روزنامه کائنات
2

سیاست

1402 دوشنبه 3 مهر - شماره 4449

اساتید تعلیق شده چه کسانی هستند؟

کائنات| در پی برگزاری جلسه نامتعارف و غیرقانونی دفاع از پایان نامه توسط یک محکوم امنیتی در دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران، دو تن از اساتید حاضر در این جلسه تعلیق شدند.
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم، هفته گذشته و در آستانه آغاز سال تحصیلی، انتشار فیلمی از جلسه دفاع پایان نامه «لیلا حسین زاده» محکوم امنیتی در دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران که با ظاهری نامتعارف، پایان نامه خود را به قاضی محمد و جعفر پیشه وری دو نفر از سران تجزیه طلب در گذشته تقدیم کرد، واکنش هایی را در بین افکار عمومی و به خصوص جامعه علمی و دانشگاهی کشور در پی داشت.
دانشگاه تهران با ارسال توضیحاتی اعلام کرد که فرد مذکور بر اساس رأی کمیسیون موارد خاص دانشگاه مورخ 14 شهریور ماه 1402، به دو علت «اتمام سنوات مجاز تحصیل» و «عدم ثبت‌نام در نیمسال دوم سال تحصیلی 1402 – 1401» از تحصیل محروم شده است؛ لذا برگزاری جلسه پرحاشیه اخیر، فاقد مجوز قانونی بوده و از اساس موضوعیت نداشته است.
طبق پیگیری‌ها ، این محکوم امنیتی در روزی که به دانشگاه مراجعه می‌کند، به قصد انجام کارهای آموزشی وارد دانشگاه می‌شود.
رئیس دانشکده علوم اجتماعی از برگزاری جلسه نمایشی وی  بی خبر بوده و در شرایطی که  هنوز اخراجی بودن این دانشجو به وی اعلام نشده، به این فرد اجازه حضور در دانشکده داده می‌شود.
طبق اخبار منابع آگاه، این دانشجوی  اخراجی با هماهنگی سه تن از اساتید خود این جلسه را ترتیب می‌دهد و این افراد پس از بیان سخنان تجزیه طلبانه از سوی وی، در جلسه مذکور به  تذکر لفظی بسنده کرده و جلسه را ادامه می‌دهند که در پی این اقدام، دو تن از این اساتید یعنی مهراد عربستانی و زهره انواری از عضویت هیئت علمی دانشگاه تهران تعلیق شده و پرونده آنها برای بررسی بیشتر و حکم نهایی به هئیت انتظامی دانشگاه ارجاع شده است.
در پی این ماجرا، 53 تن از اساتید دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران نیز با صدور بیانیه ای نسبت به این وقایع اعتراض و تاکید کردند که «حمایت از تجزیه‌طلبی و تروریسم، جایی در میان گفتار علمی ندارد.»
در بخشی از این بیانیه آمده است: «اخیراً ویدئویی از جلسه‌ای در دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران در فضای مجازی منتشر شد که در آن یکی از دانشجویان سابق دانشکده، با ظاهری نامناسب تلاش کرده است تا با فریب و استفاده ابزاری از تریبون دانشگاه، سخنانی را بر زبان براند که خلاف مصالح ملی و شئون دانشگاه و در راستای اهداف دشمنان ملت است. ما اعضای هیأت علمی دانشکده علوم اجتماعی، ضمن محکوم کردن این اقدام، اعلام می‌داریم که یکپارچگی سرزمینی، امنیت ملی و پاسداری از ارزش‌های ملی و اسلامی، فصل مشترک تمامی اساتید با هر نوع تفکر سیاسی است.»


در  سالروز شهادت امام حسن عسکری(ع)؛
محمد مخبر
از آسایشگاه جانبازان اعصاب
 و روان «نیایش» بازدید کرد
کائنات|در جریان بازدید معاون اول رئیس‌جمهور از آسایشگاه جانبازان اعصاب و روان، تدابیر و پیش‌بینی‌های لازم جهت کاهش مشکلات جانبازان صورت گرفت.
محمد مخبر در این بازدید که با همراهی معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران صورت گرفت، در بخش‌های مختلف این آسایشگاه حضور یافت و ضمن گفت‌وگو با جانبازان حاضر، مسائل و مشکلات آن‌ها را مورد بررسی قرار داد. معاون اول رئیس جمهور همچنین در بخش بانوان این مجتمع حاضر شد و با تعدادی از بانوان جانباز نخاعی دیدار کرد.
مخبر در این جلسه رفع مشکلات جانبازان و ایثارگران دفاع مقدس را وظیفه دولت و نظام اسلامی دانست و اظهار کرد: هنگامی که کشور نیاز داشت، انسان‌های بزرگی برای دفاع از مرزهای ایران اسلامی از جان و سلامت خود گذاشتند و اکنون که آنها به خدمات و حمایت نیاز دارند باید با تمام توان، به مشکلات آنها و خانواده‌هاشان رسیدگی کرد.
وی در پایان این بازدید دو ساعته، با حضور رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، معاونین و مدیران مجموعه به جمع بندی مشکلات مطروحه و بررسی درخواست‌های افراد بستری و همچنین اهم چالش‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران در رسیدگی به جانبازان دفاع مقدس پرداخت و دستورات لازم را جهت مساعدت در رفع آن‌ها صادر کرد. در همین باره مقرر شد با تامین منابع مالی، برخی مشکلات فوری آسایشگاه نظیر تأسیسات ساختمانی، تجهیزات لازم و تامین دارو رفع شود. همچنین مقرر شد بنیاد شهید و امور ایثارگران برای رسیدگی بهتر به جانبازان اعصاب و روان و تامین ۶۲ قلم داروی مخصوص این بیماران، پیش‌بینی‌های لازم را تا حصول نتیجه صورت دهد.
گفتنی است آسایشگاه جانبازان اعصاب و روان نیایش از اوائل انقلاب کار خود را آغاز کرده و هم اکنون ۱۴۰ نفر ظرفیت پذیرش دارد.

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه