مدیر عامل شرکت بهرهبرداری نفت و گاز کارون جاری خبر داد:
تحقق 18 هزار بشكه افزایش تولید روزانه
در شركت نفت و گاز كارون
مدیر عامل شرکت بهرهبرداری نفت و گاز کارون از افزایش تولید 18 هزار بشکه ای تولید نفت این شرکت در آبان ماه سال جاری خبر داد.
مهندس حسن شهروئی در تشریح خبر فوق اظهار داشت: بر اساس برنامه ریزی و انجام فعالیتهای مستمر بر روی چاهها و تأسیسات شرکت بهره برداری نفت و گاز کارون طی آبان ماه سال جاری افزایش تولیدی معادل 18 هزار بشکه در روز حاصل گردید. مهندس شهروئی در خصوص اقدامات انجام شده جهت دستیابی به این دستاورد مهم گفت: با انجام فعالیت بر روی چاههای توسعه ای،تعمیری،ترمیمی و تلمبههای درون چاهی،افزایش تولید 18 هزار بشکه در روز میسر گردید که در این ارتباط با تعمیر 10 حلقه چاه توسط دستگاه لوله مغزی سیار،اسید کاری،رفع موانع درون چاهی،مشبک کاری به میزان 14 هزار و 600 بشکه در روز افزایش تولید حاصل گردید،همچنین با نصب تسهیلات سرچاهی و خط لوله جریانی،تأمین مولد برق و رفع مانع درون چاهی 5 حلقه چاه مجهز به تلمبه درون چاهی به میزان 3هزار و 400 بشکه در روز افزایش تولید محقق شده است. مدیر عامل شرکت بهره برداری نفت و گاز کارون افزود: انجام این فعالیتها با برنامه ریزیهای مستمر،هماهنگی و همکاری مدیریتهای ذیربط امورفنی مناطق نفتخیز جنوب تلاش شبانه روزی بخشهای مختلف شرکت کارون و مشارکت فعال بخشهای ستادی و حمایتها و پشتیبانی مدیر عامل محترم شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب حاصل شده است. مهندس شهروئی در پایان اظهار داشت:لازم میدانم از زحمات و تلاشهای کلیه مدیریتها،مسئولین،کارشناسان و نیروهای تلاشگر در مجموعه شرکت بهره برداری نفت و گاز کارون و شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب که زمینه دستیابی به این موفقیت را فراهم آوردند تشکر و قدردانی نمایم و امیدوارم با ادامه این روند در آینده نیز بیش از پیش دستیابی به اهداف تولیدی شرکت کارون محقق گردد.
فعال سازی 13 واحد معدنی راکد در استان بوشهر
بوشهر- رضا حیدری : مدیر کل صنعت ، معدن و تجارت استان بوشهر از فعال سازی 13 واحد معدنی راکد در استان بوشهرخبر داد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل صنعت،معدن و تجارت استان بوشهر، مهدی صفوی افزود: طی یک سال گذشته تعداد 13 واحد معدنی راکد در زمینه استخراج سنگ لاشه، سنگ گچ ، واریزه کوهی و غیره در استان بوشهر فعال شده است.
صفوی با اشاره به پیگیری های متعدد جهت احیا و فعال سازی معادن استان عنوان کرد : فعال سازی واحدهای معدنی عمدتا در شهرستانهای دیر،جم ،دیلم و دشتستان بوده است که بصورت مستقیم 30 نفر اشتغال ایجاد شده است. وی بیان کرد : ظرفیت تولید سالیانه واحدهای معدنی فعال شده مجموعا 900 هزار تن بوده که بطور میانگین 104 میلیارد ریال سرمایه گذاری صورت گرفته است . مدیر کل صمت استان بوشهر گفت : طبق وضعیت موجود تعداد 258 فقره پروانه بهره برداری معدنی با سرمایه گذاری 7767 هزارو 747 میلیون ریال با اشتغال 1740 نفردر استان صادر شده است . مدیر کل صمت استان بوشهر گفت: در راستای حمایت از معادن استان تا کنون اقدامات متعددی نظیر تشکیل جلسات با مسئولین کشوری و استانی ، بازدید های میدانی، پذیرش مشکلات مرتبط از طریق میز های خدمت ارتباط مستقیم با مدیران ادارات صمت شهرستانهای تابعه استان و غیره صورت گرفته است.
مدیر عامل شرکت گاز استان چهارمحال و بختیاری
همیاران گاز محلی در ترویج فرهنگ بهینه مصرف گاز طبیعی در نقاط صعبالعبور استان
مهندس سلیمیان اظهارداشت:آموزش همیاران گاز در مناطق صعبالعبور استان چهارمحال و بختیاری میتواند گام موثری در ترویج بهینه مصرف گاز طبیعی و حفظ محیط زیست، به ویژه جلوگیری از قطع درختان رشته کوه زاگرس باشد. این آموزشها به ویژه در مناطقی که دسترسی به منابع و خدمات انرژی محدود است، اهمیت بسزایی دارد. ضرورت آموزش همیاران گاز در ابتدا، باید به این نکته اشاره کرد که استان چهارمحال و بختیاری با دارا بودن جنگلها و منابع طبیعی غنی، همواره در معرض خطراتی از قبیل قطع درختان به دلیل استفاده نامناسب از سوختهای فسیلی قرار دارد. آموزش همیاران گاز میتواند با افزایش آگاهی، موجب کاهش مصرف بیرویه گاز و استفاده بهینه از این منبع انرژی شود. . با ترویج فرهنگ مصرف بهینه سوخت و قرار دادن آن در اولویتهای جامعه، میتوان از تخریب زیستگاههای طبیعی جلوگیری کرد. در نهایت، آموزش همیاران گاز به عنوان یک ابزار کارآمد، میتواند به شکلگیری یک جامعه آگاه و مسئول در زمینه مصرف انرژی و حفظ محیطزیست منجر شود. با حمایت از این برنامهها، میتوان آیندهای پایدارتر برای استان چهارمحال و بختیاری و رشتهکوه زاگرس ترسیم کرد.
معرفی ظرفیتهای گردشگری یزد
از مهمترین رویکردهای استان در دولت چهاردهم
استاندار یزد در مراسم امضای تفاهم نامه احیای طرح مثلث طلایی گزدشکری مسئله «تبادل گردشگر» و «توسعه زیرساخت ها» را اصلیترین شرط تحقق اهداف طرح مثلث طلایی گردشگری دانست و گفت: برنامه جدید توسعه استان با نام «یزد پایدار» با تمرکز ویژه بر اقتصاد گردشگری، خورشیدی و دیجیتال تدوین شده است.
محمدرضا باابایی در این مراسم که به منظور توسعه گردشگری داخلی و جذب گردشگران خارجی به امضای استانداری های یزد، اصفهان و فارس به امضا رسید با بیان اینکه همزمان با تغییر ریلگذاری اقتصادی، مسئله توسعه گردشگری استان یزد را دنبال خواهیم کرد، گفت: اخیراً با الحاق اقتصاد خورشیدی، دیجیتال و به ویژه گردشگری، برنامه جدید توسعه استان با نام «یزد پایدار» تدوین شده است.
وی در ادامه با اشاره به ظرفیتهای فراوان گردشگری استان یزد اظهار کرد: معرفی بیش از پیش جاذبه های یزد در حوزه گردشگری یکی از مهمترین رویکردهای استان در دولت چهاردهم خواهد بود.