روایت روزنامه آمریکایی از نحوه رکب خوردن صهیونیستها در عملیات طوفان الاقصی
یک روزنامه آمریکایی در گزارشی نوشت که جنبش حماس قبل از آغاز نبرد طوفان الاقصی اقداماتی انجام داده بود که رژیم صهیونیستی احساس «آرامش غیرواقعی» کند و گمان نماید که این جنبش بیشتر به دنبال ساخت اقتصاد غزه است نه نبرد با اشغالگران.
روزنامه آمریکایی واشنگتن پست در گزارشی نوشت که جنبش حماس رژیم صهیونیستی را گمراه کرد و باعث شد که این رژیم احساس آرامش غیرواقعی کند درحالی که خودش برای حماسه «طوفانالاقصی» که هفتم اکتبر آن را آغاز کرد، برنامهریزی میکرد.
یک افسر سازمان اطلاعات رژیم صهیونیستی در گفتوگو با مجموعه کوچک رسانهای طی این هفته تاکید کرد که جنبش حماس بیش از یک سال برای انجام عملیات تاریخی علیه این رژیم برنامهریزی میکرد و طرحهای جنگی خود را بر اساس دادههای اطلاعاتی سطح بالا و منابع دیگر پیاده کرد.
در این گزارش آمدهاست که پیچیده بودن این عملیات و برنامهریزی راهبردی بلند مدت حماس نشان دهنده قدرت بالای این جنبش در دستیابی به اطلاعات است.
مکانی که نشست خبری در آن برگزار شد پیامهایی به همراه دارد، این نشست در پایگاه «عمشات»برگزار شد؛ یگانی اطلاعاتی که قبلا زیرمجموعه ارتش رژیم صهیونیستی بود و وظیفه آن جمعآوری مستندات و مدارک مربوط به جنگ است.
پنج سال پیش این یگان اطلاعاتی منحل شد و یک منبع مطلع که خواستار فاش نشدن نامش شدهاست اعلام کرد که رژیم صهیونیستی گمان میکرد که دیگر از جنگ رهایی یافتهاست، اما یگان «عمشات» بار دیگر بعد از هفتم اکتبر کار خود را آغاز کرد.
در بخشی از این گزارش آمدهاست: جنبش حماس در اظهار نظر و دیپلماسی خود نشان میداد که به ساخت اقتصادی نوار غزه بیش از درگیری با اسرائیل اهمیت میدهد و بعد سال ۲۰۲۱ یعنی سالی که مقاومت اسلامی فلسطین وارد نبرد «شمشیر قدس» با رژیم صهیونیستی شد تا جایی که میتوانست تلاش کرد که به سمت سرزمینهای اشغالی راکت شلیک نکند. در ماه مه سال جاری ، این جنبش «در حاشیه» باقی ماند در حالی که جنبش جهاد اسلامی عمدتاً در نبرد «انتقام آزادگان» علیه اشغالگران وارد عمل شد. در ماههای اخیر ، تظاهرات عمدهای در حصار مرز غزه برگزار شد که به نوشته این روزنامه هدف آن «عادت ارتش اشغالگر برای دیدن جمعیت در مرز» بودهاست. میری ایسن ، افسر سابق اطلاعات در ارتش اشغالگر گفت: در مقیاس وسیعتر ، هدف «آرام کردن اسرائیل و احساس رضایت از خود بودهاست.» واشنگتن پست تأکید کرد که عملیات طوفان الاقصی صهیونیستها را شگفت زده کرد در حالیکه نخست وزیر، بنیامین نتانیاهو و رهبران نظامی اشغالگر سالها تصور میکردند حماس را متوقف کردهاند و مبارزان آن در داخل غزه منزوی شدهاند. این در حالی است که تحلیلگران در بخشهای مختلف ارتش اسرائیل ماهها پیش هشدار داده بودند که حمله چند جانبه در حال آماده سازی است و شامل «نفوذ بیسابقه به اراضی اشغالی، از طریق زمین، هوا و دریا» است.
وزیر کشور:
مهندسی انتخابات کلیدواژه دشمن
برای کمرنگ کردن مشارکت مردم است
وزیر کشور در حاشیه سفر استانی رئیسجمهور به استان البرز با بیان اینکه دشمن نمیخواهد مشارکت مردم در انتخابات پیش رو پررنگ باشد، گفت: «مهندسی انتخابات کلیدواژه دشمن برای کمرنگ کردن مشارکت سیاسی مردم است.»
احمد وحیدی دیروز در دیدار با طلاب و روحانیان استان البرز در جریان دومین سفر استانی رئیسجمهور و هیأت دولت به استان البرز افزود: «انتخابات یکی از میدانها و جبهههای مهم پیش روی ماست که باید در آن تلاش کنیم تا حضور مردم پای صندوقهای رأی پررنگ باشد. امروز وظیفه مهم ما تلاش برای پررنگ کردن مشارکت مردم در پای صندوقهای رأی است، چیزی که دشمن در جهت عکس آن تلاش جدی میکند.» وی با بیان اینکه امروز جمهوری اسلامی ایران به محل امید و نقطه اتکای ملتهای آزادایخواه جهان تبدیل شده است، گفت: «اجازه معطلی و کم گذاشتن نداریم و باید همه عرصهها ازجمله جهاد علمی، اقتصادی و تبیین و جهاد سیاسی را که مولفه آن تلاش برای مشارکت پررنگ در انتخابات است با جدیت دنبال کنیم.» وحیدی القای ناکارآمدی دولت و نظام را از دیگر دسیسههای دشمنان دانست و گفت: «دولت با همه توان در خدمت مردم است. همین امروز رئیسجمهور بلافاصله پس از بازگشت از مسکو در سفر استانی در جمع مردم البرز حضور یافته و شبانهروز برای حل مسائل کشور و مردم تلاش میکند. کجا چنین رئیسجمهوری سراغ داشتهاید؟ رئیسجمهور بهطور جدی بهدنبال پیادهسازی و اجرای سیاستهای رهبر معظم انقلاب در کشور است که برای پیشبرد امور کشور و حل مسائل بسیار راهگشا و کلیدی هستند.»
او در بخش دیگری از سخنان خود به عملیات طوفانالاقصی اشاره کرد و افزود: «حضور سراسیمه مقامات آمریکایی در تلآویو نشان از نگرانی عمیق آنها از تحولات در منطقه دارد. در همین ۲ ماه اخیر علاوه بر رئیسجمهور شاهد حضور چهار باره وزیر دفاع و رئیس سیا و مشاور امنیت ملی و معاون رئیسجمهور آمریکا در تلآویو بودهایم، آنها بسیار نگران هستند و نگرانیشان تنها بهخاطر غزه نیست، بلکه آنها نگران اقتدار روزافزون جمهوری اسلامی ایران در منطقه و معادلات بینالمللی هستند.» وحیدی با اشاره به الگوگیری نهضتهای مقاومت اسلامی منطقه از انقلاب و نظام جمهوری اسلامی، ادامه داد: «اقتدار جمهوری اسلامی ایران و پیروزیهای راهبردی که جبهه مقاومت اسلامی علیه جنایتکاران و مستکبران جهانی بهدست آورده همگی تحتتأثیر هدایتهای داهیانه مقام معظم رهبری بوده است.»
پیام امیرعبداللهیان درباره سفر رئیسجمهور به مسکو
وزیر امور خارجه ایران روز جمعه در پیامی به موضوعات مورد بحث میان سید ابراهیم رئیسی، رئیسجمهوری کشورمان، و ولادیمیر پوتین، همتای روس وی، پرداخت. حسین امیرعبداللهیان در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس، نوشت: « پنجشنبه، 16آذر 1402، طی سفری کوتاه، مذاکرات و دیدار کاری مهم روسای جمهور ایران و روسیه در کرملین مسکو بهمدت پنج ساعت انجام شد. بخش مهمی از مذاکرات بر موضوع فلسطین تمرکز داشت. طرفین بر ضرورت توقف فوری جنگ و نسلکشی در غزه و کرانه، توقف کوچ اجباری ساکنان غزه و گشایش بیدرنگ مرز رفح برای ارسال کمکهای گسترده انسانی به سراسر غزه تأکید داشتند. روسیه به ابتکار عمل میاندیشد. در ادامه، مناسبات دوجانبه شامل امور بانکی- پولی، ترانزیت، راهآهن، همکاری نیروگاهی، کشاورزی، انرژی، علمی، دانشگاهی، فناوری، گردشگری، صنعت… و همکاریهای منطقهای و بینالمللی مورد توجه و پیگیری دو رئیسجمهور قرار گرفت.»
معاون رئیسجمهور:
البرز دارای مجموعه دانشبنیانهای متنوع و کارآمد است
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاستجمهوری در نشست با فعالان زیستبوم فناوری و نوآوری البرز، مجموعههای دانشبنیان این استان را بسیار قوی، متنوع و کار آمد در بستر تقویت صنعت و اقتصاد توصیف کرد.
روحالله دهقان فیروزآبادی در این نشست که در پارک علم و فناوری البرز برگزار شد گفت: «با توجه به تنوع زیادی که در دانشبنیانهای استان البرز مشاهده میشود، از این مجموعهها بهصورت مستقیم حمایت میکنیم.»
وی به اشاره به حرکت مجموعه دانشبنیانهای البرز در مسیر توسعه فناوریهای جدید گفت: «ضروری است رفع بخشی از مسائل این شرکتهای دانشبنیان با هماهنگی دستگاههای اجرایی ذیربط برطرف شود.»
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاستجمهوری بیان کرد: «هماهنگی با وزارتخانههای صنعت، معدن و تجارت، بهداشت، اقتصاد و دارایی و بانک مرکزی میتواند مسیر را برای تقویت و توسعه شرکتهای دانشبنیان هموار کند. مرکز توسعه فناوری راهبردی حوزه معاونت علمی ریاستجمهوری و حوزه معاونت اقتصاد دانشبنیان این نهاد همواره در مسیر توسعه بازار و اقتصاد دانشبنیانها حامی و یاریکننده این مجموعهها بوده است.» وی با اشاره به اینکه تمام شرکتهای دانشبنیان مستقر در پارک علم و فناوری البرز دغدغه ملی دارند افزود: «از این مجموعه برای اصلاح ساختارها به نحو مطلوب استفاده خواهیم کرد.»
معاون علمی و فناوری رئیسجمهور گفت: «چهار مجموعه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، جهاد دانشگاهی، معاونت علمی ریاستجمهوری و بخش خصوصی با همافزایی در پارک علم و فناوری یک ترکیب مهم چهارستونه را شکل دادهاند که نتیجه پیشرفتها قابل مشاهده است.»