سرپرست معاون فنی و بازرگانی شرکت ملی پست خبر داد؛
آمادگی پست برای توزیع مرسولات در ایام پرترافیک
سرپرست معاون فنی و بازرگانی شرکت ملی پست گفت: با توجه افزایش تمایل مردم به خریدهای تخفیفدار که در مناسبتها مشاهده میشود، اقدامات لازم برای تجزیه و توزیع انبوه مرسولات این مناسبتها تدارک دیده است.
محمد احمدی با اشاره به اینکه این اقدامات شامل دو فرایند تجریه و توزیع مرسولات میشود، اظهار کرد: در بخش تجزیه، سیستم تجزیه هوشمند مرسولات در دو بخش رباتیک و جوف ارتقا یافته و برای نخستین بار قادر به جدا سازی مرسولات بر اساس ناحیه شده است. به گفته وی، اضافه شدن این قابلیت به سیستمهای هوشمند تجزیهگر، موجب افزایش دقت، سرعت و بهبود کیفیت جداسازی مرسولات میشود، این در حالیست که تاکنون تجزیه مرسولات توسط این سیستمهای هوشمند تنها براساس شهر گیرنده انجام میشد. احمدی با اشاره به اینکه رصد مرسولات پستی با دقت بیشتری انجام میشود، افزود: در این هفته کارشناسان واحدهای بازرسی و کیفیت مرسولات دریافت شده از تمامی واحدهای قبول(اعم از دولتی و خصوصی) را به دقت بررسی میکنند تا در صورت مشاهده مغایرت کیفیت لفافبندی، کسر تمبر و ثبت دقیق اطلاعات با استاندارهای تعریف شده، تذکر لازم به واحدهای مربوطه داده شود. سرپرست معاون فنی و بازرگانی شرکت ملی پست با تاکید بر اینکه نیمه دوم سال به دلیل متقارن شدن با برخی مناسبتها مثل شب یلدا، شروع سال جدید میلادی و عید نوروز شاهد افزایش حجم مرسولات پستی هستیم، افزود: با افزایش و تامین نیروهای توزیع مرسولات، آماده مواجه با ایام اوج ترافیک شدهایم. وی تصریح کرد: با توجه به اینکه بخشی از موزعان پست را دو شرکت پیمانکاری بخش خصوصی تامین میکنند، این دو شرکت متعهد شدهاند در صورت نیاز به افزایش شمار موزعان یا نیاز به جایگزینی نیروها، بلافاصله وارد عمل شوند. احمدی صدور مجوز برای همکاری با شرکتهای توزیع حجمی مرسولات را نیز یادآور شد و افزود: چنانچه نیروهای موزع و ظرفیتهای موجود شرکت ملی پست پاسخگوی حجم و شمار مرسولات نباشد، از شرکتهایی که به صورت انبوه و حجمی مرسولات و بستهها را توزیع میکنند، کمک خواهیم گرفت تا امانات و پاکت های شهروندان به موقع تحویل آنها شود.
رئیس اتاق بازرگانی ایران و چین:
اثر روانی قطعنامه آژانس
بیش از تاثیر واقعی آن
در بازار ارز است
رئیس اتاق بازرگانی ایران و چین گفت: آنچه بیش از هر چیز بر بازار ارز تاثیر گذاشته، اثرات روانی صدور قطعنامه شورای حکام است.
به گزارش کائنات، مجیدرضا حریری، رئیس اتاق مشترک بازرگانی ایران و چین درباره صدور قطعنامه شورای حکام علیه ایران گفت: بی تردید هر اتفاق سیاسی که تاثیرات منفی را برای آینده ترسیم کند، تاثیر روانی و هیجانی بر بازار ارز و طلا خواهد داشت. طبعا این روند ممکن است مردم را به سمتی سوق دهد تا به فکر تبدیل دارایی خود به شکل کالا و خدمات بیفتند تا حجم سرمایه آنها، کاهش کمتری داشته باشند.
وی با اشاره به اثرات روانی این اتفاق بر بازار افزود: به توجه به تجارب قبلی میتوان گفت که اثر واقعی این قطعنامه و تحریمهای متعاقب آن حداقل در بهترین حالت حدود 6 ماه دیگر یعنی اواخر بهار سال آینده نمایان خواهد شد. در نتیجه فقط شاهد آثار روانی و هیجانی این موضوع بر بازار ارز هستیم. هر چند ممکن است بهار سال آینده نیز روند رسیدگی و بررسی گزارشهای تهیه شده آغاز شود که این روند هم چند ماه به طول خواهد انجامید. البته این بدان معنا نیست که سیاستگذار توجهی به گذر زمان نداشته باشد، بلکه باید با تغییر تاکتیک، چارهای برای آن زمان اندیشیده شود. این فعال اقتصادی با اشاره به اینکه اثر روانی این اتفاق بیشتر از آثار واقعی آن در بازار ارز نمایان شده ادامه داد: هر چند اثر واقعی این قطعنامه بر اقتصاد ما مشخص نمیشود و فعلا اثر روانی آن را شاهد هستیم، اما زمان به ضرر ما و به سرعت در حال سپری شدن است؛ در نتیجه دولت و بانک مرکزی باید راه های کنترل و مدیریت بازار را به شکل ایجابی تدوین و اجرایی کند. بدین ترتیب می توان خود را برای اتفاقات و تنشهای احتمالی آتی تجهیز و آماده کرد. حریری به تاثیر مثبت راه اندازی بازار توافقی ارز نیز اشاره کرد و گفت: راه اندازی تالار خرید و فروش ارز توافقی در مرکز مبادله ارز و طلای ایران یکی از راهکارهای مطلوب کنترل بازار ارز است که معتقدم باید خیلی زودتر بصورت کامل و جامع راه اندازی می شد. رئیس اتاق مشترک بازرگانی ایران و چین ادامه داد: از سوی دیگر می توان به فرار ارز از کشور، کم اظهاری در واردات و بیش اظهاری در صادرات و همچنین تاخیر در فروش ارز به بانک مرکزی از سوی صادرکنندگان عمده نیز بطور جدی و دقیق توجه شود. مطمئنا اگر بانک مرکزی این موارد را بطور همزمان پیش ببرد، میتواند کنترل و مدیریت خوبی بر بازار ارز داشته باشد. در نتیجه معتقدم باید در برخی تاکتیکها، تجدید نظر و در برخی مسایل، جدیتر و اجراییتر عمل کرد.