روزنامه کائنات
4

جامعه

۱۴۰۳ يکشنبه ۱۰ تير - شماره 4624

اصلح کیست؟


 تمیر رسولی- اصلح یعنی چه کسی؟ اصلح کسی است که هم به ترقی و پیشرفت کشور و توسعه اقتصادی و غیراقتصادی بیندیشد؛ هم زیر توهمات مربوط به توسعه، آن چنان محو و مات نشود که از یاد قشرهای مظلوم و ضعیف غافل بماند. شرکت در انتخابات حق قانونی شهروندان در نظام مردمسالاری دینی است؛ اما همانطور که گفتید اگر در انتخاب مصادیق اشتباه شود این حق قانونی بدرستی ادا نخواهد شد. شاید یکی از بهترین ملاک ها برای تشخیص مصادیق صالح و اصلح، معیارهایی باشد که از سوی امام راحل(ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامی اعلام شده است.
داشتن تدین و تعبد
امام خمینی(ره): «مردم شجاع ایران با دقت تمام، به نمایندگانی رأی دهند که متعبد به اسلام و وفادار به مردم باشند و در خدمت به آنان احساس مسئولیت کنند.» «در قول و عمل مدافع اسلام پا برهنگان زمین، اسلام مستضعفین، اسلام رنجدیدگان تاریخ، اسلام عارفان مبارزه جو، اسلام پاک طینتان عارف و در یک کلمه، مدافع اسلام ناب محمدی (ص) باشند و افرادی را که طرفدار اسلام سرمایه داری اسلام مستکبرین، اسلام مرفهین بی درد، اسلام منافقین، اسلام راحت طلبان، اسلام فرصت طلبان و در یک کلمه، اسلام آمریکایی هستند، طرد نموده و به مردم معرفی نمایند.»
رهبر معظم انقلاب اسلامی: «بهترین از لحاظ ایمان، بهترین از لحاظ اخلاص و امانت، بهترین از لحاظ دینداری و آمادگی برای حضور در میدان های انقلاب؛ دردشناس ترین و دردمندترین نسبت به نیازهای مردم را انتخاب کنند.» « ملت هوشیار ایران باید دقت کند که در میان همین متخصصان، متدین ها را انتخاب کند؛ زیرا دین و تدین مانع وابستگی می شود و اگر دینداری نباشد وابستگی آسان می شود.»
داشتن علم و تخصص
امام خمینی(ره): «در نظر داشته باشند که از مطلعین هر رشته تخصصی، چند نفری در بین کاندیداهای آنها باشد.» «چون در مجلس، اسلام تنها کافی نیست، بلکه باید مسلمانی باشد که احتیاجات مملکت را بشناسد و سیاست را بفهمد و مطلع به مصالح و مفاسد کشور باشد»
رهبر معظم انقلاب اسلامی: «تخصص نیز امری لازم است و ما امروز متخصص کم نداریم.»
 داشتن شجاعت
امام خمینی(ره): «سعی کنید مثل مرحوم مدرس (ره) را انتخاب کنید.»
رهبر معظم انقلاب اسلامی: «امام(ره) بارها اسم مدرس را می آوردند. مگر خصوصیت مدرس چه بود؟ خصوصیت عمده مدرس این بود که هیچ عامل ارعاب و تهدید و تطمیع و فریب گری در او اثر نمی کرد.»
  خائن و فاسد نبودن
امام خمینی(ره): «اشخاص متدین، اشخاص مطلع، اشخاص متعهد، اشخاص عقیده مند به نهضت، اشخاصی که نه مایل به طرف شرق هستند نه مایل به طرف غرب، بلکه در صراط مستقیم انسانیت و اسلام هستند، آنها را انتخاب کنید، سرنوشت خودتان را به اشخاص امین بدهید، سرنوشت خود را به افرادی که محتمل است خیانت بکنند ندهید.»
رهبر معظم انقلاب اسلامی: «اگر کسی فاسد است نباید وارد مجلس شود؛ حالا فساد اعم است از فساد مالی و فسادهای گوناگون اخلاقی و یا عقیدتی و سیاسی. همه اینها فساد است.»
اعتقاد به انقلاب، نظام و قانون اساسی
امام خمینی(ره): «باید دانست مسلمان بودن تنها فایده ای ندارد، باید جمهوری اسلامی را قبول داشته باشد.»
رهبر معظم انقلاب اسلامی: «اگر کسی در نظام جمهوری اسلامی در مسئولیتی مشغول کار است ولی آرمان های نظام جمهوری اسلامی را آن طوری که امام بزرگوار ترسیم کرده است و در قانون اساسی تجسم کرده است در دلش قبول ندارد ، اشغال آن پست برای او حرام شرعی است.»


رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر:
سیل جان ۶ نفر را گرفت
  رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر گفت: ۶ نفر از هموطنان در مناطق رودبار، سوادکوه و کلیبر به دلیل وقوع سیل جان خود را از دست دادند و ۱ نفر در منطقه سوادکوه مفقود شده است.
محمودی با اعلام این خبر گفت: از تاریخ یکم تا نهم تیر ماه ۱۴۰۳، نیروهای عملیاتی جمعیت هلال احمر در استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، تهران، خراسان رضوی، خراسان شمالی، زنجان، سمنان، قزوین، گلستان، گیلان و مازندران در ۱۱۷ عملیات امداد و نجات به ۲ هزار و ۱۳۹ نفر امدادرسانی کردند.
وی افزود: نجات گران هلال احمر ۲۱۷ متأثر از سیلاب را به مناطق امن منتقل، همچنین ۴۲۵ نفر نیز اسکان اضطراری داده شد. رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر ادامه داد: متأسفانه در این مدت ۶ نفر از هموطنان در مناطق رودبار، سوادکوه و کلیبر جان خود را از دست دادند و ۱ نفر در منطقه سوادکوه مفقود شده است.
محمودی اضافه کرد: ۳۵۸ واحد آب منازل مسکونی با استفاده از دستگاه‌های لجن کش توسط نجات گران هلال احمر تخلیه شد. وی بیان کرد: ۱۱۷ دستگاه چادر ،۳۱۶ تخته پتو، ۱۵۰ تخته موکت، ۳۱۷ کیلوگرم نایلون، ۱۳۴ ثوب البسه، ۲۵۸ بطری آب معدنی، ۱۱۶ بسته غذایی، ۵۹ ست ظروف در بین متأثرین توزیع شد.

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه