روزنامه کائنات
4

جامعه

1402 دوشنبه 13 آذر - شماره 4498

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تشریح کرد؛

دهک‌های هشتم و نهم، یارانه تشویقی ۱۲۰ هزار تومانی دریافت می‌کنند؟


  وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در خصوص برخورداری دهک‌های هشتم و نهم درآمدی از امتیاز تشویقی کالابرگ گفت: هنوز در رابطه با دو دهک هشتم و نهم درآمدی تصمیم گیری نشده است.
سیدصولت مرتضوی در حاشیه پاسخگویی بر خط به سوالات مردم، با حضور در جمع خبرنگاران و در پاسخ به این که در ادوار  پاسخگویی به سوالات مردمی آیا به تمام مطالبات تماس گیرندگان پاسخ مثبت داده و منجر به نتیجه شده است؟، گفت: شیوه بسیار خوبی را معاونت ارتباطات مردمی ریاست جمهوری انتخاب کرده است. این ارتباطات تصویری و تلفنی که اساسا با مردم برقرار می‌شود برای ما اثر تربیتی دارد. اینکه یک مدیر گوش شنوا داشته باشد سبب ارتقای مدیریت و تصمیم‌گیری‌های مناسب‌تر می‌شود. وی ادامه داد: شاید به تمام درخواست‌ها پاسخ مثبت داده نشده باشد اما به تمام درخواست‌ها رسیدگی شده است. به آنهایی که مقدور بوده حتما پاسخ مثبت داده شده است. گاهی هم درخواست‌ها به حق است اما شاید امکان اجابت آن برای وزارت رفاه فراهم نبوده است لذا همه تلاش ما این است که درخواست‌های مردم را پیگیری و اجابت کنیم. مرتضوی در ادامه در پاسخ به سوالی در خصوص برخورداری دهک‌های هشتم و نهم درآمدی از امتیاز تشویقی کالابرگ الکترونیک گفت: قانون‌گذار به دهک‌های کم برخوردار جامعه اشاره کرده است. در گام نخست برای پنج دهک اول این یارانه تشویقی پیش‌بینی شد. حسب تصمیمات اخیر دو دهک (ششم و هفتم) هم اضافه شده است. وی یادآور شد: هنوز در رابطه با دهک‌های هشتم و نهم درآمدی تصمیم گیری نشده است. چنانچه تصمیمی اتخاذ شود به استحضار مردم خواهیم رساند.

واکنش وزارت بهداشت به مضروب شدن
 پرستار یاسوجی توسط همراهان بیمار
  معاون پرستاری وزارت بهداشت با محکوم کردن اقدامات خشونتی علیه کادر درمان، خواستار بازنگری در تامین امنیت پرستاران در اورژانس‌های مراکز درمانی شد.
دکتر عباس عبادی در واکنش به مضروب شدن پرستار یاسوجی به وسیله چاقو توسط همراهان بیمار ضمن ابراز تاسف از بروز چنین حوادثی، این اقدام را محکوم و خواستار برخورد جدی و به دور از تسامح و مدارا مراجع ذیصلاح شد.  وی پرستاران و کادر درمان را وکیل مدافع سلامت مردم دانست و با قدرانی از زحمات پرستاران در مراکز درمانی کشور، گفت: این اولین باری نیست که پرستاران ما در اورژانس بیمارستان‌ها مورد ضرب و شتم، جراحت و هتاکی قرار می‌گیرند که بازنگری در تامین امنیت این همکاران بسیار ضروری است.   عبادی افزود: انتظار داریم مراجع ذی صلاح با جدیت و قاطعیت با چنین مواردی برخورد قانونی قاطع و فوری کنند؛ چرا که نباید با تکرار رخداد چنین حوادثی به انگیزه و امنیت پرستاران در ارائه خدمت به مردم لطمه وارد شود. عبادی همچنین بر افزایش آگاهی عمومی نسبت به اهمیت کار پرستاران و کادر درمان تاکید کرد.   بنابر اعلام وزارت بهداشت، محمد خواهانی پرستار بخش اورژانس بیمارستان شهید جلیل یاسوج نیمه شب گذشته هنگام ارائه خدمت در شیفت، مورد حمله همراهان بیمار قرار گرفت و با ضربات چاقو به شدت مجروح شد. با اقدامات درمانی لازم، درحال حاضر حال وی مساعد است.

معاون وزیر کشور خبر داد؛
وجود ۱۳۴ هزار ساختمان ناایمن در کشور
  معاون عمران و توسعه شهری و روستایی وزیر کشور از وجود ۱۳۴ هزار ساختمان ناایمن در کشور به جز شهر تهران که به صورت مجزا رصد می‌شود، خبر داد.
مهدی جمالی نژاد در حاشیه چهارمین جلسه ستاد ملی هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران در جمع خبرنگاران، گفت: در حوزه مدیریت بحران موضوع ساخت و سازهای غیر مجاز و سازه‌های ناایمن مورد توجه قرارمی‌گیرند. در حقیقت این دو موضوع درهمه جلسات به عنوان دغدغه مطرح می‌شوند و در جلسه دیروز نیز استان‌های مختلف گزارش‌هایی را در این حوزه ارائه کردند. وی افزود: در کل کشور ۲۰۳۹ بلوک ساختمانی که به لحاظ ساختمانی تعداد ۱۳۴ هزار ساختمان می‌شود به عنوان ساختمان‌های ناایمن شناسایی شده که نیازمند مقاوم سازی هستند. البته این تعداد از ساختمان‌های ناایمن شامل شهر تهران نمی‌شود و این شهر به صورت مجزا رصد می‌شود. جمالی نژاد ادامه داد: با هدف جلوگیری از تکرار حوادث تلخی همچون متروپل و پلاسکو در استان‌های مختلف کارگروه‌هایی را فعال کردیم هر چند که وظیفه اصلی این موضوع با مرکز تحقیقات مسکن و وزارت مسکن است؛ اما این کارگروه‌ها برای رصد و شناسایی ساختمان‌های ناایمن در استان‌ها فعال شدند و در این راستا نامه نگاری‌هایی با دستگاه‌های اجرایی و همچنین سازمان برنامه و بودجه برای جذب اعتبارات در این حوزه انجام شده است. معاون عمرانی وزیر کشور تاکید کرد: ساختمان‌های ناایمن در دو دسته املاک شخصی و ساختمان‌های دولتی تقسیم می‌شوند که ساختمان‌های دولتی به صورت ویژه تمرکز بر روی آنها انجام شده، موضوع دیگر سازه‌های ناایمنی هستند که در شهرها وجود دارند که در جلسات شورای عالی بحران این موضوع مطرح شده و تصمیمات خوبی نسبت به آان اتخاذ شده است. امیدواریم با اقداماتی که صورت می‌گیرد در ابتدا تعداد ساختمان‌های ناایمن را کاهش دهیم و در مرحله بعد با جلوگیری از ساخت و سازهای غیر مجاز مانع از افزایش ساختمان‌های ناایمن شویم.

رئیس کمیته نظارت شورای شهر تهران تاکید کرد
لزوم ارائه گزارش اقدامات شهرداری تهران درباره آلودگی هوا به شورای شهر
  رئیس کمیته نظارت شورای اسلامی شهر تهران، ضمن تأکید بر وظایف شهرداری‌ها بر اساس قانون هوای پاک، از شهردار تهران خواست گزارش اقدامات انجام‌شده از سوی شهرداری در خصوص این قانون را به شورای شهر ارائه دهد.
مهدی اقراریان ضمن اشاره به شهادت دو سردار سپاه اسلام در عملیات مستشاری در سوریه توسط رژیم صهیونیستی و درخواست از کمیته نامگذاری شورا برای نامگذاری دو معبر به نام این دو شهید در اولین فرصت گفت: از سازمان زیباسازی شهر تهران نیز درخواست می شود اقدامات لازم را در این خصوص انجام دهد. رژیم اشغالگر باید بداند که این تحرکات بی پاسخ نخواهد ماند و باید منتظر واکنش مناسب جمهوری اسلامی ایران برای خون های ریخته شده مستشاران خود باشد.  اقراریان در ادامه در خصوص آلودگی هوا و اقدامات لازم در این باره گفت: بر اساس قانون هوای پاک، شهرداری ها ۱۰ وظیفه مهم در خصوص آلودگی هوا بر عهده دارد؛ ما به عنوان نمایندگان مردم، علاوه بر مطالبه و پیگیری وظایف سایر دستگاه ها در این باره، از شهرداری تهران نیز سوال می‌پرسیم که آیا به وظایف خود عمل کرده است یا خیر؟

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه