روزنامه کائنات
4

جامعه

۱۴۰۳ سه شنبه ۲۳ مرداد - شماره 4654

فرمانده کل انتظامی کشور خبر داد؛

صدور ۱۷۵۰ هزار گذرنامه زیارتی


 فرمانده کل انتظامی کشور از صدور یک میلیون و ۷۰۰ هزار گذرنامه خبر داد.
سردار احمدرضا رادان در این باره گفت: صدور گذرنامه از مرز یک میلیون و ۷۰۰ هزار عبور کرده است که از این میان بیش از ۷۵۰ هزار گذرنامه زیارتی است و مابقی گذرنامه‌ها، عادی است.
وی با اشاره به طرح «خانه به خانه» ، گفت: بر این اساس افراد می توانند در خانه ثبت نام را انجام داده و مدارک خود را در اپلیکیشن «پلیس من» بارگذاری کنند  و بعد از آن نیز گذرنامه برای آنها پست می شود  و در خدمتشان قرار می گیرد.
سردار رادان افزود: فرآیند صدور گذرنامه با مبلغ ۶۵ هزار تومان با اعتبار پنج ساله خواهد بود.

معاون توسعه و مدیریت منابع سازمان غذا و دارو اعلام کرد؛
تامین دارو و تجهیزات اربعین در مرزها
 معاون توسعه و مدیریت منابع سازمان غذا و دارو از تامین دارو، تجهیزات و ملزومات پزشکی در مرزهای بین‌المللی شلمچه و مهران به منظور خدمات‌دهی به زائران اربعین حسینی در این مناطق خبر داد.
دکتر فرشته میرزازاده با بیان اینکه مشکلی از بابت دارو در مرزهای ورودی مهران و شلمچه وجود ندارد، گفت: سازمان غذا و دارو از چندین ماه گذشته معاونتهای غذا و دارو دانشگاه‌های علوم پزشکی ایلام را برای خدمت دهی به زائرین اربعین مجهز کرده است.
وی افزود: انواع سرم و داروهای سهمیه‌ای مورد نیاز به منظور برگزاری مراسم اربعین حسینی(ع) تامین، خریداری و در انبار استراتژیک این معاونت‌ها نگهداری می‌شوند و به طور مستمر در اختیار واحدهای مستقر در بیمارستان‌های این دو مرز بین المللی قرار می‌گیرد.
میرزازاده گفت: دارو و ملزومات مورد نیاز داروخانه‌های شبانه‌روزی از صبح روز ۱۵مردادماه به مرزها انتقال یافته و فعالیت خود را آغاز کرده اند.
وی با اشاره به خدمات شبانه‌روزی داروخانه مستقر در بیمارستان‌های مرزهای مذکور گفت: این داروخانه‌ها خدمات‌شان را طبق تجویز پزشک و تحت نظر مسئول فنی داروساز داروخانه بر اساس نسخه دارویی به زائران به طور رایگان ارائه می‌دهند.
معاون توسعه و مدیریت منابع سازمان غذا و دارو تصریح کرد: داروسازان، دارویاران و پرسنل داوطلب و پرتلاش معاونت‌های غذا و داروی آبادان و ایلام بطور مستمر در داروخانه حضور دارند تا بهترین خدمات با بالاترین کیفیت به زائران ارائه شود.
بنابر اعلام سازمان غذا و دارو، میرزا زاده خاطرنشان کرد: راه‌اندازی انبار اربعین و سیستم تعهدی از اربعین سال گذشته آغاز شده است و امسال برای اولین بار با اضافه شدن سیستم HIS بیمارستانی و سامانه‌های بیمه سلامت و بیمه تامین اجتماعی در داروخانه شلمچه، انباردار و مسئول HIS این معاونت به طور مستمر برای ثبت ورود و خروج دارو و ملزومات مصرفی و ثبت نسخ در داروخانه حضور دارند.
وی تصریح کرد: در طول شبانه‌روز نیروهای پشتیبانی اعم از امور اجرایی، عمومی، خدمات، نقلیه نیز برای هماهنگی و تسهیل امور در داروخانه‌های شبانه‌روزی مهران و شلمچه فعالیت دارند.

شهردار منطقه ۱۲ تهران اعلام کرد؛
بالاخره گاز به بازار تهران می‌رسد
  شهردار منطقه ۱۲ تهران از وعده اداره گاز برای گازرسانی به بازار تهران خبر داد و گفت: محور بازار، یک محور ۳۵ متری است که ضلع شمال گاز دارد اما ضلع جنوبی گاز ندارد و رستورانهای اصلی تهران هم در اینجا هستند و شاید روزانه ۱۰۰ هزار پرس غذا سرو شود و مقدار زیادی گاز مایع استفاده می‌کنند و با کپسول گاز تأمین می‌شود.
وحیدرضا محمدی انارکی در نشست خبری روز گذشته خود با بیان اینکه بافت تاریخی، بافت فرسوده و حتی همپوشانی این دو موضوع سبب شده که عقب ماندگی این منطقه در این حوزه بیشتر است و نتوانستیم خدمات مناسب به مردم ارائه دهیم، گفت: در منطقه ۱۲ به علت محدودیت‌ها، مردم محلات وضعیت ترافیکی مناسبی ندارند؛ البته موانع مربوط به حوزه بافت میراثی و فرسوده است که مخاطراتی ایجاد کرده است‌.
وی با بیان اینکه متأسفانه به دلیل عدم توجیه ساخت و ساز در این منطقه کمترین رشد جمعیت و حتی کاهش جمعیت در محلات اصیل را شاهد هستیم، افزود: البته در این دوره مدیریت شهری با تدبیر شهردار تهران اقدامات خوبی انجام شده است؛ اما نیاز به نگاه ویژه به بافت تاریخی و فرسوده منطقه ۱۲ باید باشد.
انارکی با تأکید بر اینکه انصافا در منطقه ۱۲ در حوزه عمرانی اقدامات خوبی انجام شده است، اظهار کرد: حجم کار زیادی در منطقه ۱۲ انجام شده است و توانستیم رضایت مردمی را کسب کنیم و سعی کردیم با ارتباط بیشتر با اهالی و کسبه از نظرات و گلایه‌های شهروندان استفاده کنیم.
شهردار منطقه ۱۲ تهران با بیان اینکه در سال گذشته ۴۵ هزار تن آسفالت در معابر توزیع شده و بنا داریم در سال جاری بیش از ۵۰ هزار تن آسفالت در سطح معابر توزیع شود، افزود: همیشه یکی از چالش‌های تهران مسائل و حواشی بازار تهران بود که دستفروشان ساماندهی شدند و برای اولین بار بساط گستران را در یک فضای دیگر ساماندهی شد.
وی بیان کرد: در حوزه گردشگری بیشترین همکاری با وزارت گردشگری شد؛ بگونه‌ای که سازمان میراث قرار شد که از سرچشمه تا خانه کاظمی مسیر گردشگری ایجاد کند و در مورد احیای خانه های تاریخی جلسات زیادی با احیاگران داشتیم تا این خانه‌های میراثی که تبدیل به پاتوق کارتن خواب‌ها شده بود، ساماندهی شود.
شهردار منطقه ۱۲ تهران افزود: امسال ۶۰۰ میلیارد تومان در حوزه عمرانی تعریف کردیم، جدا از اینکه معاونت فنی شهرداری نیز حدود هزار میلیارد تومان پروژه تعریف کرده است. همچون بازطراحی خانه بلدیه که قرار است در شهریورماه تقدیم مردم شود.
انارکی در مورد ساماندهی بازار تهران با تأکید بر اینکه در مورد بهبود ساماندهی بازار تهران باید گریزی به نبود مدیریت یکپارچه شهری زد، تأکید کرد: مسئله ایمنی بازار قابل گذشت نیست و هرروز نگرانی‌ها را ایجاد می‌کنند؛ چرا که محدوده بازار اثری فراتر از منطقه ۱۲ دارد و محدوده ۱۱۲ هکتاری است که روزانه بیش از ۲ میلیون نفر در آن تردد می‌کنند.
شهردار منطقه ۱۲ تهران با بیان اینکه در محدوده بازار اداره گاز محدودیت هایی ایجاد کرده است،  گفت: محور بازار، یک محور ۳۵ متری است که ضلع شمال گاز دارد اما ضلع جنوبی گاز ندارد و رستورانهای اصلی تهران هم در اینجا هستند و شاید روزانه ۱۰۰ هزار پرس غذا سرو شود و مقدار زیادی گاز مایع استفاده می‌کنند و با کپسول گاز تأمین می‌شود. اصلا مگر می‌شود در کشور ما که به روستاهای دور گاز رسانده شده؛ اما بازار گاز نداشته باشد؟ البته الان اداره گاز می‌گوید برای لبه ۱۵ خرداد گاز تأمین می‌کند.
وی با اعلام‌ خبر اتصال بازار تهران به شبکه فاضلاب سراسری گفت: بازار ۵۰۰ چاه جذبی داشت که اصلا به شبکه وصل نبود و بعد از ۴۰ سال انشعاب فاضلاب بازار وصل می‌شود.
انارکی با تأکید بر اینکه همه دستگاه‌ها باید مسئولیت خود را در بازار بر عهده بگیرند، افزود: ما نقشه راهی در بحث ایمن سازی مشاعات تهیه کردیم اما باید اعتبار مازاد به بازار تهران تزریق شود.
وی در مورد سرانجام‌ محور۳۰ تیر با تأکید بر اینکه این‌محور گردشگری است اما صرفا به سمت اغذیه سوق داده شده بود، گفت: سازمان ساماندهی صنایع و مشاغل فراخوان جدید صادر کرده بود و از یک ماه آینده بهره بردار می‌تواند با کاربری فرهنگی و اغذیه در محور مستقر شود.
شهردار منطقه ۱۲ تهران در مورد ترافیک بازار نیز با تأکید بر اینکه مدهای حمل و نقل عمومی خوب است و منعی برای تردد مردم وجود ندارد و دسترسی حمل و نقل عمومی سهل الوصول است، گفت: اما حالا قوانین بازدارنده نیست و قیمت پارکینگ از جریمه بیشتر است و از ساعت ۵ صبح رانندگان به دنبال جای پارک هستند و برای رفع معضل فضای پارک، زمینی برای پارکینگ طبقاتی در نظر گرفته شده است.

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه