رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی آذربایجان شرقی:
هشت هزار و 600 پروژه نیمهتمام در کشور وجود دارد
تبریز – ماهان فلاح: رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی آذربایجان شرقی گفت: وضعیت شاخصهای کلان اقتصادی استان در سال 1401 نشان میدهد تلاش عوامل اجرایی استان در بهبود این شاخصها رو به جلو بوده است.
محمد فرشکاران در دیدار محمد حسین فرهنگی، نماینده تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس اظهار کرد: در مقطع فعلی تحرک بخشی به فعالیتهای اقتصادی استان بسیار ضروری و مهم است.
وی با بیان اینکه وضعیت شاخصهای کلان اقتصادی استان در سال 1401 نشان میدهد تلاش عوامل اجرایی استان در بهبود این شاخصها رو به جلو بوده است، افزود: نرخ مشارکت اقتصادی آذربایجان شرقی به میزان 1.5 درصد از میانگین کشوری بالاتر رفته و بخش خصوصی کاملا همراه بوده و بخش عمومی هم گردش مدار توسعه را تسریع میکند.
وی با اشاره به وجود حدود هشت هزار و 600 پروژه نیمهتمام در کشور، تصریح کرد: به اندازه 40 سال آینده در کشور پروژه زخمی وجود دارد که سرعت توسعه را کند ساخته اند، بنابراین باید عاقلانه رفتار کرده و تا آنجا که امکان دارد از شروع پروژه های جدید خودداری کنیم.
این مسوول توضیح داد: در آذربایجان شرقی توجه به شاخصها، آمایش، مدل و قرارگیری در مدار توسعه و توازن استان مهم بوده و لازم است پروژه ها با اولویت سنجی به اتمام رسند.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی آذربایجان شرقی تاکید کرد: از پروژههایی که در راستای توسعه استان و گرهگشایی موضوعات کلان هستند تمام قد حمایت میکنیم اما معتقدیم در شرایط فعلی شروع پروژه جدید به علم، نگاه و آیندهنگری ما لطمه خواهد زد.
وی در ادامه بر ضرورت تقویت اعتبارات راههای شریانی و پروژههای آب و فاضلاب استان تاکید و اضافه کرد: قصد ما به انجام رساندن پروژه ها است و باید انقلابی در پروژههای راه، آب و فاضلاب استان ایجاد کنیم.
در این دیدار نماینده تبریز، آذرشهر و اسکو، عملکرد تیم مدیریتی آذربایجان شرقی را در تصویب و تخصیص اعتبارات مصوب سفر اول ریاست جمهوری به استان بسیار مطلوب ارزیابی کرد و گفت: پروژه های آب و فاضلاب با سلامتی و زندگی مردم ارتباط مستقیمی دارند و باید در اولویت تخصیص اعتباری و اتمام قرار گیرند.
محمدحسین فرهنگی در عین حال خاطرنشان ساخت: هر پروژه نیمه تمامی که به اتمام میرسد، فشار اقتصادی بر جامعه کاهش یافته و سرعت توسعه افزایش مییابد
مدیر عامل شرکت بهره برداری نفت وگاز مارون خبر داد:
آتش نشانان نفت و گاز مارون حریق 120 هكتار
از جنگل های شاخ كوپال را مهار كردند
مدیر عامل شرکت بهره برداری نفت وگاز مارون از اطفا و مهار کامل آتش سوزی حدود 120 هکتار از جنگل های شاخ کوپال توسط آتش نشانان این شرکت خبر داد که باعث جلوگیری از یک فاجعه بزرگ در روستاهای بخش غیزانیه شد.
مهندس قباد ناصری اقدام به هنگام، شجاعانه و جهادی آتش نشانان و کارشناسان ایمنی این شرکت برای نجات مردم و محیط زیست پیرامونی را نشانه تعهد و التزام به همجواران و باور به مسئولیت اجتماعی دانست و اظهار داشت: مبارزه چندین ساعته این عزیزان باعث شد که از یک فاجعه جلوگیری شود؛ ممکن بود درصورت عدم اقدام آتش نشانان، آتش به خانه ها و طویله ها نفوذ و جان مردم یا احشام را به خطر بیاندازد.
دکتر مهدی خزائی، سرپرست HSE شرکت بهره برداری نفت و گاز مارون در تشریح این حادثه گفت: ظهر روز پنجشنبه چهارم خرداد، وقوع یک فقره آتش سوزی در جنگل های شاخ کوپال، حدفاصل مجتمع صنعتی کوپال و مارون-1، به اطلاع واحدهای آتش نشانی شرکت رسید و 4 تیم آتش نشانی افزون بر 3 تانکر آب پشتیبان به سرعت در محل حاضر و با کمک نیروهای محلی ابتدا از نفوذ آتش به روستاها جلوگیری و سپس در بیش از 8 ساعت پرالتهاب، حریقی با وسعت حدود 120 هکتار را مهار و منطقه را ایمن کردند.
شایان ذکر است، در بخشی از این عملیات انبارهای کاه روستائیان در معرض آتش قرار گرفت که مجموعه ایستگاه های آتش نشانی شرکت بهره برداری نفت و گاز مارون وارد عمل شده و از نفوذ آتش به این انبارها جلوگیری به عمل آوردند.
بخشدار غیزانیه نیز که به همراه مردم در این عملیات مشارکت داشتند، از تلاش های دلاورانه کارکنان شرکت بهره برداری نفت و گاز مارون صمیمانه قدردانی کرد.