روزنامه کائنات
7

شهرستان

1402 چهارشنبه 29 شهريور - شماره 4448

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان ایلام عنوان کرد :

پروژه آبرسانی ملکشاهی 76 درصد پیشرفت فیزیکی دارد

کائنات| مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب ایلام با بیان اینکه عملیات اجرایی پروژه آبرسانی به شهر ارکواز ملکشاهی در مراحل پایانی قرار دارد گفت: با همکاری قرارگاه محرومیت زدایی (بسیج سازندگی سپاه استان )، انتخاب پیمانکار و تهیه و نصب تجهیزات الکتریکال و مکانیکال عملیات اجرایی پروژه آبرسانی به شهر ارکواز ملکشاهی در مراحل پایانی قرار دارد.
به گزارش روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب استان ایلام، پرویز ناصری گفت: این پروژه در سال ۹۲ آغاز شد اما به دلایل مختلف از جمله تحریم، عدم تخصیص اعتبار و ...، به پروژه‌ای زمان بر تبدیل شد که با پیگیری های صورت گرفته و با عنایت ویژه رئیس جمهور، جزو مصوبات سفر اول قرار گرفت.
وی افزود: در حال حاضر این پروژه از طریق قرارگاه محرومیت زدایی (بسیج سازندگی سپاه استان ) و انتخاب پیمانکار و تهیه و نصب تجهیزات الکتریکال و مکانیکال با پیشرفت فیزیکی76 درصد در حال اجرا است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب ایلام یادآور شد: این طرح شامل سه باب ایستگاه پمپاژ، یک واحد تصفیه خانه آب، 30 کیلومتر خط انتقال برق فشار قوی 20 کیلو ولت، 9 هزار مترمکعب مخزن ذخیره آب، احداث 30 کیلومتر خط انتقال آب فولادی به قطر 500 میلی متر می باشد.
ناصری خاطرنشان ساخت: با راه اندازی تصفیه خانه آب شهر ارکواز ملکشاهی و ایستگاه‌های پمپاژ بیش از ۱۵۵ لیتر در ثانیه آب سد ایلام تصفیه شده و به مخازن ذخیره بین راهی منتقل و از آنجا وارد مدار توزیع شهر ارکواز ملکشاهی و روستاهای اطراف خواهد شد.
وی با تاکید بر اینکه تاکنون ۱۱۲ میلیارد تومان اعتبار برای این پروژه هزینه شده، خاطرنشان ساخت: در تلاشیم در ماه‌های آینده این پروژه به بهره برداری برسد که با بهره برداری از این پروژه، دیگر مشکلی در خصوص تامین آب این شهر  و روستاهای اطراف وجود نخواهد داشت.

تفاهم نامه همکاری مشترک اداره آموزش فنی و حرفه‌ای مازندران با اداره کتابخانه های عمومی استان
کائنات|  تفاهم نامه دو جانبه همکاری آموزشی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان مازندران با اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی استان مازندران منعقد شد.
 به گزارش روابط عمومی و مرکز اطلاع رسانی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای مازندران، با عنایت به فرمایشات مقام معظم رهبری (مدظلّه العالی) مبنی بر لزوم فراهم نمودن بستر مطالعه برای عموم اقشار جامعه، تولید فکر و افزایش معلومات عمومی، ایجاد همکاری و هماهنگی فی مابین کتابخانه‌های عمومی استان و اداره کل آموزش فنی و حرفه ای مازندران به عنوان منابع اطلاعاتی و دانشی، ضروری و موثر است و این تفاهم نامه به عنوان فرصتی برای ترویج فرهنگ مطالعه و کتابخوانی، ارتقای سطح دانش جامعه به خصوص در استان مازندران به شمار می رود و باعث می شود بستر مناسب برای دسترسی به منابع اطلاعاتی، برای عمومی مردم راحت تر و کارآمدتر باشد.
این تفاهم نامه دارای 9 ماده و 24 بند بوده که با توافق طرفین به مدت یکسال منعقد شد. و اهدافی همچون توسعه مهارت‌ها، توسعه و تقویت همکاری های دوجانبه در زمینه های مختلف فرهنگی، پژوهشی و آموزشی؛ اجرای برنامه های مشترک فرهنگی-آموزشی در جهت انتقال صحیح دانش فنی از محل اصلی تولید دانش کاربردی کشاورزی به عمومی مردم، ایجاد و تقویت سرمایه های اجتماعی و انسانی از طریق آموزش صحیح در جامعه روستایی بویژه زنان روستایی و عشایری با هدف تحقق رسالت های طرفین، مورد تایید طرفین می باشد را دنبال می کند.
 از جمله تعهدات اداره کل آموزش فنی و حرفه ای در این تفاهم نامه، طراحی، برنامه  ریزی، اجرا، نظارت، مشاوره، دوره ها براساس مدل های نیاز سنجی آموزشی جامع و اشتغال محور و آینده نگر  براساس نیاز بازار کار با اولویت بکار گیری الگوهای آموزشی نوین و مدل های منعطف در ارائه آموزش های مهارتی برای افراد معرفی شده از سوی اداره کتابخانه ها، تامین مربیان و اساتید به منظور اجرای دوره های آموزش های مهارتی مورد نیاز برای افراد معرفی شده از سوی اداره کل کتابخانه ها، ارائه گواهینامه مهارت ویژه  برای افراد شرکت کننده در دوره های آموزشی، تخصیص ظرفیت آموزشگاه های فنی و حرفه ای آزاد سطح استان برای آموزش مهارتی افراد معرفی شده (معرفی شده از سوی کتابخانه) در سراسر استان با رعایت استاندارهای آموزشی و آئین نامه های سازمان در اولویت می باشد.

دیدار مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان
 با نماینده خوزستان در مجلس خبرگان رهبری
  کائنات| مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان با نماینده خوزستان در مجلس خبرگان رهبری دیدار و گفتگو کرد.
مجید منادی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان با آیت الله عباس کعبی، نماینده خوزستان در مجلس خبرگان رهبری، دیدار و گفتگو کرد.
آیت الله کعبی در این دیدارحضور پر رنگ مردم در برنامه‌های مختلف فرهنگی و مذهبی به ویژه اربعین حسینی را نشان از روحیه انقلابی و ارزشی دانست و بر میدان  دادن به هنرمندان انقلابی جهت تولید محصولات فرهنگی جهادگونه تاکید کرد.
مجید منادی به انجام فعالیت های فرهنگی مختلف این اداره کل در جهت مقابله با هجمه های دشمن اشاره کرد و هدف را ایجاد فضای مناسب جهت فعالیت های هنرمندان  و ترویج ارزش‌های انقلابی و دینی در استان بیان کرد.

ادای احترام مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان و اصحاب رسانه به خبرنگار شهید احمد غدیریان
  کائنات|  مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان و اصحاب رسانه بمناسبت گرامیداشت چهل و دومین سالگرد شهادت «خبرنگار شهید احمد غدیریان» بر مزار این شهید والامقام حضور یافتند.
 بمناسبت گرامیداشت چهل و دومین سالگرد شهادت «خبرنگار شهید احمد غدیریان» و تجدید میثاق با آن شهید والامقام و همچنین برادر شهیدش محسن غدیریان،  مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان و جمعی از اصحاب رسانه و مسولان استان در قطعه یک گلزار شهدا اهواز بر مزار این شهید والامقام گرد آمدند.
شهید احمد غدیریان با قلم خود در جهت انعکاس و ثبت مجاهدت‌های رزمندگان سپاه اسلام در دفاع مقدس جهاد می‌کرد. این شهید گرانقدر در اول آذر سال ۱۳۴۱ هجری شمسی در شهرستان اهواز در یک خانواده مذهبی و ارادتمند به خاندان عصمت و طهارت متولد شد. شهید غدیریان در دوران مبارزات ملت ایران علیه رژیم ستمشاهی حضوری فعال داشت و علاوه بر حضور در کلاس‌ها و جلسات مذهبی و حضور در مسجد آیت الله جزایری اهواز، در راه آشنایی مردم با جنایات رژیم شاه کوشا و فعال بود. پس از پیروزی انقلاب اسلامی به عضویت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درآمد و مسئولیت بخش اطلاعات سپاه اهواز را بر عهده گرفت. احمد غدیریان در حزب جمهوری اسلامی ارادت و ارتباط نزدیکی  به شهید مظلوم آیت الله دکتر بهشتی داشت و به عنوان خبرنگار روزنامه جمهوری اسلامی فعالیت می‌کرد.  شهید احمد غدیریان پس از جنگ تحمیلی بار‌ها به عنوان خبرنگار در میدان‌های رزم حضور می‌یافت و در جهت پوشش اخبار جبهه‌ها فعالیت می‌کرد. سرانجام این خون نگار شهید در ۲۷ شهریور ماه سال ۱۳۶۰ در هنگام تهیه گزارش از جبهه‌های حق علیه باطل در دهلاویه آسمانی شد و به درجه رفیع شهادت نائل آمد

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه