روزنامه کائنات
3

اقتصاد

۱۴۰۳ شنبه ۶ مرداد - شماره 4641

سخنگوی مرکز مبادله خبر داد؛

برگزاری چهلمین حراج شمش طلا در تاریخ ۷ مردادماه


 سخنگوی مرکز مبادله ایران اعلام کرد: چهلمین حراج شمش طلا روز یک‌شنبه برگزار می‌شود و به خریداران توصیه می‌شود که فرایند تسویه خود را از طریق سیستم پرداخت آنلاین مرکز مبادله انجام دهند.
به گزارش کائنات، اصغر بالسینی، سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران اظهار کرد: خریداران و متقاضیان از قبل وجه‌الضمان ۳۵۰ میلیون تومانی خود را واریز می‌کنند و از روزهای قبل این مبلغ برای شرکت در حراج واریزشده است. روز یکشنبه که حراج برگزار شد، خریداران می‌توانند، فرایند تسویه خود را انجام دهند و تغییر ساعت کاری بانک‌ها خللی در فرایند خرید متقاضیان شمش طلا ایجاد نمی‌کند.
*امکان تسویه به دو روش IPG و حضوری
بالسینی خاطرنشان کرد: نکته‌ای که وجود دارد این است که برای خریداران شمش، دو روش تسویه وجود دارد، روش اول از طریق سیستم پرداخت آنلاین مرکز مبادله (IPG) است که بدون محدودیت زمانی بوده و در هر ساعتی امکان‌پذیر است تا متقاضیان بتوانند بدون هیچ محدودیتی فرایند تسویه خود را انجام دهند؛ بنابراین مسئله تغییر ساعات کاری شبکه بانکی در رابطه با سیستم پرداخت آنلاین مرکز مبادله صدق نمی‌کند.
وی افزود: علاوه بر این کسانی که قصد داشته تا بدون سیستم پرداخت مرکز مبادله و از طریق شعب بانکی فرایند پرداخت و تسویه خود را انجام دهند، باید توجه کنند که آیا برای روز دوشنبه، محدودیتی در ساعت کاری سیستم بانکی اعمال می‌شود یا خیر که اگر محدودیتی وجود داشته باشد در بازه زمانی فعالیت سیستم بانکی فرایند تسویه خود را انجام دهند.
*خریداران تسویه را از طریق IPG مرکز مبادله انجام دهند
سخنگوی مرکز مبادله در رابطه با روش مناسب و کم‌خطر برای انجام فرایند پرداخت و تسویه از سوی خریداران شمش گفت: برای کاهش ریسک پرداخت فرایند تسویه، پیشنهاد می‌شود که خریداران، تسویه خود را از طریق سیستم (IPG) مرکز مبادله انجام دهند.
بالسینی در پایان خاطرنشان کرد: متقاضیان شمش که روز یکشنبه فرایند تسویه خود را انجام می‌دهند، از روز دوشنبه می‌توانند به بانک کارگشایی مراجعه و شمش‌های خریداری‌شده خود را تحویل بگیرند و اگر در روز دوشنبه، محدودیتی در ساعت کاری بانک‌ها وجود داشته باشد، با توجه به تعامل سازنده میان بانک کارگشایی و مرکز مبادله ایران، این امکان وجود دارد که فرایند تحویل شمش در اسرع وقت برای خریداران گرامی صورت بگیرد تا بتوانیم منابع مالی را در کم‌ترین بازه زمانی ممکن در اختیار صادرکنندگانی که رفع تعهد ارزی خود را از طریق عرضه شمش طلا انجام داده‌اند، فراهم‌سازیم.

مدیرعامل سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی:
۹۴ هزار میلیارد تومان کالاهای اموال تملیکی تعیین تکلیف شد
 مدیرعامل سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی گفت: حدود ۹۴ هزار میلیارد تومان کالا به صورت مختلف در دولت سیزدهم با تعیین تکلیف شد که نسبت به مدت مشابه در دولت گذشته رشد ۶۳۴ درصدی را به همراه داشت.
سید عبدالمجید اجتهادی اظهار داشت: فروش ۲۶ هزار میلیارد تومان اموال منقول با رشد ۶۶۰درصدی در دولت سیزدهم از مهم‌ترین دستاوردهای دولت شهید جمهور است.
وی افزود: به ارزش ۴۷ هزار میلیارد تومان کالای اموال تملیکی از طریق اعاده به صاحبان مشاغل و چرخه تولید بازگشت که نسبت به مدت مشابه سال‌های گذشته با رشد هزار و ۵۸۵درصدی در دولت سیزدهم همراه بود.
معاون وزیر اقتصاد با اشاره به تعیین تکلیف و فروش ۴ هزار و ۱۰۰ خودرو سواری سبک و سنگین وارداتی در دولت سیزدهم گفت: این اموال از سال ۱۳۹۶ در گمرکات و بنادر سراسر کشور رسوب شده بود.
اجتهادی گفت: نخستین مزایده‌های محدود موتورسیکلت‌های بالای ۲۵۰ سی‌سی بین دستگاه‌های مشمول نیز در این دولت برگزار شد.
وی با بیان اینکه ۹۵ درصد روش‌های فروش سازمان از طریق برگزاری مزایده‌های الکترونیکی سراسری در بستر سامانه تدارکات الکترونیک دولت است گفت: راه‌اندازی و برگزاری حراج الکترونیکی خرده‌فروشی برخط در سال ۱۴۰۲ بر اساس تکلیف قانونی رقم خورد.
مدیرعامل سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی ادامه داد: از طریق این سامانه‌ها، بیش از ۶۰۰ مرحله حراج به‌صورت متمرکز تاکنون برگزار شد.
اجتهادی با اشاره به تعیین تکلیف پرونده‌های سنواتی با بیش از ۱۰ سال ماندگاری در انبارهای این سازمان گفت: ۲ فروند هواپیمای مسافربری متروکه،۱۰ واگن قطار مسافربری متروکه،۲۷ هزار تن ذرت رسوبی متروکه در بندر امام،۵۳ هزار تن ذرت دامی، آزبست گمرک غرب تهران (مربوط به ۱۵ سال گذشته) از قبل مانده بود که در این دولت تعیین تکلیف شد.
وی ابراز داشت: در سه سال اخیر برای ۴۶۸ پرونده به مساحت حدود ۱۹۹ هزار مترمربع سند اخذ شد. رشد متراژ اسناد ماخوذه در سال ۱۴۰۲ نسبت به ۱۴۰۱ بالغ بر هزار و ۱۱۶ درصد بوده است.
مدیرعامل سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی عنوان کرد: همچنین در این مدت بیش از ۱۲ هزار و ۳۳۵ میلیارد ریال از املاک در اختیار به فروش رسید.
اجتهادی گفت: فروش سال گذشته نسبت به مدت مشابه قبل از آن ۳۱۳ درصد و نسبت به کل سنوات گذشته یعنی از بدو تاسیس ۳۴ درصد رشد نشان می‌دهد. علاوه بر آن با دفاع موثر حقوقی، ۸۸ درصد پرونده‌های تشکیل شده علیه سازمان، منتج به رای به نفع سازمان شده است.

مدیرعامل بانک مسکن تأکید کرد؛
ضرورت ارتقای شغلی و مدیریتی بانوان بانک مسکن
  سید عباس حسینی مدیرعامل بانک مسکن در اولین نشست فرهنگی بانوان بانک مسکن، ضمن ارج نهادن به نقش و جایگاه ویژه بانوان در خانواده و جامعه، از زمینه‌سازی و فراهم آمدن بسترهای رشد و پیشرفت بانوان همکار در تمامی سطوح سازمانی و توسعه امکانات رفاهی و معیشتی در بانک مسکن خبر داد.
به گزارش کائنات، طی برگزاری اولین نشست فرهنگی بانوان بانک مسکن با حضور سید عباس حسینی مدیرعامل و مدیران ارشد بانک مسکن، انسیه سید جوادی مشاور وزیر راه و شهرسازی در امور بانوان و خانواده و جمع کثیری از بانوان همکار، از زحمات و تلاش‌های بانوان موفق و برگزیده شاغل در این بانک تجلیل شد.
حسینی در این نشست که با محوریت تبیین نقش و جایگاه ویژه بانوان در بانک مسکن و قدردانی از زحمات آن‌ها در پیشبرد و تحقق اهداف عالی بانک برگزار شد؛ به حدیث شریفی از کتاب غررالحکم و درر الکلم اشاره کرد و گفت: به فرموده حضرت امیرالمؤمنین امام علی (ع): اهل‌العفاف اشرف‌الاشراف، «اهل عفاف، شریف‌ترین بزرگان‌اند.» زنان و مردان ایرانی در تمام طول تاریخ، انسان‌هایی شریف، عفیف و پاک‌دامن بوده‌اند.
وی همچنین به منزلت زن در قرآن کریم اشاره کرد و گفت: در ۱۹۶ آیه شریفه قرآن کریم موضوع بانوان مطرح‌شده است و در تعالیم آسمانی، شاهد تأکید خداوند متعال نسبت به اهمیت تکریم و گرامیداشت بانوان هستیم.
مدیرعامل بانک مسکن افزود: زنان فرهیخته، خردمند و پرافتخار سرزمین ما باحجاب و عفاف و پاک‌دامنی به فعالیت‌های اجتماعی در جامعه می‌پردازند و نقش کلیدی و مهم خود را ایفا می‌کنند.
وی همچنین به مقام والای مادران اشاره کرد و گفت: بانوان ایران اسلامی، بنیان مقدس خانواده، نسل‌های پاک و خلاق آینده و نیز پیشرفت‌های کشور را با صبر و شکیبایی، سخت‌کوشی، فداکاری، دانش، تخصص و توانمندی خود می‌سازند.
*بانوان همکار در بانک مسکن؛ عهده‌دار مسئولیت‌های کلیدی
حسینی بابیان اینکه بانوان بانک مسکن تأثیر بسزایی در مدیریت دریافت عمومی از این بانک دارند؛ گفت: بانوان همکار در بانک مسکن؛ عهده‌دار مسئولیت‌های کلیدی هستند و این بانک؛ تنها بانکی است که برخی از مهم‌ترین مسئولیت‌های تخصصی و حرفه‌ای آن اعم از رؤسای ادارات کل حسابرسی داخلی، اعتبارات، مهندسی مالی، بررسی‌های اقتصادی، توسعه محصول، واحد تطبیق و دبیری هیئت‌مدیره به عهده بانوان است.
وی با تأکید بر ضرورت و لزوم توانمندسازی بانوان همکار، افزود: هیچ‌گونه محدودیتی برای ارتقای جایگاه بانوان همکار در بانک مسکن وجود ندارد و امیدواریم که بیش‌ازپیش، شاهد حضور بانوان در سطوح مختلف مدیریتی بانک باشیم. این نشست نیز فرصت مناسبی برای تجلیل از بانوان همکار برگزیده بانک و نهادینه نمودن فرهنگ قدردانی از شایستگان در جهت افزایش بهره‌وری سازمانی و خودباوری و اعتمادبه‌نفس بانوان همکار است.
*تأسی به شعار قرآنی در مسیر خدمت به مردم شریف ایران اسلامی
مدیرعامل بانک مسکن در بخش دیگری از سخنان خود به آیه ۸۰ سوره نحل به‌عنوان شعار قرآنی بانک مسکن اشاره کرد و گفت: در بانکی خدمت می‌کنیم که دستاورد برجسته و پراهمیت ما، تأمین مسکن و محل آرامش برای مردم عزیزمان است؛ بنابراین همکاران ما با پیاده کردن شعار قرآنی «وَ اللَّهُ جَعَلَ لَکُمْ مِنْ بُیُوتِکُمْ سَکَناً» در مسیری الهی گام برمی‌دارند و ان‌شاءالله از بندگان موردعنایت خداوند و از شایستگان در خدمت به مردم شریف ایران اسلامی هستند.

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه