معاون وزیر راه و شهرسازی:
بسته بومی شده نوسازی
بافت فرسوده در ۵۷ شهر
در حال اجراست
مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران با اعلام رشد در صدور پروانه ساختمانی با اجرای بسته بومی شده نوسازی بافت فرسوده شهری در ۵۷ شهر خبر داد. به گزارش کائنات و به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، محمد آیینی معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران در نشست مشترک معاونان هماهنگی، امور عمرانی استانداری، مدیران کل راه و شهرسازی و مدیران بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی، گفت: پایش عملکرد استانها در نوسازی بافت فرسوده در ۱۰ استان انجام شده است و با مصوبات شورایعالی شهرسازی و معماری ایران، عملکرد بیشتر استانها در اجرای بسته تشویقی نوسازی بافت فرسوده بهبود یافته است. معاون وزیر راه و شهرسازی افزود: در ۵۷ شهر بسته تشویقی بومی شده بازآفرینی شهری مصوب در حال اجراست که سبب رشد در صدور پروانه ساختمانی شده است.آیینی گفت: آمار صدور پروانه در سامانه بازآفرینی شهری ایران به ۱۶۲ هزار و ۴۰۵ واحد رسیده است.
سخنگوی اقتصادی دولت:
هیچ شرکتی حق افزایش
قیمت خودرو را ندارد
احسان خاندوزی، سخنگوی اقتصادی دولت در نشست خبری هفتگی خود با اشاره به اقدامات دولت برای تولید و واردات خودرو، گفت: عدم تعادل تولید و نیاز مصرفی خودرو در سالهای گذشته تشدید و در سالهای پایانی دهه ۹۰ بیشتر شده است. تلاش دولت این است که متوسط تولید را به بالای یک میلیون خودرو در سال برساند و امیدواریم امسال بیش از سال گذشته این امر محقق شود.
سخنگوی اقتصادی دولت افزود: در هفت ماهه سال جاری، تولید کل انواع خودرو تا پایان مهرماه نسبت به هفت ماهه مشابه سال قبل ۲۲ درصد افزایش داشته و ۶۲۶ هزار دستگاه انواع خودرو تولید شده است. خودروی سواری ۱۹ درصد، وانت ۴۷ درصد، کامیون، کامیونت و کِشندهها ۳۵ درصد در هفت ماهه امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد داشته است. امیدواریم این ناترازی که به افزایش چشمگیری قیمتها در برخی خودروها منتهی شده، برطرف شود.
احسان خاندوزی یادآور شد: از ابتدای سال تا کنون ۱۱ هزار دستگاه خودرو وارد شده یا در آستانه ورود به کشور است که مسیرهای تشریفات قانونی را برای ترخیص گمرکی طی می کند.
سخنگوی اقتصادی دولت با بیان اینکه هیچ شرکتی حق افزایش قیمت خودرو را ندارد، تصریح کرد: تنها در صورتی که افزایش قیمت براساس صورتهای مالی حسابرسی شده یا با مجوز شورای رقابت باشد، انجام میشود.
احسان خاندوزی یادآور شد: اگر در زمان خرید به خریدار، قیمتی اعلام شده باشد در زمان تحویل هم همان خودرو با همان قیمت باید تحویل مشتری شود. اگر در این زمینه هر تخلفی صورت گرفته باشد حتما وزارت صمت پیگیری میکند و سامانهای برای شکایت مردمی راهاندازی میشود.
مشاور معاون فناوریهای نوین بانک مرکزی مطرح کرد؛
تلاش بانک مرکزی
برای بهبود کسب و کارها
فریبا میراج؛ مشاور معاون فناوریهای نوین بانک مرکزی گفت: اهمیت داشتن برنامه و روند نوشتن ره نگاشت با هدف استارت برنامههای فینتک و نوآوری در کشور بود، زیرا فینتک و نوآوری نیاز کشور را تشکیل میدهد.
به گزارش کائنات؛ وی تصریح کرد: فضای کسب و کار تغییر کرده است و اگر نگاهی به بیرون از کشور داشته باشیم متوجه رشد سریع در حوزه فینتک و نوآوری میشویم.
میراج افزود: ما دارای نسل جوان و خلاق و متخصص هستیم که مثل آب راه خود را پیدا میکنند و امید دادن به این جوانان وظیفه همه ما است. با توجه به اهمیت این موضوع بانک مرکزی به این سمت حرکت و تلاش میکند کسب و کارها را بهبود ببخشد.
مشاور معاون فناوریهای نوین بانک مرکزی تاکید کرد: بانک مرکزی سند استراتژی را از سال ۹۸ تدوین کرده و بازبینی آن را در سال گذشته انجام داد تا نوآوریها توسعه یابد. در این مسیر از فعالان فینتک استفاده کردیم و از دانشگاهها و از پارکهای فناوری نیز کمک گرفتیم و از این به بعد دست یاری را به سمت آنها دراز میکنیم تا به نتایج خوبی برسیم.
به گفته میراج، تنها زمانی دولت و بخش خصوصی به هم نزدیک میشوند که هدف مشترک را پیگیری کنند؛ بنابراین باید به بخش خصوصی نیز بها دهیم.