رئیس حوزه هنری مازندران مطرح کرد:
جای خالی یک اثر سینمایی از مازندران در جشنواره فجر
رئیس حوزه هنری مازندران با اشاره به ظرفیتهای طبیعی و انسانی و موضوعات و محتواهای اصیل و ارزشمند در این استان، اظهار داشت: جای یک فیلم خوب از مازندران در جشنواره فجر خالی است و مسئولان ارشد و فرهنگی باید به این اتفاق مهم فکر کنند و آن را تحقق بخشند.
مهدی معصومی گرجی در حاشیه اکران فیلم سینمایی «آسمان غرب» در سینما سپهر ساری، با تشکر از عوامل برگزاری جشنواره فجر در ساری که تلاش کردند فیلمهای فجر در این استان هم نمایش داده شود؛ قدردانی کرد.
وی با بیان اینکه نفس برگزاری جشنواره خیلی خوب است به این دلیل که فرصت خوبی برای دسترسی مردم به فیلمهای جشنواره و تمرکززدایی از مرکز کشور است، افزود: اما برای اینکه مخاطبان و استقبال بیشتری داشته باشیم نیاز به یک سری راهکار در نشستهای برنامهریزی و هماندیشی نسبت به کیفیت برگزاری جشنواره است و باید به آن فکر شود.
رییس حوزه هنری مازندران گفت: به عنوان نمونه؛ میشود دو یا سه فیلم درجه یک در شهرستانها اکران شود و یا از عوامل بازی دعوت کرد که حضور پیدا کنند، جلسات پرسش و پاسخ صورت بگیرد و یک تبلیغ گسترده در بخش دانشآموزی، دانشجویی و سایر اقشار انجام شود. این مسئول با بیان اینکه هدف از برگزاری جشنواره، پربار کردن این فضای فرهنگی با حضور و دعوت از همه قشرهای جامعه است، ادامه داد: بالاخره فیلمسازان زحمت میکشند و آثاری را تویلد میکنند و در یک رویداد بزرگ به نمایش در میآید، این تنها فرصتی است که مردم میتوانند فیلمهای داغ و بهروز را ببینند و به نظرم اگر به اینها توجه بشود استقبال بیشتر خواهد شد.
معصومی گرجی اظهار داشت: در کشوری زندگی میکنیم که سرشار از عشق، ایمان، مقاومت، فداکاری، شهادت، پهلوانی، سلحشوری، اخلاق، علم، صنعت، کشاورزی، و فرهنگ غنی و تاریخ چندین هزار ساله، سرزمین چهار فصل، و آیینهای ارزشمند و مردمان با فرهنگ و اخلاق در قومیتهای مختلف است و در مازندران نیز که سبک زندگی ایرانی اسلامی در آن جاری است و مردم همچنان اصالت خود را حفظ میکنند؛ به نظرم فیلمهای ما باید به همه این ارزشها و مفاهیم عمیق توجه کند چرا که کشوری دارای استقلال هستیم و باید تمامیت ارضی و اصالت خود را حفظ کنیم و این عزت و اصالت را به جوانترها نشان بدهیم.
وی بیان کرد: جشنواره فیلم فجر، فرصت مناسبی است که مخاطبان را به تماشای این فرهنگ اصیل جذب کنیم و حتی اگر شده آنها را رایگان بیاوریم تا فیلم ببینند، چون بحث معرفی و اطلاعرسانی و آگاهیبخشی است و نیاز داریم در دنیای امروز که فرهنگ بیگانه و غربی در حال بمباران فرهنگ اصیل ایرانی و اسلامی است و جوانان را تحت تاثیر قرار میدهد کارهایی انجام بدهیم که حقیقت را به مردم برسانیم.
رئیس حوزه هنری مازندران در بخش دیگری از سخنان خود با اظهار امیدواری از اینکه سالهای دیگر توجه ویژهای به کیفیت اجرای درست جشنواره صورت بگیرد، تصریح کرد: البته عواملی بوده که شاید استقبال کم شده و باید یک بحث بر آن تحلیلی داشت؛ ولی در مجموع اگر سال بعد با یک برنامهریزی دقیقتر و جلسات متعدد با استفاده از کارشناسان فرهنگی این جشنواره برگزار شود، حتماً بهتر خواهد بود. معصومی گرجی گفت: در مازندرانی هستیم با مردم فرهنگدوست و هنردوست و مهمانپذیر، و علاقمندیم این رویدادهای بزرگ فرهنگی - هنری در استان ما برگزار شود و همه باید تلاش کنیم که خودمان هم تولید خوبی داشته باشیم و حیف است که مازندران یک فیلم سینمایی در جشنواره فجر ندارد.
وی ادامه داد: سالهاست در فکر این اتفاق هستیم که یک فیلم از استان مازندران تولید شود؛ ما اینهمه تاریخ و فرهنگی غنی داریم و اگر به این پژوهشها رجوع شود جای فیلم سینمایی درجه یک جهت معرفی استان ما در تمام بخشها میتواند باشد، چون برای این استان موضوعات و محتواها خیلی زیاد است.
رئیس حوزه هنری مازندران با بیان اینکه مسوولان ارشد استان به این مسئله مهم باید توجه کنند که ما هنوز نتوانستیم در این سالها یک فیلم سینمایی بسازیم و این به نظرم خیلی آسیب است، گفت: در مورد شهید کشوری و شهید شیرودی در جای دیگری فیلم تولید میکنند، چرا استان نتواند بودجهای برای ساخت فیلم تخصیص بدهد. محتوا و فیلمنامه هست و تنها نیاز به حمایت داریم.
معصومی گرجی در پایان اظهار امیدواری کرد که همه دستگاههای فرهنگی هنری دست به دست هم بدهند تا این اتفاق مهم یعنی تولید یک فیلم جشنوارهای در مازندران شکل بگیرد.
حمایت ۲۰۰ میلیارد تومانی
بانک قرضالحسنه مهر ایران از روستائیان و عشایر
بانک قرضالحسنه مهر ایران پرداخت وام به مستمریبگیران و بیمهشدگان صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر را گسترش داد
به گزارش روابط عمومی و امور مشتریان بانک قرضالحسنه مهر ایران، تفاهمنامه پرداخت تسهیلات قرضالحسنه مجموعاً به ارزش ۲۰۰ میلیارد تومان به مستمریبگیران و بیمهشدگان صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر بین این نهاد و بانک قرضالحسنه مهر ایران منعقد شد.
دکتر «سید سعید شمسینژاد» مدیرعامل بانک قرضالحسنه مهر ایران در جلسه امضای این تفاهمنامه گفت: همکاری ۲ مجموعه از گذشته وجود داشته و در طول ۲ سال اخیر نیز توسعه مناسبی پیدا کرده است. بانک در تفاهمنامه گذشته تعهدات خود را در سریعترین زمان ممکن و با بالاترین درجه کیفیت به معرفیشدگان صندوق ارائه داد و در تفاهمنامه جدید نیز تلاش میکنیم، چنین روندی حفظ شود و بهبود یابد.
پرداخت ۳ میلیون و ۱۰۰هزار فقره وام در سال جاری
وی اظهار داشت: فلسفه وجودی بانک قرضالحسنه مهر ایران، ارائه خدمات بانکداری خرد است. خوشبختانه در چند سال اخیر موفق شدیم رکوردهایی را جابهجا کنیم. بانک قرضالحسنه مهر ایران تا همین برهه از سال جاری نیز بیش از ۳ میلیون ۱۰۰هزار فقره تسهیلات پرداخت کرده و جزو بانکهایی است که با شمولیت مالی گسترده در سراسر کشور در حال خدمترسانی است. شمسینژاد گفت: ارزش وامهای پرداخت شده از سوی بانک قرضالحسنه مهر ایران ۱۶۰ همت است و میانگین آن تقریباً ۵۲ میلیون تومان است. در طول ۲ سال اخیر ۶ میلیون نفر به مشتریان بانک افزوده شده و اکنون تعداد مشتریان بانک از مرز ۱۶ میلیون نفر فراتر رفته است. مدیرعامل بانک قرضالحسنه مهر ایران افزود: در حال حاضر کمترین معوقات شبکه بانکی که کمتر از نیم درصد است، متعلق به این بانک است. این مربوط به عملکرد بانک و رفتار مناسب مشتریان آن است. خوشبختانه بانک قرضالحسنه مهر ایران در مدار مثبتی حرکت میکند. شمسینژاد خاطرنشان ساخت: در تفاهمنامه جدید تلاش میکنیم در سریعترین زمان ممکن خدمات را به معرفیشدگان صندوق ارائه کنیم و خدمات تا حد ممکن بدون هر گونه مراجعه به شعب بانک باشد. حتی برای وامهایی با مبالغ کمتر از ۱۰ میلیون تومان، کارمزد وام صفر در نظر گرفته شده است.
بانک قرضالحسنه مهر ایران، صرفاً به دنبال کسب سود نیست
«بیتاله برقراری» مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر نیز در این نشست اظهار داشت: تفاهمنامه با بانک قرضالحسنه مهر ایران برای حمایت از مستمریبگیران صندوق است. سال گذشته ۲۲هزار فقره وام به ارزش ۹۶ میلیارد تومان پرداخت شد. وی افزود: در سال جاری نیز با همافزایی بین صندوق و بانک قرضالحسنه مهر ایران این همکاری شکل گرفته است و مجموعاً ۲۰۰ میلیارد تومان در تفاهمنامه جدید پرداخت میشود. خوشبختانه بانک قرضالحسنه مهر ایران، صرفاً به دنبال کسب سود نیست.مشمولان دریافت این تسهیلات تا هفته اول بهمن ماه به مدیریتهای استانی معرفی خواهند شد تا بتوانند با کارمزد نهایتاً ۴ درصد و در اقساط ۱۲ تا ۳۶ ماهه (به انتخاب وامگیرندگان) بدون نیاز به هرگونه مراجعه حضوری به بانک عامل مبالغ اختصاص یافته را دریافت کنند
مشعل گازرسانی به 22 روستای گیلان
در تالش برافروخته شد
-زینب قلیپور : اسدالله عباسی استاندار گیلان در آئین افتتاح همزمان گازرسانی به روستاهای گیلان با بیان اینکه ایجاد زیرساخت در روستاهای کشور یکی از مهمترین اهداف و سیاستهای دولت سیزدهم است، اظهار کرد: دولت مردمی و انقلابی سیزدهم به عنوان خادم ملت همواره یار و یاور مردم و به ویژه محرومین بوده و با روی کار آمدن این دولت اقدامات بسیار خوبی در حوزه گازرسانی، برقرسانی، آبرسانی و ایجاد جاده در روستاها و مناطق دوردست انجام شده است.استاندار گیلان با بیان اینکه دولت سیزدهم از هیچ تلاشی برای رفع محرومیت در کشور دریغ نمیکند، افزود: در سال ۹۹ عملیات گازرسانی به روستای کسمهجان تالش متوقف شده بود ولی با روی کار آمدن دولت سیزدهم عملیات اجرایی گازرسانی دوباره آغاز و در دهه فجر امسال شاهد افتتاح دوباره آن بودیم.وی با اشاره به اینکه بیش از ۹۷ درصد خانوار روستایی استان از نعمت گاز برخوردارند و گفت: به میمنت دهه مبارک فجر نیز ۲۲ روستای گیلان در شهرستانهای تالش، آستارا، رودبار، رودسر و املش از نعمت گاز برخوردار شدند.عباسی از افتتاح ۳۰۸ پروژه در شهرستان تالش در دهه فجر خبر داد و بیان کرد: این تعداد پروژه با اعتبار ۵۶۷ میلیارد تومان به بهرهبرداری رسیده و امروز هم شاهد افتتاح یک واحد تولیدی در حوزه صنایع چوب و صنعتی بودیم.استاندار گیلان در خاتمه از مدیریت و کارکنان شرکت گاز بجهت گازرسانی گسترده به اقصی نقاط استان تشکر و قدردانی کرد و بر اجرای هرچه سریعتر پروژههای گازرسانی به مناطق باقیمانده تأکید کرد.همچنین در این مراسم عیسی جمال نیکویی مدیرعامل شرکت گاز گیلان با تبریک دهه مبارک فجر، اظهار داشت: برای گازرسانی به روستاهای کوهستانی گیلان در دهه فجر امسال، بیش از 161 میلیارد تومان هزینه شده است.