روزنامه کائنات
4

جامعه

۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر - شماره 4723

دادستان کل کشور:

ضارب امام جمعه کازرون جانباز نبود سابقه بمب‌گذاری هم داشت

 دادستان کل کشور گفت: ضارب امام جمعه کازرون در محافل مختلف خود را به عنوان جانباز جنگ تحمیلی معرفی می‌کرده در حالی که طبق گزارش بنیاد شهید و امور ایثارگران هیچگونه سابقه جانبازی در دوران دفاع مقدس برای وی ثبت نشده بود.
حجت الاسلام موحدی دادستان کل کشور در جلسه شورای عالی قضایی با اشاره به نتایج بررسی‌های به عمل آمده پیرامون فردِ ضاربِ امام جمعه‌ کازرون، گفت:  این فرد طی سنوات گذشته دارای چندین سابقه محکومیت کیفری به سبب ارتکاب جرائمی نظیر بمب‌گذاری، پرداخت رشوه و سرقت مهمات جنگی بود.
وی افزود: از آنجا که این فرد به واسطه انفجار مواد منفجره در سال ۸۲ نقص عضو پیدا کرده بود، در محافل مختلف خود را به عنوان جانباز جنگ تحمیلی معرفی می‌کرد در حالیکه طبق گزارش بنیاد شهید و امور ایثارگران هیچگونه سابقه جانبازی در دوران دفاع مقدس برای وی ثبت نشده بود.

سومین جلسه رسیدگی به پرونده چای دبش برگزار شد؛
نماینده‌های بانک‌ها از عدم ایفای تعهدات
 گروه دبش به دادگاه گزارش دادند
 سومین جلسه رسیدگی به پرونده موسوم به چای دبش در شعبه اول دادگاه انقلاب اسلامی ویژه رسیدگی به جرایم اخلال‌گران کلان و عمده در نظام اقتصادی به ریاست قاضی پسندیده برگزار شد.
سومین جلسه رسیدگی به پرونده موسوم به چای دبش (یکشنبه ۴ آذر ماه) در شعبه اول دادگاه انقلاب اسلامی ویژه رسیدگی به جرایم اخلال‌گران کلان و عمده در نظام اقتصادی به ریاست قاضی پسندیده، مستشاران دادگاه، نماینده دادستان، متهمان، وکلای آنها و شکات پرونده برگزار شد.
در دو جلسه گذشته که در نوبت صبح و عصر روز شنبه سوم آذر برگزار شد، کیفرخواست پرونده از سوی نماینده دادستان قرائت شد.
در سومین جلسه از دادگاه، نماینده‌های بانک‌ها و تعدادی از شکات پرونده مطالب خود را مطرح کردند و به سوالات قاضی پاسخ دادند. در ابتدای این جلسه نماینده حقوقی بانک‌مرکزی در جایگاه حاضر و به سوالات قاضی و نماینده دادستان پاسخ داد.
نماینده حقوقی بانک مرکزی گفت: مجموعه گروه‌های چای دبش از بازه زمانی سال ۱۳۹۷ تا اواسط سال ۱۴۰۲ بدهی ارزی به شبکه بانکی دارد و شکایت بانک مرکزی از مجموعه شرکت‌های چای دبش به اتهام اخلال در نظام اقتصادی و ارزی کشور از طریق خروج غیرقانونی ارز از کشور است.
وی افزود: مدیرعامل چای دبش به واسطه حواله‌های ارزی دریافتی، موظف بوده کالاهایی را وارد کشور کند، این کالاها یا وارد کشور نشده و یا بعضا کالای دیگری وارد کشور شده است.
در ادامه دادگاه نماینده‌های گمرک در جایگاه حاضر شدند و در مورد دلیل ترخیص نشدن کالاهای گروه شرکت‌های دبش توضیحاتی ارائه دادند.
قاضی در ادامه گفت: حسب اظهارات نماینده دادستان و محتویات کیفرخواست مدیران شرکت با روش متقلبانه، ذینفع حواله‌های ارزی را تغییر داده و پرداخت وجه حواله را در حق ذینفع جدید که بعضا شرکت‌های وابسته به خود در خارج از کشور بودند از صرافی تقاضا می‌کردند و با هماهنگی با صرافی مذکور، حواله ارزی به جای پرداخت در حق فروشنده و ذینفع اصلی که در زمان ثبت سفارش به بانک معرفی شد، به شخص ثالت و ذینفع جدید که بعضا افراد مرتبط با آنها بوده‌اند، پرداخت شده است.
در ادامه وکلا و نماینده‌های بانک‌های صادرات، ملت، تجارت، اقتصاد نوین، خاورمیانه، کارآفرین، پاسارگاد، صنعت و معدن، کشاورزی، گردشگری و رفاه نیز در جایگاه قرار گرفتند و به ارائه مطالب خود و پاسخ به سوالات رئیس دادگاه پرداختند.
نماینده‌های بانک‌ها درباره اینکه چه میزان از تعهدات گروه دبش رفع شده و چه میزان از تعهدات همچنان رفع نشده است توضیحاتی به دادگاه ارائه کردند.
پس از اظهارات نماینده‌های بانک‌ها، قاضی پسندیده در پایان جلسه بیان کرد: نماینده سازمان غذا و دارو و نماینده‌های برخی بانک‌ها در این جلسه دادگاه حاضر نبودند و در جلسه بعدی اظهارات آنها شنیده می‌شود.
رئیس دادگاه همچنین دستور داد نامه‌ای به مدیران بانک‌ها ارسال شود تا نماینده‌هایی که به دادگاه معرفی می‌کنند با اطلاعات کامل در جلسه حاضر شوند و به سوالات پاسخ دقیق دهند.
قاضی دادگاه با بیان اینکه تمام سوالات در صورتجلسه ذکر می‌شود، گفت: سوالات برای بانک‌ها ارسال می‌شود و درخواست داریم پاسخی دقیق و شفاف ارائه شود تا مجددا نیاز به استعلام جدید نباشد.
وی تاکید کرد: فرصت ۱۰ روزه‌ای به بانک‌ها برای پاسخ به سوالات داده می‌شود.
قاضی پسندیده در پایان جلسه دادگاه اعلام کرد که جلسه بعدی دادگاه در زمان مقرر برگزار خواهد شد.

رییس دبیرخانه شورای­عالی سلامت و امنیت غذایی مطرح کرد؛
اقدامات وزارت بهداشت برای مقابله با پشه آئدس
 مشاور وزیر و رییس دبیرخانه شورای­عالی سلامت و امنیت غذایی از حساسیت و پیگیری موضوع پشه آئدس توسط کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در راستای کنترل و پیشگیری از بیماری تب دنگی استقبال کرد.
دکتر سید حسن امامی رضوی به شیوع تب دنگی در برخی از مناطق جنوب شرقی ایران از جمله شهرستان چابهار اشاره کرد و گفت: از ابتدای شیوع این بیماری از سال ۱۴۰۲ معاونت بهداشت وزارت بهداشت و دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی با تمام توان در این زمینه اقدامات موثری داشته‌اند.
بنابر اعلام وزارت بهداشت، امامی‌رضوی در ادامه خاطر نشان کرد: همکاری و هماهنگی سازمان‌های دیگر با وزارت بهداشت نیز بسیار موثر است و باید تمام توان خود را در کنترل این بیماری به کار گیرند. از حساسیت کمیسیون بهداشت درباره موضوع پشه آئدس نیز استقبال می کنیم تا دستگاه ها و سازمان هایی که در مناطق جنوبی کشور نقش دارند بتوانند از تکثیر و انتقال بیماری تب دنگی توسط این پشه جلوگیری کنند.
مشاور وزیر و رئیس دبیرخانه شورای­عالی سلامت و امنیت غذایی در ادامه گفت: ۳۸ دبیرخانه شورای عالی سلامت در کشور جلسات متعددی را در این زمینه داشته‌اند و وظایف آن‌ها مشخص شده است و توسط دبیرخانه شورای عالی سلامت پیگیری‌های لازم انجام شده تا دستگاه‌ها به وظایف خود به درستی عمل کنند.

به دستور رئیس هلال‌احمر و در راس یک تیم امدادی؛
دبیرکل و معاون امور بین‌الملل هلال‌احمر
در راس تیم امدادی عازم بیروت شدند
 دبیرکل و معاون امور بین‌الملل جمعیت هلال‌احمر کشورمان به دستور رئیس هلال‌احمر و به‌منظور بررسی وضعیت جنگ‌زدگان و نحوه توزیع اقلام امدادی و بشردوستانه میان آنها عازم لبنان شدند.
میثم افشار و راضیه عالیشوندی به دستور رییس جمعیت هلال‌احمر به همراه یک تیم امدادی و با هدف دیدار با مقامات صلیب سرخ و فدراسیون و همچنین بازدید از نحوه توزیع اقلام بشردوستانه اهدایی مردم ایران، عازم لبنان شدند.
به گزارش هلال احمر،  دیدار با رئیس صلیب سرخ لبنان، دیدار با حسام الشرقاوی مدیر منطقه آسیا و شمال آفریقای فدراسیون بین المللی صلیب سرخ و هلال احمر و حضور در میان آوارگان جنگی به منظور ارزیابی وضعیت جنگ زدگان و نحوه امدادرسانی و توزیع اقلام کمکی میان آنها از اهداف این سفر سه روزه است.

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه