نایب رئیس شورای اسلامی شهر تهران:
شهرداری تهران در موضوع ترمیم حقوق
تابع قانون بوده است
کائنات| نایب رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت: در موضوع ترمیم حقوق، تا به این لحظه، طبق شرایطی که بخشنامه به دلیل رأی دیوان در آن قرار گرفته، شهرداری تهران در مسیر تعهد به قانون حرکت کرده است.
پرویز سروری در خصوص بخشنامه مربوط به ترمیم حقوق کارکنان گفت: شهرداری تهران و شورای شهر در این اصل که حامی حقوق کارکنان خدوم شهرداری تهران باشند و هر خدمتی از دستشان بر میآید برای کارکنان بی هیچ منّتی و حسب وظیفه انجام بدهند، همدل، همراه، هماهنگ و همصدا هستند. وی با بیان این که با توجه به رأی دیوان عدالت اداری مبنی بر ابطال بخشنامه سازمان استخدامی و اداری کشور، بخشنامه جدیدی نیاز است تا مانع قانونی و ابهام ایجاد شده رفع گردد، اظهارکرد: شورای شهر و شهرداری تهران در تبعیت از قانون، به هر بخشنامهای که در این زمینه صادر شود متعهد خواهند بود.
بر اساس گزارش روابط عمومی معاونت برنامهریزی، توسعه سرمایه انسانی و امور شورای شهرداری تهران، سروری خاطرنشان کرد: در موضوع ترمیم حقوق، تا به این لحظه، طبق شرایطی که بخشنامه به دلیل رأی دیوان در آن قرار گرفته، شهرداری تهران در مسیر تعهد به قانون حرکت کرده است؛ به این معنا که پس از ابلاغ بخشنامه، شهرداری اقدام به صدور احکام افزایش حقوق کارکنان کرد؛ اما به محض صدور رأی دیوان و ابهامات قانونی ایجاد شده، برای رعایت قانون منتظر اعلام نظر نهایی دولت است.
دادستان کل کشور خبر داد
۷ هزار حکم قطعی
در مورد تغییر کاربری غیرمجاز اراضی در انتظار اجرا
کائنات| دادستان کل کشور با اشاره به اینکه در حوزه حفاظت از اراضی ملی و کشاورزی احساس تکلیف میکنیم، گفت: روند برگزاری شوراهای حفظ حقوق بیت المال که دادستانها دبیر آن و روسای کل دادگستریها نیز رئیس این شورا هستند را با دقت و جدیت رصد میکنیم.
به گزارش قوه قضاییه، حجتالاسلام والمسلمین موحدی آزاد امروز (۹ مهرماه) در نشست مشترک روسای سازمان جهاد کشاورزی استانها و مدیران ستادی- استانی امور اراضی کشور اظهار کرد: سازمان جهاد کشاورزی و امور اراضی به دلیل مراقبت و حفاظت از نعمت الهی زمین و طبیعت که از مصادیق رحمت خداوند به بندگان هستند، وظایف خطیری برعهده دارند.
* اهمیت حفظ اراضی زراعی و باغها
دادستان کل کشور با اشاره به اهمیت حفظ اراضی زراعی و باغها بیان کرد: ارزش زمینهای کشاورزی بالاست و حفظ آنها باعث تثبیت خاک شده و از افزایش ریزگردها جلوگیری کرده و موجب حفظ سلامت محیط زیست و کاهش مصرف آب میشوند.
* پیوسته پیگیر اجرای قانون حدنگار هستیم
وی افزود: دادستانی کل و دادسراهای سراسر کشور به این مساله حساسیت زیادی دارند و پیوسته پیگیر اجرای قانون حدنگار هستیم. مستمرا با دلالان و بنگاههای املاک فاقد مجوز برخورد میکنیم و دادستانها دفاتر املاک فاقد مجوز را پلمب میکنند. همه این موارد در راستای حفظ اراضی، باغات و منابع طبیعی انجام میشود.
* بر روند واگذاری اراضی ملی و تکمیل سامانه واگذاری اراضی دولتی نظارت میکنیم
موحدی آزاد با اشاره به اینکه پیگیر مقررات و قانون توزیع عادلانه آب و تعیین حریم و بستر رودخانهها هستیم، اظهار کرد: پیگیر اجرای احکام لازمالاجرای قطعی و قانون هوای پاک هستیم. همچنین بر روند واگذاری اراضی ملی و تکمیل سامانه واگذاری اراضی دولتی نظارت میکنیم.
* در حوزه حفاظت از اراضی ملی و کشاورزی احساس تکلیف میکنیم
دادستان کل کشور با اشاره به اینکه «در حوزه حفاظت از اراضی ملی و کشاورزی احساس تکلیف میکنیم»، گفت: روند برگزاری شوراهای حفظ حقوق بیتالمال که دادستانها دبیر آن و روسای کل دادگستریها نیز رئیس این شورا هستند را با دقت و جدیت رصد میکنیم.
* ۱۱ هزار مورد قلع و قمع بنا و مستحدثات در حوزه تغییر غیرمجاز کاربری اراضی زراعی و باغات
وی با بیان اینکه «سال قبل ۱۱ هزار مورد قلع و قمع بنا و مستحدثات در حوزه تغییر غیرمجاز کاربری اراضی زراعی و باغات صورت گرفته است»، گفت: تا سال گذشته ۷ هزار حکم قطعی صادر شده بود که زمینه اجرای آنها فراهم نشده است. تا سال ۱۴۰۱ در حوزه تغییر کاربری غیرمجاز اراضی بیش از حدود ۴ هزار فقره پرونده در دادسرا تشکیل شده است. ۱۷ هزار فقره پرونده مستقیما در دادگاه مطرح شده است.
* ۷ هزار حکم قطعی لازمالاجرا
موحدی آزاد با طرح این سوال که «چرا باید ۷ هزار حکم قطعی لازمالاجرا تاکنون اجرا نشده باشد»، افزود:از دلایل عدم اجرای احکام قطعی و لازمالاجرا در این زمینه، عدم پیگیری و همکاری واحدهای حقوقی دستگاههای اجرایی است، همچنین برخوردهای گزینشی و تبعیضآمیز دستگاههای ذیربط نیز یکی دیگر از این دلایل است. عدم توجه دستگاههای اجرایی به تکالیفشان که یا با این موارد، آشنا نیستند و یا بیتفاوت هستند نیز یکی از دلایلی است که باعث میشود، ساخت و سازهای غیر مجاز و تعدی به اراضی صورت گیرد.
* پیگیر آرای قضایی باشید
موحدی آزاد با بیان اینکه «پیگیر آرای قضایی باشید»، گفت: هرکجا احساس میکنید واحدهای قضایی کمکاری میکنند و یا خدایی ناخواسته بیتوجهی میکنند، این موارد را به ما گزارش کنید و همچنین از ظرفیت شورای حفظ حقوق بیتالمال در حوزه مسئولیتتان استفاده کنید. ارتباط مستمر با مسئولان قضایی داشته و از کانال دادستانها در استانها و شهرستانها موارد را پیگیری کنید.
* موضوع ترک فعل را جدی بگیریم
وی با تاکید بر اینکه «موضوع ترک فعل را جدی گرفته و بر نیروهای زیر مجموعهتان نظارت کافی کنید»، افزود: بر اراضی واگذار شده نظارت کافی کنید و مستمرا رصد و بازرسی کنید که در این زمینها چه اقداماتی صورت میگیرد.
دادستان کل کشور با بیان اینکه «تلاش داریم قضات با شرح کار تخصصی سازمان جهاد کشاورزی بیشتر آشنا شوند»، گفت: با هماهنگی معاونت منابع انسانی قوه قضاییه، در صدد هستیم آموزشهای تخصصی لازم به قضات و کارآموزان قضایی ارائه شود.
رئیس کمیسون حمل و نقل شورای شهر عنوان کرد؛
حل معضل ترافیک با تأمین لجستیک و مدیریت درست
کائنات| رئیس کمیسون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران گفت: برای اینکه بتوانیم معضل ترافیک که قدیمی، تکراری و کسالت آور شده را مدیریت کنیم راهی جز تأمین لجستیک و مدیریت درست برای انجام کارهای عملیاتی، شجاعانه، مدیرانه و متحولانه نداریم.
جعفر تشکری هاشمی در حاشیه جلسه دیروز شورای شهر تهران و در جمع خبرنگاران با اشاره به رونمایی از اتوبوس ها و واگن های مترو در روز گذشته، افزود: بر کسی پوشیده نیست که مهمترین معضل تهران مشکلات شهری و آمد و شدها، ترافیک معابر ، آلودگی هوا و نبود ناوگان حمل و نقل عمومی مناسب است.
وی ادامه داد: همانطور که شهردار تهران اعلام کرد وضعیت ما در حوزه حمل و نقل عمومی به هیچ عنوان خوب و قابل قبول نیست، برای حل عقب ماندگیهای موجود باید اقدامات بزرگ و جسورانه برای حمل و نقل شهر انجام شود و از اینکه تعدادی اتوبوس روز گذشته وارد ناوگان شدند و تعدادی از اتوبوس های گذشته نیز تعمیر شدند خشنودیم زیرا این اقدامات میتواند تصویری بسازد که نشان دهنده مسیر درست باشد و در این مسیر باید گام های بلندتری برداشته شود. تشکری هاشمی گفت: باید توجه داشته باشیم که حدود ۱۶۰۰ دستگاه اتوبوس فعال در تهران وجود دارد و با چند صد دستگاه اتوبوس مشکل پایتخت حل نمیشود و از این رو تا رسیدن به مقصد باید اقدامات بسیاری انجام شود.
رئیس کمیسیون عمران و حمل ونقل شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به اقداماتی که باید برای حل مشکلات حوزه حمل و نقل عمومی انجام شود، اظهار کرد: یک بخش لجستیک است یعنی باید تعمیر ناوگان، خرید اتوبوسهای نو، به روزرسانی و خرید واگن های جدید انجام شود و وقتی شهروندان را به حمل و نقل عمومی تشویق میکنیم آنها باید اطمینان داشته باشند که بعد از دقایقی اتوبوس برای جا به جایی آنها وارد ایستگاه میشود، مسیری مشخص برای اتوبوس وجود دارد که آنها را در ترافیک شهری نمیگذارد و زمان سفرشان به حداقل میرسد و همچنین باید امکانات رفاهی داخل اتوبوس به گونه ای باشد که وقتی مسافر سوار آن میشود احساس تحقیر نکند.
رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به اهمیت مدیریت درست ناوگان حمل و نقل عمومی گفت: علاوه بر بحث لجستیکی مدیریت ناوگان هم جدی است. گاهی مشاهده میشود که چندین دستگاه اتوبوس پشت سرهم درحال حرکت هستند و سپس با یک فاصله طولانی گروه بعدی اتوبوس ها به ایستگاه میرسند که این موضوع دیگر ارتباطی به تعداد اتوبوس ها ندارد بلکه به نظم و مدیریت خوب باز میگردد.
وی اظهار کرد: برای اینکه بتوانیم معضل ترافیک که قدیمی، تکراری و کسالت آور شده را مدیریت کنیم راهی جز تأمین لجستیک و مدیریت درست برای انجام کارهای عملیاتی، شجاعانه، مدیرانه و متحولانه نداریم.