واگن مترو در کشور
 معاون حمل و نقل و ترافیک‌ شهرداری تهران از کسری و کمبود ۸۰۰۰ واگن برای شبکه متروی کشور خبر داد.
محسن هرمزی در حاشیه آیین آغاز فعالیت خط تولید انبوه قطار ملی مترو با حضور در جمع خبرنگاران با بیان اینکه در شرکت واگن سازی تهران ظرفیتی ایجاد کردیم که می‌توانیم به طور متوسط در روز یک دستگاه واگن تولید کنیم، گفت: بر اساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته تا دهه فجر یک رام قطار ملی مترو، در اسفند ماه رام دوم و تا ابتدای سال آینده رام سوم تحویل شهرداری تهران خواهد شد.
وی با بیان اینکه با ساخت قطار ملی مترو، صرفه جویی ارزی قریب به ۵۰ درصد قیمت یک واگن است که تا حدود یک و سه دهم میلیون یورو قیمت دارد، اظهار کرد: واقعیت این است که پروژه‌ای را تحویل گرفتیم که اما و اگر زیادی داشت و دارای نواقص زیادی بود؛ اما در  یک سال اخیر، کار جهادی توسط مهندسان دخیل در امر کار پیش رفت. معاون شهردار تهران با بیان اینکه ۸۰۰۰ واگن مترو کمبود داریم که در حال حاضر حدود ۱۱۸۱ واگن موجود است و قرارداد ۱۱۸۴ واگن را منعقد کردیم، افزود: با قراردادهای منعقد شده بنا و ساختاری را پایه گذاری کردیم که تمامی نیاز مجموعه واگن کشور را پوشش بدهیم که البته اعتبار مورد نیاز این پروژه با کمک وزارت نفت و سازمان برنامه تأمین شده و با اعتبار فعلی که ۷۷ میلیون یورو است می‌توان تولید انبوه داشت.

رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت مطرح کرد؛
کودکان؛ حدود ۱۵ درصد قربانیان تصادفات
 رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت از اورژانس به عنوان یکی از اعضای تیم اصلی سلامت و سربازان خط مقدم حفظ سلامت مردم یاد کرد و گفت: اورژانس از موثرترین، حیاتی‌ترین و بزرگ‌ترین سازمان‌ها در جوانی جمعیت و سلامت جوانان است.
دکتر حسین کرمانپور اظهار داشت: در ایران و دنیا، اولین علت مرگ و میر بیماری‌های غیرواگیر و مهمتر از همه، بیماری‌های قلبی و عروقی و در رتبه بعدی، تصادفات و حوادث است و بیشترین افرادی که در تصادفات دچار جرح یا فوت می‌شوند، گروه سنی ۵ تا ۲۹ سال هستند.  
وی ادامه داد: حدود ۱۲ تا ۱۵ درصد از افرادی که در تصادفات جان خود را از دست می‌دهند، کودکان هستند در حالیکه در جوانی جمعیت بر روی افزایش موالید و سلامت جمعیت تمرکز داریم اما از سویی در تصادفات، بخشی از جمعیتی که در آینده مولد خواهند بود را از دست می‌دهیم.  
رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت نقش سازمان اورژانس کشور در تامین سلامت مصدومان حوادث ترافیکی را مهم ارزیابی و خاطرنشان کرد: وقتی نیروی جوان به دوره ثمردهی، تولید محصول و دانش می رسد متاسفانه بخشی از آنها را از دست می دهیم. اورژانس کشور در جوانی جمعیت می تواند نقش مهمی داشته باشد تا جوانان را در حوادث و سوانح، حفظ کنیم.  
کرمانپور با اشاره به روند افزایش خشونت علیه کادر سلامت در کشور، گفت: نیروهای اورژانس پیش بیمارستانی در خط مقدم خدمت و البته خشونت علیه کادر سلامت قرار دارند چراکه همیشه در صحنه های پرخطر حاضر شده و خدمت رسانی می کنند که معمولا نیروهای اورژانس در صحنه هایی مانند دعوا، مشاجره، تصادف، مشکل خانوادگی حاضر می شوند که البته پرتنش و خشن است.  
بنابر اعلام وزارت بهداشت، وی ادامه داد: ممکن است نیروهای اورژانس به دلایلی از جمله مزاحمت های تلفنی برای سامانه ۱۱۵ یا تردد خودروهای عادی در خط اضطرار و امدادی، با تاخیر به محل حادثه برسند اما افرادی که در محل حادثه با سطح آگاهی و یا آستانه تحمل پایین دارند و یا احساساتی هستند، به مظلوم ترین فرد که با هدف خدمت رسانی آمده، آسیب و خشونت های کلامی و فیزیکی وارد می کنند.  
رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت با بیان اینکه مردم و حادثه دیدگان نباید به خادمان خودشان آسیب وارد کنند، گفت: متاسفانه یکی از موارد تلخ آسیب به خادمان سلامت مردم، شهید نورا بود که اخیرا در یکی از شهرهای جنوبی کشور به شهادت رسید و او برای خدمت رسانی به مصدومان یک مشاجره خانوادگی و طایفه‌ای حاضر شده بود اما توسط اشرار به شهادت رسید و همکار وی نیز جانباز شد.  
کرمانپور تاکید کرد: با مشارکت مردم می‌توان خشونت علیه کادر سلامت را کاهش داد و مردم نباید اجازه دهند چنین اتفاقاتی رخ دهد؛ چون جایگزین کردن نیروهای انسانی در حوزه سلامت، سال‌ها طول می‌کشد و پویش زخم سپید، با مردم محقق می‌شود و امیدواریم در سال آینده خشونت‌ها علیه کادر سلامت حداقل ۵۰ درصد کاهش یابد.

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه