گام دیگری از بانک صادرات ایران در تحقق دولت الکترونیک؛
سفته الکترونیک در سامانه «ست» عملیاتی شد
امکان استفاده از خدمت سفته الکترونیکی در سامانه «ست» بانک صادرات ایران فراهم شد و از این ابزار الکترونیک نیز میتوان به عنوان ضامن برای دریافت تسهیلات بانک بهره برد.
به گزارش کائنات، این بانک به منظور تحقق اهداف تحول دیجیتال و ارائه ابزارها و محصولات نوآورانه با رویکرد ارتقا ظرفیتهای نظام بانکی و خدمات غیر حضوری، علاوه بر عملیاتی نمودن امکان توثیق داراییهایی همچون سهام، صندوقهای سرمایه گذاری با درآمد ثابت، بیمههای عمر و سرمایهگذاری، امکان صدور و ضمانت سفته الکترونیک در سامانه توثیق الکترونیکی دارایی «ست» برای دریافت تسهیلات بانکی را فراهم کرد.
مشتریان و متقاضیان دریافت تسهیلات خرد از بانک صادرات ایران با توثیق انواع داراییهای خود در سامانه توثیق الکترونیکی دارایی «ست»، به ضامن دیگری نیاز ندارند. سهام، اندوخته بیمه عمر و زندگی، واحدهای (یونیت) سرمایهگذاری صندوقهای سرمایهگذاری با درآمد ثابت و سفته الکترونیک از جمله داراییهای قابل توثیق در سامانه «ست» بانک صادرات ایران تا کنون هستند. متقاضیان دریافت تسهیلات دارای کد سجام بورسی میتوانند با مراجعه به تارنمای سامانه «ست» به نشانی set.bsi.ir از ارزش داراییهای راکد و سایر داراییهای قابل ارزشگذاری خود استفاده کرده و بدون نیاز به بازخرید یا فروش این داراییها، نسبت به وثیقهگذاری آنها در فرآیند دریافت تسهیلات اقدام کنند. مدیریت بهینه ثروت، کاهش زمان وثیقهگذاری به صورت آنلاین، تنوع در ارائه وثایق، استفاده مناسب از داراییهای راکد و غیرمولد، امکان تغییر وثیقه، کاهش نیاز به مراجعه حضوری و آزادسازی بخشی از وثیقه متناسب با تعهدات رفع شده، از جمله مهمترین مزیتهای سامانه توثیق الکترونیکی دارایی بانک صادرات ایران است.
تحقق کل فروش سال گذشته بیمه کوثر
در شش ماهه نخست 1403
فروش بیمه کوثر در شش ماهه سال 1403 با 99 درصد رشد نسبت به مدت مشابه سال گذشته به 133 هزار و 719 میلیارد ریال رسید.
به گزارش کائنات، این حق بیمه با ترکیب فروش 85.1 درصدی در رشته های غیرزندگی و 14.9 درصدی در رشته زندگی محقق شده است. مسعود طاهری وسیه سری در ادامه افزود: طی این دوره رشتههای آتش سوزی، درمان و عمر زمانی و عمر و سرمایه گذاری بیشترین درصد رشد فروش را نسبت به مدت مشابه سال گذشته داشتهاند. وی با بیان اینکه بیمه کوثر با ثبت نسبت خسارت 38 درصد در شش ماهه سال 1403، مبلغ 50 هزار و 693 میلیارد ریال خسارت به بیمه گزاران پرداخت کرده است، خاطر نشان کرد: در این بخش، سهم رشتههای غیرزندگی 86.3 درصد و بیمههای زندگی 13.7 درصد از کل خسارت های پرداختی بوده است. مسعود طاهری وسیه سری، همت و تلاش معاونان، مدیران و کارکنان در ستاد و سرپرستیها و نیز نمایندگان حقیقی و حقوقی و هم چنین ارائه خدمات برخط در حوزه صدور بیمه نامه و پرداخت خسارت را از مهمترین عوامل موثر در رسیدن به این موفقیت و روند رو به رشد آمار عملکرد شرکت برشمرد.