روزنامه کائنات
5

گزارش

1402 شنبه 4 آذر - شماره 4491

درخواست فوری سردار سلیمانی از دستگاه دیپلماسی

فلسطینیان در این ۵۰ روز اسرائیل را شکست دادند


  سردار «غلامرضا سلیمانی» در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه تهران، ضمن تبریک هفته بسیج اظهار کرد: شجره طیبه الهی بسیج از سوی امام خمینی (ره) تاسیس شد و این شجره در دوران دفاع مقدس، منشا خدمات بزرگی بود و پس از دفاع مقدس، رهبر انقلاب این شجره طیبه را توسعه دادند؛ منظومه فکری معظم‌له بر مبنای حضور مردم در همه نقش‌آفرینی‌ها و مردم‌سالاری‌ها بود.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین افزود: بسیج بیش از سه دهه توسعه پیدا کرد و اعتلای آن ادامه دارد؛ در بیانیه گام دوم، رهبر انقلاب دوره جدیدی برای بسیج تبیین شد. بسیج به عنوان تشکیلات انقلاب اسلامی، مردمی و پیش رونده، برنامه اعتلای خود را تنظیم کرد و با تایید رهبر انقلاب، در گام دوم در سراسر کشور ابلاغ شد.
وی تاکید کرد: فلسطینیان در طوفان الاقصی توانستند رژیم صهیونیستی را متحمل یک شکست تمام عیار کنند و در این ۵۰ روز توانستند در عرصه زمینی نیز این رژیم را شکست دهند؛ همچنین با شکست غول‌های رسانه‌ای نشان دادند که این رژیم چقدر ظالم و غاصب است.
سردار سلیمانی گفت: از دستگاه دیپلماسی درخواست داریم که پیگیر جنایات جنگی سران رژیم صهیونیستی در دادگاه‌های بین المللی باشد.

 

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه