روزنامه کائنات
7

شهرستان

1402 شنبه 18 آذر - شماره 4501

دومین جلسه كمیته PIMS شركت نفت و گاز آغاجاری در سال1402 برگزار شد


 هماهنگی و پیگیری کلیه امور مرتبط با خطوط لوله ( روزمینی و زیرزمینی) با حضور مدیرعملیات ، رؤسای ادارات  شرکت آغاجاری و کارشناسان مرتبط عضو این کمیته در سالن جلسات ساختمان مدیریت این شرکت برگزار شد.
محمدرضا گودرزی مدیرعملیات شرکت آغاجاری با اعلام این خبر گفت:  در راستای مدیریت انسجام خطوط لوله و همسویی  کارکنان عملیاتی با ادارات پشتیبانی  ،  دومین جلسه کمیته PIMS  با هدف هماهنگی و پیگیری کلیه امور مرتبط با خطوط لوله روزمینی و زیرزمینی ، نفت و گاز و گازمایع، پساب صنعتی، آب و ... برگزار شد.
وی افزود: در این جلسه مصوبات صورتجلسه قبل پیگیری شد و پیگیری و جمع آوری لوله های بلااستفاده ، تعیین محل مناسب جهت استقرار لوله های جمع آوری شده ،  برنامه ریزی و اولویت بندی توپکرانی خطوط لوله ،  پیگیری و به روزرسانی خطوط لوله روزمینی بر اساس اولویت بندی ، و تعیین و تکلیف شرایط مزایده/ واگذاری در محل خطوط لوله ای که صرفه مناسبی در جهت جمع آوری ندارند از مهمترین موضوعات این جلسه بود.

بومی‌گزینی یکی از شاخص‌های دهگانه
 انتخاب مدیران گلستان است
  معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان گفت: بومی‌گزینی در کنار توجه ویژه به برگزیدن افراد شایسته و توانمند، یکی از شاخص‌های دهگانه انتخاب مدیران در این استان است.سیدعلی مهاجر در مراسم تکریم و معارفه مدیرکل تعزیرات حکومتی گلستان اظهار کرد: استفاده از ظرفیت اقوام و مذاهب در کنار توجه به مساله جنسیتی از دیگر شاخص‌های انتخاب مدیران است.وی بیان کرد: در مساله شاخص جنسیت استاندار گلستان هدفگذاری واگذاری ۲۰ درصد مناصب به بانوان را مورد توجه قرار داده که تاکنون ۱۴.۵ درصد آن محقق شده است.معاون استاندار گلستان گفت: هم‌افزایی در همه بخش‌های استان با توجه به استراتژی وحدت از سوی استاندار با شعار «دست در دست هم دهیم به مهر گلستان خویش کنیم آباد» وجود دارد.مهاجر افزود: در سایه همین هم‌افزایی در فضای اجتماعی متاثر شده از اقوام و فضای سیاسی نشات گرفته از احزاب و تفکرات، گره‌های ۱۷ ساله پتروشیمی گلستان در سایه تعامل و همکاری و همفکری سه قوه با یکدیگر در قالب مدیران استانی باز شده است.قائم مقام سازمان تعزیرات حکومتی هم در این مراسم گفت: پاشنه آشیل همه دولت‌ها، معیشت مردم بوده و وظیفه ما تنظیم‌گری بازار برای کمک به اقتصاد و معیشت مردم.عباس ذاقلی اظهار کرد: آرای صادره باید طوری باشد که جای هیچگونه اعتراض و تجدیدنظری باقی نگذارد تا مردم به این سازمان به عنوان مرجع رسیدگی کننده به تخلفات اعتماد بیشتری پیدا کنند.وی در ادامه بر وقت‌گذاری بیشتر، برنامه محور بودن، عادل بودن نسبت به همکاران و ارباب رجوع، امین بودن و تکریم مردم سرپرست جدید تعزیرات حکومتی گلستان تاکید کرد.مدیرکل پیشین تعزیرات حکومتی گلستان هم در این مراسم گفت: رسیدگی به پرونده‌های وارده به این اداره‌کل در ۲ سال اخیر ۴۵ درصد بیشتر شد.تقی حسام اظهار کرد: در این مدت میزان وصول مطالبات تعزیرات حکومتی از محل احکام صادره ۱۱۸ درصد رشد داشت و در تشکیل اکیپ گشت‌های کنترلی، با ۱۱۶ درصد رشد از هزار و ۴۵ اکیپ به ۲ هزار و ۲۶۳ اکیپ رسیدیم.

صید پرندگان شکاری خراسان شمالی
 برای سرگرم شدن خارجی‌ها
 کارشناس مسؤول حیات وحش اداره کل محیط زیست خراسان شمالی از صید پرندگان شکاری این استان برای سرگرمی خارجی‌ها خبر داد.
محمد تقدیسی  با اشاره به اینکه چند سالی است بازگیرها از استان‌های جنوبی برای صید پرنده‌های شکاری به این استان می‌آیند، اظهار کرد: زمان حضور بازگیرها در خراسان شمالی نیمه دوم سال است. با کنترل و پایش‌های مداومی که انجام شده است، امسال شاهد کم شدن تعداد این افراد بودیم.
وی بیان کرد: حدود ۹۰ درصد زیستگاه پرنده‌های شکاری در این استان توسط محیط زیست شناسایی شده است و همین امر، تاثیر زیادی بر جلوگیری از صید این پرنده‌ها دارد. از سوی دیگر، امسال برای برخورد با بازگیرها از ظرفیت نیروی بسیج استفاده کردیم.
کارشناس مسؤول حیات وحش اداره کل محیط زیست خراسان شمالی با اشاره به پرونده‌های قضایی تشکیل‌شده برای بازگیرها، گفت: جریمه‌های در نظر گرفته‌شده برای این متخلفان بازدارنده بوده و تاثیر زیادی بر کاهش تعداد بازگیرها در این استان داشته است.
وی به حضور جوامع محلی و یاری رساندن آن‌ها به محیط بان‌ها اشاره کرد و افزود: جوامع محلی نقش مهی در حفاظت از پرندگان شکاری و برخورد با صیادان غیربومی داشته‌اند.
تقدیسی ادامه داد: بازگیرها در خراسان شمالی به دنبال صید پرنده‌ای شکاری به نام بالابان از خانواده شاهین هستند که بعد از شکار، آن را به استان‌های جنوبی می‌برند و سپس از طریق سرشبکه‌های خود به برخی کشورهای حاشیه خیلج فارس منتقل می‌کنند.  وی با اشاره به اینکه کشورهای یادشده نیز بالابان را برای شکار پرنده هوبره می‌خرند، گفت: آن‌ها هوبره را در محلی رها و سپس پرنده بالابان را آزاد می‌کنند تا هوبره را شکار کند. این کار، نوعی سرگرمی برای آن‌هاست.

وجود  ۹۰ هزار هکتار اراضی بکر  و مستعد
برای صنعت زنبورداری در کبودراهنگ
 فرماندار کبودراهنگ از وجود ۹۰ هزار هکتار اراضی و منابع بکر و مستعد برای صنعت زنبورداری در این شهرستان خبر داد.
مسلم غلامی در کارگروه اشتغال و سرمایه‌گذاری این شهرستان، اظهار کرد: در شهرستان کبودراهنگ ۹۰ هزار هکتار منابع و اراضی بکر با گونه‌های مختلف گیاهی برای صنعت پرورش زنبورداری وجود دارد و این شهرستان برای رونق هر چه بیشتر این صنعت مساعد است که در این رابطه کمک مسئولین و دستگاه‌های اجرایی شهرستان در بحث زنبورداری ضروری بوده رونق تولید عسل و پرورش زنبور در شهرستان حمایتهای همه جانبه دستگاههای زیربط را می طلبد.
وی در ادامه با تاکید بر اینکه بانک ها به دنبال منابع برای پرداختن تسهیلات اشتغالزایی باشند،تصریح کرد:️ بنیاد علوی در شهرستان کبودراهنگ افزون بر ۲۰ میلیارد تومان اعتبار برای اشتغالزایی پرداخت کرده است .
غلامی خاطرنشان کرد:با توجه به اینکه بنیاد علوی شهرستان دارای سهمیه یک میلیاردی بود در این رابطه با نظر مساعد مسئول بنیاد علوی استان و تعامل همکاران در شهرستان  ۱۰ میلیارد تومان بنیاد علوی شهرستان به صورت شناور موفق به جذب شد. غلامی ادامه داد: بانکهای عامل باید  به موقع تسهیلات اشتغالزایی را پرداخت کنند و طبق قانون حداقل ها در بحث تضامین رعایت شود و پرونده هایی که هنوز پرداخت نشده اند تلاش و پیگیری شود تا هر چه زودتر واریز شود.

اشتغال آفرینی برای ۱۰۰۰خانواده مددجوی ایلامی
 با راه‌اندازی نیروگاه‌های خورشیدی
  معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان ایلام از برنامه ریزی این نهاد برای ایجاد و راه‌اندازی یک هزار نیروگاه خورشیدی خانگی خبر داد.
«حمید احمدی» با بیان اینکه هم اکنون کار نصب و راه اندازی بیش از ۷۰۰ طرح نیروگاه خورشیدی ۵ کیلوواتی برای مددجویان استان در حال انجام است، اظهار کرد: تا پایان سال تعداد این طرحها به بیش از یک هزار مورد خواهد رسید.
وی درآمدزایی آسان و کم دردسر برای خانواده های مددجو را هدف اصلی از راه اندازی این طرحها عنوان کرد و گفت: بستن قرارداد خرید تضمینی برق تولیدی، تامین مالی و قرارداد اجرای طرح توسط پیمانکاران را توسط کمیته امداد از موارد پشتیبان کننده در اجرای این طرح‌ها عنوان کرد. احمدی در ادامه افزود: اجرای طرح نیروگاه‌های خورشیدی مددجویان براساس تفاهم نامه سه جانبه مابین شرکت توزیع نیروی برق استان، بانک ملی و کمیته امداد استان صورت گرفته است.  وی با اشاره به اینکه اجرای  طرح  توسط پیمانکاران مورد تایید سازمان انرژی های تجدید پذیر (ساتپا) صورت می گیرد، افزود: قرارداد خرید برق تولیدی به مدت ۲۰ سال توسط شرکت توزیع برق استان تضمین و منابع مالی به ازای هر طرح به مبلغ یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال از محل اعتبارات تکلیفی تبصره ۱۸ توسط بانک ملی با بازپرداخت ۷۴ قسط تامین می شود. به گفته معاون اشتغال کمیته امداد استان، اجرای طرح نیروگاه های خورشیدی علاوه بر ایجاد درآمد با ثبات برای مددجویان می تواند از مهاجرت آنها به حاشیه شهر ها جلوگیری نماید.

 

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه