روزنامه کائنات
7

شهرستان

۱۴۰۲ دوشنبه ۲۲ آبان - شماره 4483

استاندار مازندران:

رشد اقتصادی از طریق توسعه فعالیت‌های بخش تعاون امکان‌پذیر است


  استاندار مازندران با بیان این که تصویب و ابلاغ سند توسعه بخش تعاون از اقدامات مؤثر دولت سیزدهم است، گفت: رشد اقتصادی از طریق توسعه فعالیت‌های اقتصادی مردمی به ویژه بخش تعاون امکان‌پذیر است و چاره‌ای نداریم که به این سمت حرکت کنیم. ‎
به گزارش روابط عمومی اداره کل، سید محمود حسینی پور، استاندار مازندران در جلسه شورای هماهنگی توسعه تعاون استان، ضمن محکوم کردن جنایات رژیم غاصب اسرائیل گفت: آنان مدعیان حقوق بشر هستند اما تمامی شئونات را زیر پا گذاشته‌اند و در یک ماه گذشته بیش از پنج هزار کودک بی گناه توسط رژیم کودک کش اسرائیل به شهادت رسیدند و نهادهای حقوق بشری کجا هستند تا این جنایت را ببینند.
وی نقش شورای تعاون را مهم دانست و گفت: رشد اقتصادی از طریق توسعه فعالیت‌های اقتصادی مردمی به ویژه بخش تعاون امکان‌پذیر است و چاره‌ای نداریم که به این سمت حرکت کنیم.
حسینی پور با عنوان اینکه برای مردمی کردن اقتصاد بهترین روش، بخش تعاون است و متأسفانه دولتی بودن اقتصاد سبب شد تا بخش تعاون و خصوصی سهم حداقلی در اقتصاد کشور داشته باشد که این یک آسیب بزرگ است، افزود: تعاونی‌ها باید از کارکرد دولتی بودن خارج شوند.
استاندار مازندران یادآور شد: باید با پررنگ کردن بخش تعاون به عنوان بازوی اقتصاد برای گسترش طرح‌ها به بخش خصوصی اقدام شود و یکی از مهمترین بخش‌هایی که نیازمند توجه است، جوانان فارغ التحصیل جویای کار هستند.
حسینی پور ادامه داد: در بسیاری از کشورها از بخش تعاونی به عنوان روش کارآمد برای مردمی‌سازی اقتصاد و گسترش عدالت اجتماعی استفاده می‌شود.
استاندار مازندران گفت: با وجود فعالیت ۱۴ هزار تعاونی در استان مازندران نیازمند آسیب شناسی دقیقی هستیم تا علت عدم توفیق تعاونی‌ها بررسی شود.
وی تصویب و ابلاغ سند توسعه بخش تعاون را از اقدامات مؤثر دولت سیزدهم ذکر کرد و گفت: توسعه شرکت‌های تعاونی در استان مازندران باید به گفتمان قالب تبدیل شود و همه باید در این زمینه کار کنند.
مدیرکل تعاون مازندران: سرمایه گذاری در بخش تعاون مازندران ۱۴۰ درصد بیشتر شد
مدیرکل تعاون مازندران از رشد ۱۴۰ درصدی در حوزه سرمایه گذاری بخش تعاون طی فعالیت دولت سیزدهم در استان خبر داد.
 علی باقری نیز در جلسه شورای تعاون استان از رشد ۱۴۰ درصدی سرمایه‌گذاری در بخش تعاون طی فعالیت دولت سیزدهم و گفت: برای توسعه تعاون، ساختار اداری بخش تعاون باید بازبینی شود.
وی با عنوان اینکه لازم است در حوزه سازمانی بخش تعاون تقویت شود، بازنشسته شدن نیروها را از جمله مشکلات بیان کرد و گفت: در حال حاضر ۳۴ نیرو در حوزه امور تعاون فعالیت دارند و به بیش از ۱۴ هزار و ۷۰۰ شرکت تعاونی خدمات ارائه می‌دهند.
وی از کسب رتبه دوم استان در بخش تعاون خبر داد و گفت: بیش از هفت هزار و ۷۳۹ تعاونی در استان فعال است، گفت: تعیین تکلیف تعاونی‌های غیر فعال از جمله برنامه‌ها در استان است از این رو کمیته تعیین تکلیف تعاونی‌های مشکل‌دار و غیر فعال تشکیل شده است.
باقری تعداد تعاونی‌های فعال در بخش صنعت را بیش از هزار و ۴۰۰ واحد، دو هزار و ۱۹۷ تعاونی کشاورزی و دو هزار و ۴۸۸ تعاونی در بخش خدمات ذکر کرد و گفت: بیش از هفت هزار بازرسی و نظارت از تعاونی‌ها در دو سال گذشته صورت گرفت.
مدیرکل تعاون مازندران از رشد پرداخت تسهیلات بخش تعاون در مدت فعالیت دولت سیزدهم خبر داد و با اشاره به راه اندازی خط اعتباری دو هزار میلیاردی توسط بانک تعاون گفت: همچنین ۱۰ درصد تسهیلات تبصره ۱۸ نیز به بخش تعاون اختصاص داده شده است.
باقری با اشاره به اینکه مشارکت اقتصادی مردم در دولت سیزدهم ۱۳ درصد رشد یافته است، گفت: ۸۱ طرح تعاونی با دو هزار و ۳۲۴ نفر اشتغال و اعتبار ۵۵۰ میلیارد تومان طی دو سال افتتاح شده است.
وی بر لزوم تثبیت جایگاه بخش تعاون تاکید کرد وگفت: ۸۵ اقتصاد دست بخش دولتی و ۳ تا ۵ درصد آن در دست بخش تعاون بوده و لازم است تا جایگاه بخش تعاون تثبیت شود.

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه